A Bitcoin nem tudott megmaradni 30.000 dollár felett

-

A Bitcoin 30.000 dollár fölé emelkedett, és a bikáknak közel egy hétig sikerült ott tartaniuk az árfolyamokat.

A lendületváltás miatt a BTC a következő napokban veszteségeket könyvelhet el. A 27.700 és a 26.800 a támaszszintek, amelyekre figyelni kell.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A Bitcoin 30.000 dollár fölé emelkedett, és a bikák közel egy hétig ott tartották az árakat, de a vége felé túl nagy volt az eladási nyomás. A vevők engedtek, és több rövid távú jelentős támaszszintet is áttörtek.

A kulcsfontosságú támaszszintekre a vevők alig reagáltak, ami a bikák kimerültségét jelzi.

A 4órás grafikonon bikás piaci struktúra április 17-én, hétfőn tört meg, amikor a BTC a korábbi magasabb mélypont alá, 29.660 dollár alá esett.

bitcoin

A 29.104 dollárig történő esést egy alacsonyabb csúcs kialakulása követte 30.400 dollárnál.

Az elmúlt napokban az RSI is medvés momentumot mutatott. A cikk írásának időpontjában 25-ön állt, ami extrém medvehajlamot jelez.

A 29.600 és a 28.700 dollár két korábbi támaszszint volt, amelyek várhatóan ellenállásként szolgálnak majd a közeljövőben.

A 27.700 és a 26.800 dolláros olyan támaszszintek, amelyekre figyelni kell. Lehetséges volt, hogy az árak innen visszapattannak, de a trend lefelé mutat, és a rövid távú kereskedők kereshetik a lehetőséget a BTC eladására.

A 27.700 dolláros ellenállásként való újratesztelése ilyen lehetőséget kínálhat.

A CMF az elmúlt napokban -0,05 alatt volt, ami a piacról való nagymértékű tőkeáramlást mutatja, és kiemelte az erős eladási nyomást.

A spekulánsok továbbra is dacosan licitáltak, de veszteségekkel szembesültek.

A Coinglass adatai szerint április 20-án 45,6 millió dollár értékű hosszú pozíciót likvidáltak.

De csak 9,9 millió dollár értékű rövid pozíciók jutottak ugyanerre a sorsra, ami azt mutatja, hogy a bikák nagyobb csapást szenvedtek el.

bitcoin
Forrás: Coinalyze

A Coinalyze nyílt kamat adatai az egyórás grafikonon fentebb láthatóak. Ez azt jelezte, hogy a spekulánsok megpróbáltak belépni a piacra, amikor a BTC a megugrás jeleit mutatta.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Gyorsan és többször kilőtték őket, ahogy a piac az elmúlt 24 órában lejjebb ment. A spot CVD is lefelé tartó trendben maradt, ami aláhúzza a BTC mögött álló intenzív eladási nyomást.

zeta

Olvastad már? A Solana (SOL) bonyolult állapotban, de továbbra is erős

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Chainlink jelentős rallyra készül: 150-300%-os árfolyam-emelkedést jósol az elemző

A Chainlink (LINK) ebben az évben kiemelkedően teljesített, lenyűgöző növekedést mutatva a kriptopénz piacon. Bár 40%-kal az 52,70 dolláros történelmi csúcs alatt van, a LINK...

Top 5 kripto milliomos potenciállal 2024-ben: 💼💸

Vendégbejegyzés A piac a 2024-es bikafutástól hangos, a vadászat pedig a vagyonformálást ígérő kriptovalutákra folyik. A hatalmas választékban kulcsfontosságúvá válik a valódi milliomos-teremtési potenciállal rendelkezők pontos meghatározása. A...

Ripple vs SEC: Hogyan befolyásolhatja Biden kormánya az XRP-pert?

James "MetaLawMan" Murphy, a Murphy & McGonigle ügyvédi iroda alapítója és elnöke nemrég elemezte, hogy Joe Biden elnök kormányzati politikai kiigazításai hogyan befolyásolhatják a Ripple...

Most kell megvenni a Bitcoint? A legendás elemző feltárja a MAX profit kulcsfontosságú zónáit

A Bitcoin árfolyamának alakulása sok befektetőt értetlenül hagyott. Ez egy vásárlási lehetőség, vagy az előttünk álló problémák jele? Michaël van de Poppe neves kriptoelemző megosztotta legfrissebb...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!