A Dadiani Syndicate állítása szerint nemrég felkereste őket egy tehetős ügyfél, aki fel szeretné vásárolni a bitcoin forgalomban lévő készletének akár 25%-át.

A Forbes szerint a vállalkozás – amelynek tevékenységéről korábban már mi is beszámoltunk – akkor vált híressé amikor tavaly bitcoinért és egyéb kriptoeszközökért árverezték el a magyarországi ruszin származású amerikai művész, Andy Warhol „14 kicsi villamosszék” című festményét.

[ xyz-ihs snippet=”ad1-for-sidebar”]

Az ügy lebonyolítása érdekében a Dadiani Fine Art üzleti megállapodást kötött a Maecenas Fine Art blokkláncplatformmal.

Eleesa Dadiani, a Dadiani Fine Art és a Dadiani Syndicate alapítója így nyilatkozott:

 „Egy ügyfelünk felkeresett minket, és azt mondta, hogy fel szeretné vásárolni a forgalomban lévő bitcoin 25%-át. Vannak emberek, akik érdekeltek abban, hogy irányítsák a piacot. Egy ilyen kaliberű vásárló nagyon megdobhatja az árfolyamot, ezért az eszközfelhalmozás rendkívül drága. Nagyon sok érme van azonban olyan hodlereknél akik semmi áron nem válnának meg rejtvalutáiktól.”

A legtöbb bitcon a hodlereknél van

Mati Greenspan, az eToro tapasztalt piaci elemzője elmondta, hogy egy ilyen mértékű bevásárlás nagyon megdobhatja a digitális valuta árfolyamát.

Ahogy fogalmazott:

 „Nagyon sok bitcoin kerül még kibányászásra, rengeteg pedig örökre elveszett. Azonban ennél is több érme van hodlereknél, akik semmi pénzért nem válnának meg bitcoinjuktól. Könnyen elképzelhető, hogy valójában kevesebb mint 5 millió token van forgalomban.”

Greenspan hozzátette:

 „Egy ilyen mértékű vásárló nagyon meg fogja emelni az árfolyamot, amely nagyon meg fogja drágítani az akkumulációt. Lehet mérsékelni ezt az áremelkedést, de egy idő után sehogy sem lehetne megfékezni.”

A bitcoin árfolyama idén több mint 140%-ot emelkedett, ezzel ismét nagyon pozitívak lettek a kilátások.

A Dadiani jelenleg csak bitcoinnal foglalkozik, de elmondták, hogy a jövőben egyéb digitális valutákat is támogatnának, annak ellenére, hogy egyéb kriptopénzek felé nem olyan magas az érdeklődés.

Eleesa Dadiani elárulta:

„További kriptopénzek iránt csak alacsony az érdeklődés, de a jövőben nyitottak vagyunk bármire […]. Ha valakinek például nagy mennyiségű etherre vagy más jelentős kriptopénzre lenne szüksége, mi minden bizonnyal találunk rá eladót.

Azt is hozzátette, hogy a bitcoin iránti érdeklődés sosem csökkent, és galériája már évek óta foglalkozik kriptopénzekkel, „a média azonban erről nem számol be.”

Fontos megemlíteni, hogy nem a Dadiani Syndicate az egyetlen kriptopénzekkel foglalkozó cég, amely a nagy jövedelmű ügyfelekkel foglalkozik.

Az Elizabeth White által alapított White Company szintén egy digitális eszközökben utazó concierge szolgáltató, amely 2018-ban több mint 250 millió dollárnyi kriptotranzakciót kezelt.

White elmondta, hogy szerinte a piacoknak jobban költhetővé kell tennie a kriptopénezket, valamint hogy „a jövő gazdasága 100%-osan digitáliseszköz-alapú lesz.”

Marketingfogás?

Azonban kicsit furcsa ez az egész történet. Ha Dadiani tényleg el akarja kerülni a nyílt információkat és az ezt követő árfolyam-emelkedést, akkor miért finanszírozott egy cikket az egész történetről?

Lehet, hogy az egész csak egy ügyes marketingfogás weboldaluk népszerűsítésére, és nincs is ügyfél, aki 38 milliárd dollárnyi bitcoint vásárolna.

Ha valóban létezik olyan ember, akinek van 38 milliárd dollárnyi „feles pénze” akkor miért nem kerestek fel egy olyan profi OTC-kereskedőt, mint a Circle, Coinbase, Octagon Strategy vagy a Genesis Trading?

Olvastad már? 7 jel arra, hogy ismét itt a bika piac

A Forbes lehet, hogy ismét csak lejáratta magát. Emlékeztetőül, márciusban az XRP-sereg kereszttüzébe kerültek, amiért az egyik írójuk megírta, miszerint lehetséges, hogy a Ripple egy átverés. A magyaroknak mindenesetre nyilván nem kell bemutatni a gazdasági híroldalak bitcoin-ellenes hozzáállását, hisz elég csak a Portfolio.hu-ra gondolni.

Forrás: coinspeaker.com


Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon .

Legyen szép napotok! 🙂

Kezdőlap Fórumok A Dadiani Syndicate egyik ügyfele felvásárolná a bitcoin készletének 25%-át

Ennek a témakörnek tartalma 1 hozzászólás, 2 résztvevő. Utolsó frissítés:  Miki 4 hónapja, 1 hét telt el.

 • Szerző
  Bejegyzés
 • #11123

  Miki
  Felhasználó

  A portfólióval kapcsolatban nem is azt érzem legtöbbször, hogy bitcoin “ellenes”, hanem azt, hogy kapnak egy pár szavas összefoglalót fentről, hogy akkor ezt kéne cikknek megírni, legyen benne dráma meg nagy szavak, mert arra vevő a blikk-közönség, mélységében úgysem fognak gondolkodni, mert nem tudnak.

  Aztán a szövegíró melósaik meg írnak belőle cikket.

  Végül is nem olyan fura, hogy nem értenek hozzá, az olvasóik sem értenek hozzá, és hát a tisztességes melónál fontosabb a közös hang megtalálása, felkopna az álla annak a magyar tartalomszolgáltatónak, amelyik gondolkodásra kényszerítené a vevőit 😀

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.