A DOGE mostantól az USA 45 államában, 1800 ATM-ből érhető el

-

Az Egyesült Államok állampolgárai mostantól az ország 50 államából 45-ben vásárolhatnak Dogecoint ATM-ekből.

A híres mémcoin mostantól 1800 ATM-en keresztül elérhető az Egyesült Államokban.

A Coinflip, vezető bitcoin ATM-szolgáltató március 1-jén jelentette be a Dogecoin támogatását.
A társaság társalapítója, Daniel Polotsky a DOGE közelmúltbeli „népszerűségével és a tömeges elfogadásával” magyarázza a cég döntését.
Február 4-én a kriptovaluta ára perceken belül 25%-kal emelkedett, miután a Tesla és a SpaceX igazgatója, Elon Musk egy képet tett közzé Twitteren, melyen egy rakéta a Holdra tart, és megjegyzésben hozzátette: „Doge”.
Két nappal később Musk folytatta Doge-vicceit, és egy felmérést tett közzé, amelyben azt kérdezte követőitől, hogy a Dogecoin lesz-e a jövő pénzneme – erre a 2,4 millió válaszadó 71,3%-a igennel szavazott.


[forminator_poll id=”29381″]


Február 8-án a Dallas Mavericks tulajdonosa, Mark Cuban is csatlakozott a beszélgetéshez és a Forbes-nak elmondta, hogy a mémcoin felé irányuló figyelem „nem rossz megjelenés” az ágazat számára.

„A [DOGE] jobb esélyt ad a nyerésre, mint egy sorsjegy, mindeközben megtanítja a kínálat és a kereslet lényegét, és bevezeti az embereket a kriptoeszközök világába.” – mondta Cuban. „Nagyon szeretem mint a jelenleg rendelkezésre álló legolcsóbb közgazdasági oktatási eszközt, amely egyszerre szórakoztató is.”

Február első két hetében a kriptovaluta ára csaknem 200%-kal, 0,03 dollárról 0,09 dollárra emelkedett. Azóta lassan konszolidálódik, értéke jelenleg 0,05 dollár.
Egyes felhasználók úgy gondolják, hogy a Dogecoin áremelkedése nem volt teljesen természetes, főként az r/WallStreetBets Reddit csoport által irányított 85%-os pumpolás.

Pár nappal később, február 1-jén a Kiss frontembere, Gene Simmons is élt a lehetőséggel, és azt írta Twitter-követőinek, hogy ő is vásárol a valutából, ami további 40%-os áremelkedést eredményezett 24 óra alatt.
A Coinflip iránti kereslet csillagászati ​​magaslatokban jár az elmúlt 12 hónapban, a bevételeik éves szinten több mint háromszorosra növekedtek, mivel a cég 2020 januárja óta 441-ről nagyjából 1800-ra növelte aktív ATM-jei számát.
A Coinflip ATM-eket az Egyesült Államok 50 államából 45-ben telepítenek.

Olvastad már? Bitcoin nagyságrendváltások – 1. rész

Forrás: cointelegraph.com
Kiemelt kép: furkan kalyoncu

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

ArbitrageScanner Dubajban! Hogy lehet pénzt keresni a blokklánc elemzéssel és a kripto arbitrázzsal?

Vendégbejegyzés A kripto Side Event az ArbitrageScanner.io által - a legjobb kereskedési eszközök kriptopénz arbitrázshoz, on-chain elemzéshez. Csatlakozz hozzánk egy exkluzív side eventre Dubaiban, amelyet az...

Ethereum (ETH) technikai elemzés 04.14.

Prémium Ethereum (ETH) Az Ethereum (ETH) befektetők bajban lehetnek, mivel az árak a pszichológiai 3.000 dolláros támaszszint alá süllyedtek. A múlt héten megnövekedett bálna-aktivitás és felhalmozás volt tapasztalható,...

A TON coin riasztása: Itt a top 5 kriptovaluta, amibe azonnal be kell fektetni!

Vendégbejegyzés A kriptopénzek piaca az aktivitás és az izgalom megugrásának tanúja, mivel jelentős fellendülés látszik a láthatáron. A 2024-es bikafutás kibontakozásával a befektetők lelkesen keresik az ígéretes...

Kriptogyémántok csiszolatlanul: Az altcoinok amelyek 500%-os hozamot ígérnek

Vendégbejegyzés A kriptopénzek növekedésének ugrásszerű növekedése az utóbbi időben számos alternatív coint hozott reflektorfénybe. Mivel a figyelem most már a bevált óriásokon túlra tolódik, a kevésbé...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!