A Dogecoin ára csökken! A Jasmycoin és a Raboo szárnyal a kripto befektetési láz közepette

-


Vendégbejegyzés


Amíg az egykor hatalmas Dogecoin ára zuhan, a kriptopiacon izgalmas újoncok jelennek meg.

A JasmyCoin és a Raboo, a 4. előértékesítési szakaszában lévő vadonatúj projekt elképesztő, 60%-os növekedéssel büszkélkedhet az előértékesítés kezdete óta, és több mint 1,6 millió dollárt gyűjtött össze 8000 taggal és 2500 token-tulajdonossal.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Fedezzük fel ezeket a feltörekvő csillagokat a Dogecoin áresése mellett, és nézzük meg, mit tartogat a jövő a kripto befektetések számára.

A mémérme-mánia a Dogecoin árfolyamának csökkenésével megfordul a végén

A Dogecoin (DOGE) birtokosai feszült figyelemmel kísérik, ahogy a mémérme a piaci változást meglovagolja.

Miközben a kripto befektetések, köztük a DOGE iránti érdeklődés a Bitcoin nyugalmi időszakával megélénkül, egyes kereskedők továbbra is óvatosak, ahogy a Dogecoin árfolyama zuhan.

Az elemzők megosztottak a rövid távú Dogecoin árfolyamot illetően, egyesek kis esést jósolnak, míg mások lapos tendenciát látnak.

A DOGE legutóbbi ára 0,16 dollárra esett, ami 1,36%-os csökkenést jelent ezen a héten.

Érdekesség, hogy Kabosu, a Shiba Inu mémkutya elhalálozása akár nagy hatással is lehetett a nagy a DOGE tranzakciókra, ami tovább befolyásolta az árát.

Jasmycoin a hullámvölgyben: Ez a mémérme a következő nagy dobás?

A JasmyCoin (JASMY) az utóbbi időben igencsak lázban ég, olyan hullámzással pergeti a chartokat, ami a kripto rajongókat is lázba hozta.

A JASMY jelenleg 0,044 dolláron áll, ami egy hét alatt 42%-os ugrást jelent, az elmúlt egy hónap alatt pedig 131%-os növekedést!

Ennek a kimagasló teljesítménynek köszönhetően a JasmyCoin piaci kapitalizációja 2,17 milliárd dollárra emelkedett.

Szóval, mi táplálja ezt a Jasmy-őrületet? Néhány dolog felkeltette a befektetők érdeklődését.

A hír, miszerint május elején 100 millió JasmyCoint zároltak, pozitív jel, ami korlátozhatja a kínálatot és növelheti a keresletet.

Ezenkívül a Jasmy-Apple partnerségről szóló pletykák, amelyek célja a japán digitális azonosító rendszer integrálása az Apple termékekbe, még jobban felizzították a tüzet.

Ez azonban csak káosznak bizonyult, bár az árfolyam a spekulációk hatására megugrott.

A Raboo rakéta: A mémérme-mánia találkozik az AI-alapú aranybányával?

Ez a forró mémérme egy forradalmi AI-csavarral megtűzdelve robog a kriptopénz-verzumban.

A Raboo egy vibráló social-fi központ, ahol a mémek rajongói kibontakoztathatják kreativitásukat, jutalmakat nyerhetnek, és akár exkluzív NFT-ket és árucikkeket is birtokolhatnak.

A Raboo a Rabooscan segítségével teljesen új szintre emeli a mémkészítést. Innovatív, mesterséges intelligenciával működő eszköze a személyes mémkurátorként működik, és segít azonosítani a legforróbb trendeket és a legvirálisabb mémeket.

A Raboo nem csak a mémek készítéséről szól – hanem a jutalmazásról is. A Raboo „Post-to-Earn” programja lehetővé teszi, hogy online tevékenységét pénzzé tegye, és a mémkészítési képességeit valódi nyereséggé alakítsa.

A Raboo tapasztalat túlmutat a digitális birodalmon. Korlátozott példányszámú NFT-k és árucikkek gyűjteményét kínálja a Raboo, így lehetőséged nyílik arra, hogy a Raboo jelenség egy darabját birtokold, és stílusosan mutogasd rajongásodat.

A Raboo azt tervezi, hogy stratégiailag éget tokeneket, ami potenciálisan növeli a birtoklásod értékét.

A jelenleg is zajló előértékesítésük már most meghaladja a várakozásokat, az előrejelzések szerint 233%-os növekedéssel és egy potenciális 100-szoros indulásnapi boommal!

Következtetés

A Dogecoin mélyrepülése néhányakat elgondolkodtathat, de a Jasmycoin és a Raboo felemelkedése világos képet fest: az innováció él és virul a kriptoterületen.

A Raboo előértékesítése gyorsan fogy, potenciális 100-szoros hozammal és egy 8000 főt meghaladó közösséggel.

Ez a korlátozott idejű ajánlat nem tart örökké!

Itt vehet részt a Raboo előértékesítésében.
Telegram: https://t.me/RabootokenPortal
Twitter: https://twitter.com/Raboo_Official

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A kriptokereskedő, aki 2000 dollárból 20 millió dollárt csinált, megjósolja a következő 1000-szeres befutót

Vendégbejegyzés Egy ismert kriptokereskedő, aki 2000 dollárból 20 millió dollárt csinált a 2021-es bikapiacokon történő előértékesítő befektetéseiből, hatalmas FOMO-t és aranylázra készteti a bálnák és az...

Dogecoin (DOGE) árfolyam elemzés 06.14.

Prémium Dogecoin (DOGE) A bikák és a medvék gyakori időközönként megmutatják dominanciájukat, és ennek eredményeként a legtöbb token értéke egy előre meghatározott tartományon belül mozog. Mindeközben némi pozitív...

A DTX Exchange, az Injective és a Fetch AI a piac élére áll, és bikás technikai adatokat mutatnak

Vendégbejegyzés Az AI-piac iránti növekvő optimizmussal számos vezető kriptopénz visszapattant a kulcsfontosságú árszintekre, és bikaerős növekedés előtt áll. Az AI-szektor vezető erősödői közé tartozik a Fetch.ai...

Hírösszefoglaló: nagyot mentek az NFT-k az elmúlt 7 napban

Hírösszefoglalónkban összeszedtük az elmúlt hét legfontosabb történéseit a kriptovilágban. Olvasthatsz a McDonald's gyorsétteremlánc Szingapúrban nemrég elindított metaversumáról és arról, hogy a dél-koreai szabályozó hatóságok a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!