A Bitcoin nem tudott megmaradni 30.000 dollár felett

-

A Bitcoin 30.000 dollár fölé emelkedett, és a bikáknak közel egy hétig sikerült ott tartaniuk az árfolyamokat.

A lendületváltás miatt a BTC a következő napokban veszteségeket könyvelhet el. A 27.700 és a 26.800 a támaszszintek, amelyekre figyelni kell.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A Bitcoin 30.000 dollár fölé emelkedett, és a bikák közel egy hétig ott tartották az árakat, de a vége felé túl nagy volt az eladási nyomás. A vevők engedtek, és több rövid távú jelentős támaszszintet is áttörtek.

A kulcsfontosságú támaszszintekre a vevők alig reagáltak, ami a bikák kimerültségét jelzi.

A 4órás grafikonon bikás piaci struktúra április 17-én, hétfőn tört meg, amikor a BTC a korábbi magasabb mélypont alá, 29.660 dollár alá esett.

bitcoin

A 29.104 dollárig történő esést egy alacsonyabb csúcs kialakulása követte 30.400 dollárnál.

Az elmúlt napokban az RSI is medvés momentumot mutatott. A cikk írásának időpontjában 25-ön állt, ami extrém medvehajlamot jelez.

A 29.600 és a 28.700 dollár két korábbi támaszszint volt, amelyek várhatóan ellenállásként szolgálnak majd a közeljövőben.

A 27.700 és a 26.800 dolláros olyan támaszszintek, amelyekre figyelni kell. Lehetséges volt, hogy az árak innen visszapattannak, de a trend lefelé mutat, és a rövid távú kereskedők kereshetik a lehetőséget a BTC eladására.

A 27.700 dolláros ellenállásként való újratesztelése ilyen lehetőséget kínálhat.

A CMF az elmúlt napokban -0,05 alatt volt, ami a piacról való nagymértékű tőkeáramlást mutatja, és kiemelte az erős eladási nyomást.

A spekulánsok továbbra is dacosan licitáltak, de veszteségekkel szembesültek.

A Coinglass adatai szerint április 20-án 45,6 millió dollár értékű hosszú pozíciót likvidáltak.

De csak 9,9 millió dollár értékű rövid pozíciók jutottak ugyanerre a sorsra, ami azt mutatja, hogy a bikák nagyobb csapást szenvedtek el.

bitcoin
Forrás: Coinalyze

A Coinalyze nyílt kamat adatai az egyórás grafikonon fentebb láthatóak. Ez azt jelezte, hogy a spekulánsok megpróbáltak belépni a piacra, amikor a BTC a megugrás jeleit mutatta.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Gyorsan és többször kilőtték őket, ahogy a piac az elmúlt 24 órában lejjebb ment. A spot CVD is lefelé tartó trendben maradt, ami aláhúzza a BTC mögött álló intenzív eladási nyomást.

zeta

Olvastad már? A Solana (SOL) bonyolult állapotban, de továbbra is erős

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin számára látható akadályok

A Bitcoin világában egyre inkább felmerül egy probléma, amelynek súlyos következményei lehetnek a kriptovaluta jövőjére nézve. A híres Bitcoin elemző, Willy Woo, most figyelmeztet a BTC...

Maker (MKR) technikai elemzés 09.24.

Prémium Maker (MKR) A Maker (MKR) közelmúltbeli 27%-os helyreállítási nyereségét veszély fenyegeti, miután 1300 dolláron megingott. A nyereségek, amelyek az 1000 dollárról 1300 dollárra történő emelkedés után kerültek...

Az eToro készen áll az európai kriptoszolgáltatások biztosítására

Az eToro, a kereskedési és befektetési platform, a CySEC CASP (Crypto Asset Service Provider) jóváhagyását követően megérkezett Ciprusra. Amint 2024 decemberében hatályba lép az EU kriptoeszköz-piacokról...

Az FBI körözte a Wex kriptotőzsde társalapítóját

Az orosz kriptovaluta világ ismét reflektorfényben van, miután Aleksey Bilyuchenko, a Wex kriptotőzsde egyik alapítója, a BTC-e tőzsde örököse, csak néhány év börtönt kapott. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!