Az Abra ügyvezetője ’15-ben volt utoljára ennyire biztos az áremelkedésben

-

Az Abra alapítója és ügyvezetője, Bill Barhydt egész listányi faktor miatt úgy gondolja, hogy az előző 5 évben sosem volt ennyire bullish a bitcoinnal kapcsolatban, mint most.

Egy tweet-sorozatban osztotta meg a gondolatait a piac helyzetéről, és több faktort is megnevezett, amelyek áremelkedéshez vezethetnek a jövőben.

„Nem voltam ennyire izgatott az áremelkedéssel kapcsolatban, amely rövid távon, a következő 18 hónap során jöhet.”

A bitcoin érintette a 12500 dolláros szintet, azóta viszont az elmúlt hetek során egy konszolidációs utat követett.


Rövid távon ugyan további lejtmenet következhet az elemzők szerint, hosszú távon a hálózati fundamentumok miatt egyértelműen pozitívak a kilátások.

Még a mostani mozgások is jók

Nem Barhydt az egyetlen, aki hasonlóan vélekedik a helyzetről. A Credible Crypto néven ismert elemző még májusban mondta azt, hogy a mostani időszak még mindig a 20000 dolláros rekordár konszolidációjának számít.
Barhydt hozzátette, az emelkedések azóta tekinthetők a 20k újratesztelésének is, mielőtt véglegesen magasabb szintekre kerül az árfolyam.

„Mikor megcélozzuk a 25 ezret, a hálózati hatás miatt hamar elérünk utána az 50 ezerhez, vagy feljebb.”

Az árfolyamok mellett a másik fontos dolog Barhydt szerint az, hogy a stablecoinok egyre nagyobb mértékű befektetéseket kapnak, a kapitalizációjuk egyre nagyobb részt jelent a kriptoiparon belül.
Emellett a nagy cégek, vagy például a kínai állam pozitív kijelentései a bitcoinnal kapcsolatban szintén javítják az általános hangulatot az iparágban.

A múlt hónapban több gazdasági publikáció is napvilágot látott, amelyben kiemelték, hogy az idei év legjobban teljesítő eszközosztály eddig a BTC.
Ezek alapján arra a következtetésre jutott, hogy több minden utal az elkövetkező emelkedésre, mint az előző öt év során bármikor.


Viszont azt is hozzátette, természetesen az ár 5000-re eshet, és az is lehet, hogy sosem éri el a 100000 dolláros szintet.

Az árral kapcsolatos spekulációk mindenesetre nem hagytak alább mostanában sem, köszönhetően a kiújult korrelációnak az olyan indexekkel, mint amilyen például az SP500-as tőzsdeindex az USA-ban.
Trump elnök betegsége miatt újra megerősödött a korreláció, ahogy a tőzsde, úgy a bitcoin is kisebb esést szenvedett el, mikor nyilvánosságra került a dolog.

Olvastad már? Egy milliárdos befektető szerint nem kell ráparázni az árfolyamra

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


 


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Avalanche technikai elemzés 06.02.

Prémium Avalanche Az AVAX árfolyam nagyrészt a 14 dolláros támasz körül ragadt, mivel a május 8-i 16,48 dolláros árfolyamról, az elmúlt egy hónap legmagasabb árfolyamáról való...

A kenyai elnök szerint az afrikai országoknak nem kellene használniuk a dollárt

William Ruto úgy gondolja, a kontinens országainak saját pénzrendszert kellene kialakítani, és nem az amerikai dollárt használni az egymás közötti üzleteléshez. Ruto szerint egy ilyen...

Csomópontot indít a Polygon hálózatán a Deutsche Telekom

A német óriásvállalat szeretne belépni a web3 területére, és ehhez első lépésként a Polygon hálózatán indítanak el egy saját validátor csomópontot. A telekommunikációs cég egyike...

Elindult az ország első megújuló energiából táplálkozó kripto bányász farmja

A Green Watt Project a Felpéci biogáz üzemet elindította és már megújuló bio forrásból származó energiából bányásszák a Bitcoin. Az országban úttörőnek számító fenntartható zöld energiából...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!