A DOGE alapítója mentálisan betegnek nevezi az NFT-befektetőket

-

Billy Markus, a Dogecoin egyik alapítója ismert a kripto befektetésekkel kapcsolatos kritikáiról.

Ezúttal ismét kommentálta ezt a tevékenységet, és a „mentális betegségbe való befektetéshez” hasonlította.

Márpedig a kriptóba való befektetés egyre inkább növekszik – tette hozzá.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Markus elítéli a kriptóba és az NFT-kbe való befektetést

Markus a kriptotwitteren „Shibetoshi Nakamoto” néven híresült el, ami a titokzatos Bitcoin alkotó Satoshi Nakamoto paródiája, ahogy a Dogecoin is a Bitcoin paródiájaként készült a BTC kódja alapján.

Amikor az NFT-kről kérdezték, Markus kijelentette, hogy mivel az NFT a kriptó származéka, az abba való befektetés „még inkább elmebeteggé teszi az embereket”.

Tavaly Markus elárulta, hogy kilenc évvel ezelőtt, közvetlenül a Dogecoin megjelenése után abbahagyta a kriptóba való befektetést, mivel úgy véli, hogy amikor az emberek digitális valutákba fektetnek, akkor csak a szerencsejáték egy másik formáját gyakorolják. A Bitcoinban mint valutában sem hisz.

Most a tweetje szerint még mindig maradt némi kriptója „tippekből vagy cuccok eladásából”.

Nemrég megosztotta, hogy „nagyon kevés Dogecoin van a birtokában”.

Arra is emlékeztette követőit és az egész kripto közösséget, hogy ő már nem tagja a Dogecoin Alapítvány és a Dogecoin csapatának, és nem a nevükben beszél a tweetjeiben.

Az egyik DOGE-alapító tiltja másikat a Twitteren

Ahogy arról tavaly beszámolt több médiaoldal is, Billy Markus egyszer csak blokkolta a Twitteren a Dogecoin másik alapítóját, az ausztrál informatikus Jackson Palmert.

Ennek okának az tűnik, hogy utóbbi határozottan a kriptoval szemben áll, és a Dogecoin szószólója, a tech-milliárdos és innovátor Elon Musk ellen.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Palmer nemrég kritizálta a Tesla vezérigazgatóját a kódolási képességei miatt, és kijelentette, hogy Musk a kriptót az egója növelésére használja.

Markus ezzel szemben baráti viszonyban van Muskkal, és gyakran váltanak tweeteket, köztük olyanokat is, amelyekben a DOGE-ról beszélnek.

zeta

Olvastad már? A Bitcoin nem tudott megmaradni 30.000 dollár felett

Kiemelt kép: An’na Rajpoot

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Polkadot NFT-k veszítenek népszerűségükből

A Polkadot (DOT) NFT-aktivitásának csökkenését tapasztalta az elmúlt héten, ami aggodalomra adott okot. A Polkadotnak azonban van pár projektje, vajon a hálózat meg tudja-e fordítani a...

Nagyot ment a Wall Street Memes, már 120 millió dollár a piaci kapitalizáció

Vendégbejegyzés A csak nemrégiben jegyzett Wall Street Memes ($WSM) mém érme kirobbanó formában van.  A WSM token árfolyamértékeire ránézve pénteken azt láthattuk, hogy 40% körüli emelkedésnél jár:...

A Bitcoin augusztusa óta először emelkedik 28.000 dollár fölé

A Bitcoin (BTC) több mint hat hét óta először törte át a 28.000 dolláros határt, és a befektetők azt remélik, hogy a kitörés megnyitja az...

Ethereum Classic (ETC) technikai elemzés 10.02.

Prémium Ethereum Classic (ETC) Az Ethereum Classic (ETC) örömmel terjesztette ki a szeptemberi fellendülést októberre. Szeptember 26-tól +10%-kal emelkedett, és a szerkesztés idején 16,80 dolláron kereskedtek vele. A rally...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!