A Decentraland MANA a felülmúlja ellenfeleit ebben a mutatóban

-

A befektetők lelkesedése a 2022-es metaversumban rejlő lehetőségek iránt nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a Decentraland (MANA) nagy vonzerőt kapjon.

Mivel azonban kevés előrelépés történt a területen, az érdeklődés csökkent, és a medvepiac ronthatta a helyzetet.

Próbáld ki a CoinCharliet, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A legfrissebb mérések alapján azonban különösen a MANA iránti érdeklődés növekszik.

A kérdés most az, hogy- Mekkora növekedést tapasztalt a MANA az utóbbi időben, és mekkora profitot termel a befektetőknek ez a növekedés?

A Decentraland (MANA) árfolyama a közelmúltbeli rallynak köszönhetően folyamatosan emelkedik. A korábbi érdeklődés hiánya miatt egészen a közelmúltig lappangott.

Az eszköz árfolyamát mégis pozitívan befolyásolta a „bálnavásárlások” közelmúltbeli fellendülése.

A Santiment adatai azt mutatták, hogy január 13-tól kezdődően a MANA-nál naponta 100 000 dollár feletti tranzakciók száma nőtt.

A grafikont figyelve azt látjuk, hogy az átlag jóval 50 felett volt. E sorok írásakor a bálnás tranzakciók száma már nyolc körül volt.

Decentraland

Forrás: santiment.net

Az Ethereum blokkláncot használó Decentraland egy virtuális valóság platform.

A felhasználók ebben a decentralizált, nyílt világú környezetben tartalmakat és alkalmazásokat készíthetnek, élvezhetik és pénzzé tehetik azokat.

A platformon játékok, közösségi hálózatok és más, a felhasználók által létrehozott alkalmazások egyaránt lehetségesek.

A Decentraland játékon belüli pénzneme a MANA, és olyan dolgok megvásárlására használható, mint például telkek és szolgáltatások.

A MANA áremelkedése jelentősebb, mint az olyan hasonló tokeneké, mint a The Sandbox (SAND), amelynek árfolyama több mint 90%-kal emelkedett.

Az írás időpontjában azonban a SAND értékesebb volt, mint a MANA.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

A volumen és az MVRV pozitív mozgásokat regisztrál

A legfrissebb adatok azt mutatják, hogy a MANA bálnák megnövekedett aktivitása a várakozásoknak megfelelően kedvezően hatott a deviza volumenére.

A közelmúltban a Volume metrikával mért MANA tranzakciók száma emelkedett.

A volumen elemzése azt mutatta, hogy a MANA január 16-án több mint egymilliárd tranzakciót dolgozott fel.

E sorok írásakor több mint 400 millió tranzakciót bonyolított le naponta.

Forrás: santiment.net

Emellett a MANA 30 napos piaci érték és realizált érték (MVRV) aránya azt mutatta, hogy a befektetők nyereségesen tartották pozícióikat ebben az időszakban.

Az MVRV diagramból kiderült, hogy a befektetők több mint 46%-os nyereséget tartottak. Emellett megjegyezték, hogy a profitfutás január 6-án kezdődött.

Forrás: santiment.net

Az írás időpontjában a MANA napi szinten körülbelül 0,65 dolláron kereskedett. Miután az előző 48 órában több mint 9%-ot veszített, a megfigyelt kereskedési időszakban több mint 2%-os nyereséggel kereskedett.

Ha érdekelnek a befektetések, akkor látogass el Ádám YouTube csatornájára, ahol kripto tartalmakkal is találkozhatsz.

Az emelkedés kezdete óta az eszköz értéke több mint 132%-kal nőtt a jelenlegi árfolyamáig.

A Relatív Erősség Index (RSI) szerint a MANA a cikk írása idején bika trendbe lépett a mostani emelkedéssel.

Az RSI vonal 70 fölé emelkedett, ami pozitív trendet és talán még árkorrekciót is jelez.

Forrás: ambcrypto.com

Olvastad már? Nem biztos, hogy vége van a bitcoin medvepiacnak

Kiemelt kép: Jernej Furman

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Újabb adag bitcoint akar vásárolni a MicroStrategy

Az előző negyedévben a MicroStrategy 34 millió dollár értékben adott el bitcoint, hogy a veszteségeket le tudják írni az adójukból. A 2022-es év papíron nagy...

Bemutatkozik a CoinCharlie, a magyar kriptovaluta-váltó

CoinCharlie egy fiat-kripto váltó, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyedén váltsák át a hagyományos pénzüket kriptopénzekre vagy fordítva. A CoinCharlie célja, hogy egyszerű, biztonságos...

Bitcoin technikai elemzés 02.04.

Prémium Bitcoin A Bitcoin árfolyama jelenleg 23 300 dollár körül mozog, 24 órás kereskedési volumene 25 milliárd dollár. A CoinMarketCap listáján, a piaci kapitalizációja pedig meghaladja a 449...

Miért emelkedik a bitcoin?

Robert Kiyosaki, a népszerű pénzügyi író nemrégiben részletesebben is megosztotta a gondolatait arról, hogy miért emelkedik a bitcoin, vagy éppen az arany és az ezüst,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!