A Bitcoin 2023 végére elérheti a 45.000 dollárt

-

Colin Wu kínai kriptopénz újságíró és blogger osztotta meg, Markus Thielen véleményét a Bitcoin árfolyamával kapcsolatban.

A Matrixport, a kriptopénz pénzügyi szolgáltatások all-in-one platformjának, vezető kutatója úgy véli, hogy a 45.000 dolláros szint elérése az év végére most már „teljesen teljesíthetőnek” tűnik a Bitcoin számára.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Thielen szerint ezért érheti el a Bitcoin idén a 45.000 dollárt

Egy Markus Thielen által közzétett LinkedIn-bejegyzés szerint a BTC árfolyamának jelenlegi helyzete „pontosan ott van, ahol lennie kell”.

Ezt a feltételezést a február elején javasolt „CPI/FOMC ütemterv” alapján fogalmazta meg.

Thielen most arra számít, hogy „az idén folytatódik a 45 000 dollárig vezető emelkedő út”, és azt mondja, hogy a BTC vásárlása a 27.000-27.500 dolláros „méltányos áron” lenne célravezető.

Kijelentette, hogy mivel a 10 éves amerikai kötvényekkel most a 3,5%-os szint alatt kereskednek, feltételezi, hogy az infláció várhatóan jelentős hátszelet fog adni a kockázati eszközöknek, köztük a Bitcoin is.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

A Bitcoin ismét 28.000 dollár fölé emelkedett, a cikk írásakor összesen 5,6%-ot emelkedett és az árfolyam a 28.854 dolláros szinten van a CoinMarketCap által megosztott adatok szerint.

zeta

Olvastad már? A Hodlnaut hitelezői a cég felszámolása mellett döntenének

Kiemelt kép:


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin számára látható akadályok

A Bitcoin világában egyre inkább felmerül egy probléma, amelynek súlyos következményei lehetnek a kriptovaluta jövőjére nézve. A híres Bitcoin elemző, Willy Woo, most figyelmeztet a BTC...

Maker (MKR) technikai elemzés 09.24.

Prémium Maker (MKR) A Maker (MKR) közelmúltbeli 27%-os helyreállítási nyereségét veszély fenyegeti, miután 1300 dolláron megingott. A nyereségek, amelyek az 1000 dollárról 1300 dollárra történő emelkedés után kerültek...

Az eToro készen áll az európai kriptoszolgáltatások biztosítására

Az eToro, a kereskedési és befektetési platform, a CySEC CASP (Crypto Asset Service Provider) jóváhagyását követően megérkezett Ciprusra. Amint 2024 decemberében hatályba lép az EU kriptoeszköz-piacokról...

Az FBI körözte a Wex kriptotőzsde társalapítóját

Az orosz kriptovaluta világ ismét reflektorfényben van, miután Aleksey Bilyuchenko, a Wex kriptotőzsde egyik alapítója, a BTC-e tőzsde örököse, csak néhány év börtönt kapott. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!