A Dogwifhat (WIF) minden idők legmagasabb árfolyamát éri el

-

A Solana ökoszisztémán alapuló mém érme Dogwifhat (WIF) szerdán új történelmi csúcsot ért el, miután a Binance közölte, hogy a Bitcoin korrekcióját követő általános kriptopénz-értékesítéssel dacolva a tokent bevezetik a tőzsdére.

A Solana-alapú WIF mém érme piaci kapitalizációja szerdán meghaladta a 2,13 milliárd dollárt, miután a mém érme árfolyama új történelmi csúcsra, 2,189 dollárra emelkedett a Binance-on.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A WIF árfolyam-ralit valószínűleg a Bitcoin 69.000 dolláros csúcsra való felfutása és a mém érme Binance-on való jegyzése katalizálta.

A Binance egy blogbejegyzésben tájékoztatta a kereskedőket, hogy a WIF-et kedden bevezetik a tőzsdére.

Általában, amikor a Binance bejelenti egy token bevezetését, az árfolyama a bejelentés hatására emelkedik, ezt a jelenséget „bevezetési effektusnak” nevezik.

A WIF 24 órás kereskedési volumene szerdán megközelítette az 1 milliárd dollárt a CoinGecko adatai szerint.

Dogwifhat
Forrás: coingecko.com

Olvastad már? A Stanford Egyetem hallgatói alapja a pénze 5%-át bitcoinba fektette

Kiemelt kép

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért emelkedett ma a Bitcoin ára?

A Bitcoin piacán ma gyors fellendülés következett be a 65.000 dollár közeli medvés kereskedési időszakot követően. A piaci tőke 1,3 billió dollárra ugrott, ami egy figyelemre...

Az ETH ETF lehetséges júliusi bevezetése, hogyan fogja újraértelmezni az altcoin piacot

Vendégbejegyzés Az ETH ETF júliusban tervezett elindítása jelentős változásokat hozhat az altcoinok piacán. Elemzők szerint ez a lépés hatással lehet a kereskedési stratégiákra és a piaci értékelésekre. A...

Sorra hagyják el a bálnák a Bitcoint, inkább a mesterséges intelligencia felé fordulnak

A hosszú távú bitcoin-tulajdonosok és a bányászok az elmúlt két hétben az eszköz legnagyobb eladói közé tartoztak. Úgy néz ki, most inkább a mesterséges intelligenciát...

Miért nem emelkedik az altcoinok árfolyama?

Egy ismert kriptoelemző, Miles Deutscher rámutatott egy alapvető problémára, amely miatt az altcoinok lemaradnak a növekedésben a jelenlegi piaci ciklusban. Minden nap ezer új versenyző lép...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!