A Bitcoin 2023 végére elérheti a 45.000 dollárt

-

Colin Wu kínai kriptopénz újságíró és blogger osztotta meg, Markus Thielen véleményét a Bitcoin árfolyamával kapcsolatban.

A Matrixport, a kriptopénz pénzügyi szolgáltatások all-in-one platformjának, vezető kutatója úgy véli, hogy a 45.000 dolláros szint elérése az év végére most már „teljesen teljesíthetőnek” tűnik a Bitcoin számára.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Thielen szerint ezért érheti el a Bitcoin idén a 45.000 dollárt

Egy Markus Thielen által közzétett LinkedIn-bejegyzés szerint a BTC árfolyamának jelenlegi helyzete „pontosan ott van, ahol lennie kell”.

Ezt a feltételezést a február elején javasolt „CPI/FOMC ütemterv” alapján fogalmazta meg.

Thielen most arra számít, hogy „az idén folytatódik a 45 000 dollárig vezető emelkedő út”, és azt mondja, hogy a BTC vásárlása a 27.000-27.500 dolláros „méltányos áron” lenne célravezető.

Kijelentette, hogy mivel a 10 éves amerikai kötvényekkel most a 3,5%-os szint alatt kereskednek, feltételezi, hogy az infláció várhatóan jelentős hátszelet fog adni a kockázati eszközöknek, köztük a Bitcoin is.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

A Bitcoin ismét 28.000 dollár fölé emelkedett, a cikk írásakor összesen 5,6%-ot emelkedett és az árfolyam a 28.854 dolláros szinten van a CoinMarketCap által megosztott adatok szerint.

zeta

Olvastad már? A Hodlnaut hitelezői a cég felszámolása mellett döntenének

Kiemelt kép:


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Ripple visszautasítja a SEC kemény követelményeit

Az XRP útja nem volt más, mint egy hullámvasút, köszönhetően a folyamatos Ripple vs. SEC drámának. Az XRP 0,55 dollár körüli árfolyamon, a jogi zűrzavar közepette...

A Binance a hatóságokkal együttműködve teszi biztonságosabbá a kriptopiacot

Több mint 186 millió regisztrált felhasználót szolgál ki jelenleg a Binance, a világ legnagyobb kriptotőzsdéje és a számuk folyamatosan nő. Március első hetében 100 milliárd...

Jelentős altcoin nyereség a láthatáron: Melyik érme emelkedik először?

Vendégbejegyzés A kriptopiac emelkedő szakaszban van, több kevésbé ismert érme is jelentős növekedési potenciált mutat. A befektetők élénken figyelik a trendeket, hogy megállapítsák, melyek emelkedhetnek először. Ez a...

Vajon az Ethereum visszatérésre készül a 3.700 dolláros visszautasítás után?

Az Ethereum (ETH) a cikkírás idején 3.200 dolláros árfolyamon mozgott. A 3.000 dolláros pszichológiai szintet április 13. óta többször is áttörték az alacsonyabb időkereteken, és...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!