A feltört KuCoin tőzsde ismét megnyitja az utalásokat

-

A KuCoin részlegesen visszaállította a kiutalásokat.

A KuCoin október 7-én megjelent hivatalos bejelenése alapján megtörtént a bitcoin, ethereum és tether tárcák biztonsági fejlesztése.

A fejlesztést követően folytatódhat a bitcoin, ethereum és ERC-20-alapú USDT coinok ki és beutalása. A bejelentés alapján az EOS, Tron és Omni hálózatokon futó USDT egyelőre nem lesz kiutalható.
A KuCoin szerint:

„A KuCoin szépen lassan minden coin ki és beutalását újra elérhetővé teszi, így hamarosan a teljes USDT-készlet kiutalása is lehetségessé válik.”

A KuCoin elmondta, hogy mindenki új BTC-, ETH- és USDT-címeket kapott. A régi címek továbbra is elérhetők, de a tőzsde mindenki számára azt javasolja, hogy frissítse beutalási címét.
10 nap telt el a szeptemberi hackertámadás óta, azóta nem is lehetett kiutalni a tőzsdéről. A KuCoin eredetileg 150 millió dollárra saccolta veszteségeit, de a Chainalysis 275 millió dolláros veszteséget számolt össze.

Johnny Lyu, a KuCoin vezérigazgatója korábban elmondta, hogy a támadás a bitcoin, ethereum és ERC-20 tokenek forró tárcáit érintette.
Az ellopott ERC-20 tokenek nagy részét sikeresen befagyasztották a nagyobb projektek. Október 3-án Lyu bejelentette, hogy a KuCoin igazgatói meggyőző bizonyítékokkal fellelték a tettest.

Olvastad már? Egy milliárdos befektető szerint nem kell ráparázni az árfolyamra

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


 

Legfrissebb bejegyzéseink

Bitcoin technikai elemzés 03.23.

Prémium Bitcoin A Bitcoin ma 28.000 dollár alá esett, ahogy a piacok folytatták a legutóbbi Federal Reserve kamatemelésre adott reakciójukat. A Fed 25 bázispontos kamatemelést hajtott végre, miközben...

A Bitzlato felhasználók visszakapják bitcoinjaikat – de csak a felét

A Bitzlato tőzsde felhasználói visszaigényelhetik a tőzsdén tartott bitcoin-egyenlegüknek a felét. A tőzsde Franciaországban tartott szervereit januárban foglalták le a hatóságok, miután a nyugati kormányok...

Chainlink technikai elemzés 03.23.

Prémium Chainlink A Chainlink napos árfolyamgrafikonja árnövekedést mutat. A LINK/USD árfolyam a cikk írásakor 7,38 dolláron kereskedik. A pár még mindig 3,88 százalékos veszteségben van, ha az...

A MakerDAO változásai hatással lehet a DAI-ra

A vezető decentralizált pénzügyi protokoll, a MakerDAO (MKR), változtatásokat javasolt a Peg Stability Module (PSM) műveleteire, válaszul arra, hogy a DAI nemrégiben elvesztette paritását az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!