A feltörekvő innovátorok felkészülnek a kriptomegjelenésre

-


Vendégbejegyzés


A kriptopiac pillanatnyilag egy izgalmas fázisban van, amelyet a Bitcoin (BTC) megnövekedett dominanciája jellemez, amely elérte az 52%-ot, miközben a 71.000 dolláros határral kacérkodott.

Az enyhe visszaesés ellenére a Bitcoin (BTC) körüli hangulat továbbra is optimista, különösen a felező esemény közeledtével, amely várhatóan kulcsfontosságú pillanat lesz az altcoinok számára.

A Bitcoin (BTC) történelmileg a szélesebb kriptopiac haranghordozójaként szolgált, jelentős mozgásai gyakran megalapozzák az altcoinok ralijait.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ez a mintázat várhatóan folytatódik, mivel az alacsonyabb értékelések a növekedési potenciállal kombinálva a lakossági és kockázati tőkebefektetéseket az altcoinok felé vonzzák.

Az altcoin értékének jelenlegi visszalépése, amely 50 milliárd dollárral csökkentette a piaci tőkeértéket, 2,8 billió dollár alá süllyedve, hangsúlyozza a piac ciklikus jellegét, ugyanakkor utal a Bitcoin (BTC) feleződése utáni erőteljes fellendülés lehetőségére is.

Mindezekre tekintettel a mai írás nem csak a növekedésre késznek tűnő érmékről fog szólni. Rámutatunk azokra az érmékre is, amelyek készen állnak arra, hogy egyedülálló nyomot hagyjanak az iparágban.

Az írás kulcsfontosságú betekintést nyújt majd az egyes projektek működésébe és azokba az alapokba, amelyek miatt érdemes megfontolni őket.

ScapesMania: A szerencsejátékok virágzó határvidéke

A ScapesMania egy szerencsejáték-forradalom élvonalába lépett, a hagyományos és a legmodernebb technológiák legjobbjait ötvözve.

A casual gaming hullámától inspirálva, készen áll arra, hogy új magasságokba emelkedjen a piacon.

Izgalmas debütálás

A több mint 6,1 millió dolláros előértékesítést és a 18.400 tulajdonos bevonását követően a ScapesMania a tőzsdére került.

A natív tokenje, a $MANIA már elérhető a PancakeSwap-on, egy megbízható decentralizált platformon, amely hatalmas felhasználói bázissal büszkélkedhet.

A kereskedés olyan likviditáspárokkal kezdődött, mint a MANIA/WBNB és a MANIA/USDT, a közösség preferenciáinak megfelelően.

A kereskedés első napja figyelemre méltó volt. A $MANIA ellenálló képességet mutatott, jelezve a robusztus tokenomikát és a projekt fényes jövőjét.

A múló ICO-kkal ellentétben a ScapesMania elkötelezett a fenntartható növekedés mellett a közösségével együtt.

A tulajdonosok száma 24 órán belül 18,41K-nál stabilizálódott, a kereskedési volumen pedig elérte a 2,25 millió dollárt. Nevezetesen, a ScapesMania gyorsan felkapaszkodott a DEXTools Hot Pairs listájának élére.

 

Alig három héttel a tőzsdei bevezetés után a token 0,01477 dolláros csúcsárfolyamra szökött fel, ami elképesztő, 147,77%-os növekedést jelent.

kripto

A $MANIA potenciáljának feltárása

A $MANIA token számtalan hasznosságot kínál:

 • DAO irányítás: A közösség felhatalmazása a projekt fejlődésének irányítására.
 • Token Staking: További tokeneket szerezhet a $MANIA lekötésével.
 • Engagement Rewards (elkötelezettségi jutalmak): Vegyél részt aktivitásokban, hogy több tokenhez juss.
 • Játékbeli eszközök: Használd a $MANIA-t játékbeli eszközök megszerzéséhez.
 • Játékon belüli jutalmak: Nyiss fel token jutalmakat a játékeseményeken keresztül.
 • Ökoszisztéma-pénz: Az ökoszisztémán belüli különböző projektek finanszírozása.

A közösség lelkesedése

A kriptoközösségen belül tapintható az izgalom. Az emberek a közösségi médiában és a fórumokon beszélnek róla, mert izgatottan várják, hogy mit is jelenthet ez a játék számára. Mivel a befizetések meghaladják a 20 000 dollárt, a bálnák is felfigyeltek rá.

A siker a ScapesMania-t támogató elkötelezett közösség bizonyítéka, és ez még csak a kezdet.

A ScapesMania hívei hangot adnak a projekt jövőjével kapcsolatos várakozásuknak, és dicsérik a hagyományos szerencsejáték és a blokklánc-technológia ötvözésének innovatív megközelítését.

Miért a ScapesMania?

Íme, miért érdemes beszállni:

 • Kiegyensúlyozott tokenomika: Az ütemezett megszolgálás biztosítja a stabilitást.
 • Staking ösztönzők: Szerezzen több tokent a $MANIA stackelésével.
 • Közösségi empowerment: Szóljon bele a projekt döntéseibe a DAO irányításán keresztül.
 • Bővülő hasznosság: A $MANIA folyamatos integrálása az új játékvállalkozásokba.
 • Erős csapat és ellenőrzés: Egy szilárd csapat és egy alapos okosszerződés-ellenőrzés áll a háttérben.

Ne maradj ki!

Miközben a jóváhagyások özönlenek és az izgalom növekszik, a ScapesMania lehet a hely, ahol lenni kell.

Emlékszel a 2021-es szerencsejáték-projektek hullámára? A kriptopiac jelenlegi fellendülése hasonló növekedésre adhat esélyt.

A ScapesMania erős maradt, stabilan tartotta az árakat a tőzsdei bevezetése óta. Az új tulajdonosok számának növekedése, akik lemaradtak az előértékesítésről, bizalmat sugall a jövőbe vetett bizalomra.

A ScapesMania sikere a közösség erejétől, a fejlesztési célok elérésétől és az okos marketingtől függ – azoktól a területektől, ahol kiválóan teljesít.

Szállj be most az akcióba, és lovagold meg a casual játékok növekedési hullámát! Ne várj tovább – szerezd meg a $MANIA tokeneket a PancakeSwap-on még ma.

>>> Csatlakozz az akcióhoz – szerezd meg a $MANIA-t még ma! <<<

Ordinals (ORDI): A Bitcoin NFT terének úttörője

Az Ordinals (ORDI) egy innovatív csavart képvisel a Bitcoin-hálózatban, bevezetve egy olyan mechanizmust, amellyel a non-fungible tokeneket (NFT) közvetlenül a blokkláncba ágyazhatjuk be.

A kezdeményezés nemcsak jelentős figyelmet kapott, hanem a fokozott aktivitás miatt a Bitcoin tranzakciós díjak jelentős növekedéséhez is vezetett.

A Bioniq Ordinals piactér elindítása új magasságokba repítette az Ordinals (ORDI) árfolyamát, ami a Bitcoin-alapú NFT-k iránti növekvő érdeklődést mutatja.

Az Ordinals (ORDI) értéke ingadozásokon ment keresztül, az év elején történelmi csúcsot ért el, mielőtt korrekciót tapasztalt volna.

Ennek ellenére az Ordinals (ORDI) előrejelzései optimisták, egyes elemzők jelentős növekedést jósolnak. Az árfolyam várhatóan széles skálán mozog, ami tükrözi a projekt kialakulóban lévő, de ígéretes jellegét.

Az Ordinals (ORDI) jövője fényesnek tűnik, és potenciálisan forradalmasíthatja a Bitcoinról és az NFT-kről való gondolkodásunkat. A szélesebb ökoszisztémákba való integráció és a további elfogadás jelentősen növelheti az értékét.

Az előttünk álló út azonban nem mentes a kihívásoktól, beleértve a technikai akadályokat és a piaci elfogadottsági problémákat, amelyek befolyásolhatják a pályáját.

Ronin (RON): A játékökoszisztéma feltöltése

A Ronin (RON) a szerencsejáték- és a decentralizált pénzügyi (DeFi) szektorban vájt magának egy rést, amelyet a nagy tranzakciós volumenek alacsony költségek melletti támogatására tervezett privát blokklánc támogat.

A közelmúltbeli kezdeményezések, mint például egy jövedelmező airdrop kampány, felpezsdítették az érdeklődést és a részvételt a Ronin (RON) ökoszisztémában, hozzájárulva annak piaci lendületéhez.

Miután jelentős mérföldkőhöz érkezett az értékében, a Ronin (RON) jövőbeli árfolyam-előrejelzései általában optimisták.

Az elemzők az értékelésének fokozatos, de folyamatos növekedését vetítik előre, ami pozitív tendenciára utal. Az árjóslatok azonban óvatos optimizmust tükröznek, elismerve a kriptopiac változékony jellegét.

A Ronin (RON) folyamatos növekedése nagymértékben függ a játékközösségen belüli elfogadottságától és fejlődésétől, valamint a biztonságos és hatékony blokklánc-környezet fenntartásának képességétől.

Miközben a kilátások ígéretesek, a lehetséges szabályozási változások és a piaci dinamika kockázatot jelentenek a várható emelkedő pályára.

ApeCoin (APE): Kulturális jelenség a kriptovilágban

Az ApeCoin (APE) a Bored Ape Yacht Club, az egyik legtekintélyesebb NFT-projekt árnyékából lépett elő, hogy a kriptopiac jelentős szereplőjévé váljon.

A szélesebb körű NFT-hez és a metaversus kezdeményezésekhez való kötődése táplálta népszerűségét és piaci kapitalizációját.

Az ApeCoin (APE) árfolyam ellenállónak és növekedési potenciálnak bizonyult, az előrejelzések pozitív tendenciát jeleznek.

Az ApeCoin (APE) a velejáró piaci volatilitás ellenére várhatóan jelentősen felértékelődik, amit az NFT-k és a metaverse iránti folyamatos érdeklődés hajt.

Az ApeCoin (APE) a kulturális relevancia és a technológiai innováció kereszteződésében áll, és potenciálisan jelentős hatással lehet az NFT és a metaversus szektorokra.

Az előtte álló út azonban olyan kihívásokat is magában foglal, mint a más tokenek által támasztott verseny és a digitális eszközök változó környezete, amelyek befolyásolhatják a növekedését és piaci pozícióját.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Következtetés

A dinamikus kriptopénz szférában az Ordinals (ORDI), a Ronin (RON), az Apecoin (APE) és a ScapesMania új utakat kovácsol, és készen áll a hatás elérésére.

A Bitcoin feleződésének várakozásai közepette ezek az innovátorok friss perspektívákat kínálnak, készen arra, hogy újradefiniálják a környezetet.

A ScapesMania erőteljes tokenomikát és közösségi támogatást mutat, ami tartós jelenlétet jelez. Ez a casual gaming projekt tűnik a legígéretesebbnek a mai felhozatalból.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania
Értesítési csoport: https://t.me/scapesmaniaAnn

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Peter Brandt megelőlegezi a Tether összeomlását és az USD bukását

Peter Brandt a világ legnagyobb stablecoinjának, a Tether-nek a stabilitásával kapcsolatban komoly kételyeinek adott hangot. Ez az aggodalma egybecseng az USDT-t és a Tether menedzsmentjét...

Miért emelkedett ma a Bitcoin ára?

A Bitcoin piacán ma gyors fellendülés következett be a 65.000 dollár közeli medvés kereskedési időszakot követően. A piaci tőke 1,3 billió dollárra ugrott, ami egy figyelemre...

Az ETH ETF lehetséges júliusi bevezetése, hogyan fogja újraértelmezni az altcoin piacot

Vendégbejegyzés Az ETH ETF júliusban tervezett elindítása jelentős változásokat hozhat az altcoinok piacán. Elemzők szerint ez a lépés hatással lehet a kereskedési stratégiákra és a piaci értékelésekre. A...

Sorra hagyják el a bálnák a Bitcoint, inkább a mesterséges intelligencia felé fordulnak

A hosszú távú bitcoin-tulajdonosok és a bányászok az elmúlt két hétben az eszköz legnagyobb eladói közé tartoztak. Úgy néz ki, most inkább a mesterséges intelligenciát...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!