Elutasítást kapott a Bitcoin (BTC) 21 600 dolláros szinten

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Prémium felhasználóként exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Bitcoin

A cikk írásakor a Bitcoin 20 879 dollár és 0.94%-ot emelkedett az elmúlt 24 órában.

Az utóbbi napok kiváló piaci hangulatának köszönhetően a Bitcoin „szárnyakra” kapott.

Így 16 000 dolláros szintről egészen pontosan 21 644 dolláron található ellenállás szinten torpant meg az emelkedése, amely szint nem engedte tovább a király valutát magasabb tartományok eléréséhez.

Hatalmas volume szintet, és megnövekedett tőkét tapasztalhattunk a kriptoszektorba beáramlani, ezt a Total Crypto Market Cap-en figyelhettük, amint ugrásszerűen építkezett felfelé ívelő pályán.

A Bitcoin impulzív kilövése bikás struktúrába helyezte a mozgóátlagokat, így amint áttörte az 50 EMA-t (fehér), majd a 128 EMA-t (kék), szinte biztosra vehettük, hogy meg fogja érinteni a 200 EMA-t (sárga) is.

Ami be is igazolódott, de itt nem áltl meg a rally, az impulzív mozgás tovább növelte a BTC értékét 21 644 dolláros szintig.

Az imént említett szintre kétszer is felszúrtak az előző napi gyertyák hatalmas kanóccal, ami arra adott jelet, hogy pillanatnyi levegőhöz szeretne jutni a BTC.

21 644 dolláros ellenállás többszöri érintése során lefordult az árfolyam ezen szintről, ami jelen esetben egy korrekciós mozgásnak tudható be.

Korrekció mélységét-nagyságát ismét a Fibonacci szintek segítségével állapíthatjuk meg, az előző napi piros gyertya pontosan a 0.236-os FIB szintig tört le, majd ezen szintről pattant vissza.

A további emelkedéshez picivel nagyobb, egyben egészségesebb korrekcióra volna szükség, mégpedig a 0.382 FIB szintig.

Ami nagyjából 19 600 dolláros magasságban helyezkedik el, illetve a 0.5 FIB szint gyakorlatilag egybeesik a 128 EMA-val (kék), így ezen szint még biztosabb talajt képez a korrekció végbemeneteléhez.

Mindenképpen 18.500-18.076 zónán (piros) belül kellene tartózkodnia a BTC-nek, amint ezen szintet megtöri lefelé, egyre erősebbé fog válni, hogy ez az emelkedés egy „Bull trap”, azaz egy bika csapda volt.

További emelkedéshez szükséges megtörnie újból a 200 EMA-t (sárga), jelen esetben ezen szinten táncol a Bitcoin árfolyama.

Ha sikerült a túljutni a mozgóátlagon, a fentebb említett 21 644 dolláros ellenállásba akadhat fent a növekedés, viszont, ha ezt a szintet is sikerrel tudja törni, szinte szabad az útja egészen 24 264 dolláros ellenállás eléréséig.

bitcoin

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért emelkedik a bitcoin?

Robert Kiyosaki, a népszerű pénzügyi író nemrégiben részletesebben is megosztotta a gondolatait arról, hogy miért emelkedik a bitcoin, vagy éppen az arany és az ezüst,...

A Fantom (FTM) feltámadása, vagy bikacsapda?

A Fantom kétségkívül az egyik olyan érme a piacon, amely januárban jelentős emelkedést produkált. Napi időkeretben nézve, január 1. és e cikk írásának időpontja...

Bitcoin technikai elemzés 02.03.

Prémium Bitcoin A Bitcoin ma kicsit vissza húzódott,mivel a piaci volatilitás nőtt a legutóbbi amerikai nem mezőgazdasági bérszámfejtési jelentés (NFP) miatt. A csütörtöki 24 091 dolláros csúcsot...

A Bitzlato visszaállítja működését és Oroszországba költözik

A nyugati bűnüldöző szervek által lefoglalt, Oroszországhoz kötődő Bitzlato kriptopénzváltó azt tervezi, hogy újraindítja működését és engedélyezi a részleges pénzkivételt, jelentette be egyik társalapítója. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!