Ethereum technikai elemzés 04.22.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Ethereum

Az Ethereum árfolyamának mai elemzése azt mutatja, hogy a medvés hangulat erősödik, mivel az ETH token az 1.900 dolláros szint alá csúszott.

Az Ethereum a csökkenést megelőzően az 1.921 dolláros szinten kereskedett, de erős elutasítással szembesült, ami visszahúzta az 1.827 dolláros támaszzóna felé.

Jelenleg az Ethereum árfolyama az 1.856 dolláros szinten kereskedik, és a közeljövőben további csökkenő impulzusok valószínűsíthetőek.

A 24 órás Ethereum árfolyam-elemzés azt bizonyítja, hogy az árfolyam az elmúlt néhány órában csökkenő tendenciát követett, a legerősebb korrekció tegnap volt megfigyelhető.

A medvék azonban megpróbálták lejjebb vinni az árfolyamot; bár voltak olyan esetek, amikor a bikák megpróbálták átvenni a piac irányítását, az általános tendenciák az eladóknak kedveztek.

Az ETH/USD értékében az elmúlt 24 órában enyhe csökkenés volt tapasztalható, valamint az árfolyam az 1.861 dolláros szintre mozdult le, és az érme az elmúlt 24 órában 2,52 százalékos veszteséget szenvedett el.

Jelenleg az Ethereum a 9 és 21 napos mozgóátlagok alatt kereskedik, ami erős medvés hangulatot jelez a piacon.

A mozgóátlag (MA) viszonylag alacsonyabban, 2.008 dolláron áll, ami szintén a csökkenő tendenciát jelzi. Az SMA vonal is lefelé tart, ami azt jelzi, hogy a piaci trend medvés.

Az RSI értéke jelenleg 45,76-os ami azt mutatja, hogy a jelenlegi lendület meglehetősen gyenge, és az eladási nyomás dominál.

A MACD vonal is a jelzővonal alatt van, ami azt mutatja, hogy az ETH/USD lefelé irányuló trendje a közeljövőben folytatódni fog.

Összefoglalva, az Ethereum árelemzése megerősíti, hogy annak ellenére, hogy az érme jelenleg csökkenő tendenciát mutat a napi grafikonon, az árfolyam jelentős csökkenésen ment keresztül.

Azonban van esély arra, hogy a bikák ismét átvegyék az irányítást a következő órákban, ha a vételi aktivitás folytatódik; azonban egy meredek fellendülés ma nem tűnik lehetségesnek.

ethereum

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Solana (SOL) technikai elemzés 05.23.

Prémium Solana (SOL) A Solana (SOL) esetében megugrott a non-fungible token kereskedési volumene. Egy friss jelentésből kiderült, hogy a Solana-alapú NFT volumene 30%-kal nőtt a megjelenést megelőző 24...

3 altcoin, amely megnyerheti az ETH ETF jóváhagyása által indított bikafutamot

Vendégbejegyzés A piac felhevülésével az ETH tőzsdén kereskedett alap (ETF) lehetséges jóváhagyása pozitív hullámokat indított el a kriptoterületen. Az új fejlemény kibontakozásával több kriptovaluta is készen áll...

A Bybit vezérigazgatója tagadja a fizetésképtelenségi pletykákat

Ben Zhou, a Bybit vezérigazgatója az X-en foglalkozott a fizetésképtelenségről szóló pletykákkal, megerősítve azok alaptalanságát és bizonyítékot szolgáltatva a tartalékokról. A Bybit tőzsde vezérigazgatója, reagált a...

Az Axie Infinity (AXS) kitörése hamarosan bekövetkezik

Az Axie Infinity (AXS), a gyorsan növekvő, számos nosztalgikus játékkal foglalkozó virtuális világ, közeledik a bikás kitörés fordulópontjához. A közepes kapitalizációjú altcoin, melynek fully diluted értékelése...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!