Aave technikai elemzés 04.21.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Aave

Az Aave árelemzése a rövid távú csökkenő tendenciát mutatja, az árak jelenleg 70,72 dolláron állnak, a 73,24 dolláros napi csúcsról visszaesve.

A csökkenő nyomás az elmúlt napokban egyre erősödött, mivel az eladási nyomás meghaladta a vételi erőt.

Az Aave bikás kilátásai április eleje óta jelen voltak, de a közelmúltban visszaesett, mivel a medvék átmenetileg visszanyerték az irányítást.

Az Aave árelemzés napi grafikonja azt ábrázolja, hogy az érme a 73,24 dolláros szint közelében elutasítással néz szembe, mivel a medvés nyomás tovább növekszik.

Az árfolyam egy ideje már 70,71 és 73,24 dollár közötti tartományban mozog, de eddig nem tudott e szint fölé törni, ezért az elutasítás.

Az AAVE/USD pár az elmúlt 24 órában 6,70 százalékos csökkenésről számol be, és jelenleg 70,95 dolláron kereskedik.

A napi mozgóátlag indikátor azt sugallja, hogy az árfolyam rövid távon valószínűleg továbbra is csökkenő tendenciát mutat.

A MACD medvés átmenetet mutat, az RSI (Relatív Erősség Index) pedig 40 alatt van, ami túladott piaci állapotot jelez.

A Bollinger-sávok is azt mutatják, hogy az eladási nyomás felgyorsul, és az elkövetkező napokban lejjebb nyomhatja az árat. A felső és az alsó sáv jelenleg 85,29 dolláron, illetve 70,70 dolláron áll.

Összességében az Aave árelemzése a rövid távú kereskedés során csökkenő lendületet mutat, az árak a 70,71 dolláros támaszszint közelében tesztelnek.

Úgy tűnik, hogy a lefelé irányuló nyomás tovább növekedhet, ha a medvéknek sikerül áttörniük ezt a szintet, és az elkövetkező napokban lejjebb hajtaniuk az árakat.

A technikai mutatók is megerősítik a medvés kilátásokat, de a piac megfordulhat, ha rövid távon sikerül a 73,24 dolláros ellenállás fölé törnie.

AAVE

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: András


SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Legfrissebb bejegyzéseink

A SEC bepereli az FTX tőzsdét auditáló céget

A SEC célkeresztjébe került a bedőlt FTX tőzsdét auditáló Prager Metis, mivel a vádak alapján számos ponton megsértették a felülvizsgálati pártatlanság elveit. A PM elsősorban...

A Bitcoin tulajdonosok megújult bizalmat mutatnak

A Bitcoin (BTC) hosszú távú tulajdonosai rendületlenül hisznek a coinban, mivel a BTC az induló hónapban is 27.000 dollár felett tartotta az árfolyamát. Ez a...

Arbitrum (ARB) technikai elemzés 10.01.

Prémium Arbitrum (ARB) Az Arbitrum (ARB) veszteségeinek több mint 20%-át a szerkesztési időre visszaszerezték. Az ARB szeptember első felében 0,929 dollárról 0,739 dollárra esett, de az összes veszteségét...

Meglepi-e a Bitcoin a befektetőket 2023 utolsó negyedévében?

A Bitcoin (BTC) árfolyama nem volt olyan volatilis, mint korábban, ami elbátortalanította a befektetőket. A legfrissebb adatok szerint a Bitcoin az elmúlt 900 napban egy...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!