A DOGE alapítója mentálisan betegnek nevezi az NFT-befektetőket

-

Billy Markus, a Dogecoin egyik alapítója ismert a kripto befektetésekkel kapcsolatos kritikáiról.

Ezúttal ismét kommentálta ezt a tevékenységet, és a „mentális betegségbe való befektetéshez” hasonlította.

Márpedig a kriptóba való befektetés egyre inkább növekszik – tette hozzá.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Markus elítéli a kriptóba és az NFT-kbe való befektetést

Markus a kriptotwitteren „Shibetoshi Nakamoto” néven híresült el, ami a titokzatos Bitcoin alkotó Satoshi Nakamoto paródiája, ahogy a Dogecoin is a Bitcoin paródiájaként készült a BTC kódja alapján.

Amikor az NFT-kről kérdezték, Markus kijelentette, hogy mivel az NFT a kriptó származéka, az abba való befektetés „még inkább elmebeteggé teszi az embereket”.

Tavaly Markus elárulta, hogy kilenc évvel ezelőtt, közvetlenül a Dogecoin megjelenése után abbahagyta a kriptóba való befektetést, mivel úgy véli, hogy amikor az emberek digitális valutákba fektetnek, akkor csak a szerencsejáték egy másik formáját gyakorolják. A Bitcoinban mint valutában sem hisz.

Most a tweetje szerint még mindig maradt némi kriptója „tippekből vagy cuccok eladásából”.

Nemrég megosztotta, hogy „nagyon kevés Dogecoin van a birtokában”.

Arra is emlékeztette követőit és az egész kripto közösséget, hogy ő már nem tagja a Dogecoin Alapítvány és a Dogecoin csapatának, és nem a nevükben beszél a tweetjeiben.

Az egyik DOGE-alapító tiltja másikat a Twitteren

Ahogy arról tavaly beszámolt több médiaoldal is, Billy Markus egyszer csak blokkolta a Twitteren a Dogecoin másik alapítóját, az ausztrál informatikus Jackson Palmert.

Ennek okának az tűnik, hogy utóbbi határozottan a kriptoval szemben áll, és a Dogecoin szószólója, a tech-milliárdos és innovátor Elon Musk ellen.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Palmer nemrég kritizálta a Tesla vezérigazgatóját a kódolási képességei miatt, és kijelentette, hogy Musk a kriptót az egója növelésére használja.

Markus ezzel szemben baráti viszonyban van Muskkal, és gyakran váltanak tweeteket, köztük olyanokat is, amelyekben a DOGE-ról beszélnek.

zeta

Olvastad már? A Bitcoin nem tudott megmaradni 30.000 dollár felett

Kiemelt kép: An’na Rajpoot

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Ripple visszautasítja a SEC kemény követelményeit

Az XRP útja nem volt más, mint egy hullámvasút, köszönhetően a folyamatos Ripple vs. SEC drámának. Az XRP 0,55 dollár körüli árfolyamon, a jogi zűrzavar közepette...

A Binance a hatóságokkal együttműködve teszi biztonságosabbá a kriptopiacot

Több mint 186 millió regisztrált felhasználót szolgál ki jelenleg a Binance, a világ legnagyobb kriptotőzsdéje és a számuk folyamatosan nő. Március első hetében 100 milliárd...

Jelentős altcoin nyereség a láthatáron: Melyik érme emelkedik először?

Vendégbejegyzés A kriptopiac emelkedő szakaszban van, több kevésbé ismert érme is jelentős növekedési potenciált mutat. A befektetők élénken figyelik a trendeket, hogy megállapítsák, melyek emelkedhetnek először. Ez a...

Vajon az Ethereum visszatérésre készül a 3.700 dolláros visszautasítás után?

Az Ethereum (ETH) a cikkírás idején 3.200 dolláros árfolyamon mozgott. A 3.000 dolláros pszichológiai szintet április 13. óta többször is áttörték az alacsonyabb időkereteken, és...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!