A Dogecoin 1 dollárra? Egy kereskedő állítja szem előtt ambiciózus célpont

-

Az X közösségi médián nemrég közzétett bejegyzésében AngeloBTC, egy klasszikus Bitcoin kereskedő és piaci elemző optimista előrejelzést fogalmazott meg a mémek által inspirált kriptopénzre, a Dogecoinra vonatkozóan.

A kereskedő az ambiciózus 1 dolláros coinonkénti célt tűzte ki.

A Dogecoin meteorszerű felemelkedése és az azt követő zuhanás

2021 elején a Dogecoin felkapta a fejünket és uralta a címlapokat. Árfolyama az egekbe szökött, ami több tényező együttes hatásának volt köszönhető, ami miatt a közbeszéd tárgya lett.

A hírességek támogatása, különösen az olyan befolyásos személyiségeké, mint Elon Musk, valamint a lakossági befektetők érdeklődésének megugrása jelentős szerepet játszott a meteorikus emelkedésben.

Továbbá a kriptovaluták széles körű elterjedése és az ebből következő bikás piaci hangulat katalizátorként hatott, és a Dogecoin minden idők legmagasabb szintjére repítette.

Ez a gyors emelkedés azonban nem volt tartós. Ahogy teltek a hónapok, a Dogecoin éles korrekciót élt át. Jelenleg a coin elképesztő -91,39%-ot esett a csúcshoz képest.

A Dogecoin éles korrekciójához több ok is hozzájárult, többek között a korai befektetők profitkivonása, a coin alapvető értékével és hasznosságával kapcsolatos aggodalmak, valamint a kriptopénzpiac szélesebb körű visszaesése.

A Dogecoin továbbra is a top 10-es kriptopénzek között van

A Dogecoin 0,063073 dolláron kereskedik, miután az elmúlt 24 órában 2,7%-ot emelkedett.

A 9 milliárd dollárhoz közeli piaci kapitalizációval és 296 millió dollár feletti 24 órás kereskedési volumennel büszkélkedő Dogecoin továbbra is határozottan a kereskedők számára jelentős érdeklődésre számot tartó kriptopénz marad.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Valójában továbbra is a 10 legnagyobb piaci tőkeértékű érme között van.

Azonban még nem tudni, hogy egy bizonyos bika-katalizátor képes lesz-e a Dogecoin árfolyamát a hőn áhított 1 dolláros szintre lökni, amit az előző bikafutás során nem sikerült elérnie.

Olvastad már? A Morgan Stanley elemzői szerint véget érhetett a kriptotél

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance vezérigazgatója nyilatkozott a Ethereum ETF-ek jóváhagyásáról

Az Egyesült Államok Értékpapír és Tőzsdefelügyelete (SEC) 2024. május 23-án hagyta jóvá a spot Ethereum (ETH) tőzsdén kereskedett pénzügyi alapok (ETF)- bejegyzését. Az Ethereum árfolyama...

Az altcoinok értéke háromszorosára nő? Elemzők kitörést jósolnak!

Vendégbejegyzés Az altcoinok piaca, egy olyan szegmens, amelyet gyakran beárnyékol nagyobb rokona, a Bitcoin (BTC), jelenleg lenyűgöző emelkedő pályájával kerül a címlapokra. Az elmúlt két hétben ezen...

🚀 Top 5 altcoin milliomos potenciállal: A szakértők választása a mai piacra

Vendégbejegyzés A 2024-es bikafutás új izgalmakat lobbantott fel a kriptopénzek világában. A szakértők öt olyan altcoint emeltek ki, amelyek kiemelkednek a potenciáljukkal, hogy a szerény befektetéseket...

Íme, amiért a Bitcoin ára tovább eshet, állítja a top elemző

A Bitcoin (BTC) árfolyama csökkent, ahogy a kereskedők figyelik a megszűnt Mt. Gox tőzsdéhez kapcsolódó tárcák tevékenységét. Az Mt. Gox adminisztrátorai intenzívebbé teszik az erőfeszítéseket, hogy...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!