A CoinShares stratégiai igazgatója szerint a kriptopénzek támogatása után a PayPal hamarosan kiadhata saját, fizetésekre kihegyezett tokenjét.

Meltem Demirors, a CoinShares digitális vagyonkezelő cég stratégiai vezetőjét nem lepné meg, ha a PayPal hamarosan bejelentené saját tokenjét.

Tovább bővült Magyarország legnagyobb Bitcoin ATM hálózata. 3 új helyszínen; Székesfehérváron, Tatabányán és a Csepel Plázában. Részletekért kattints ide!

Demirors a CNBC Fast Money október 21-ei adásában azt mondta, hogy a PayPal kriptopéntámogatása megágyazhat annak, hogy saját tokent indítsanak:

„Nem lepne meg, ha az elkövetkező 6-12 hónap során a digitális dollárhoz hasonló saját valutát indítanának, mint a többi fizetési cég.”

Demirors szerint a PayPal azért is lehet érdekelt egy saját token elindításában, mivel otthagyták a Facebook Libra projektet.

2019 júniusában a PayPal még az induló támogatók között volt, de pár hónappal később elhagyták a projektet, mivel nem akarták, hogy a Libra körüli szabályozási ellenállás „ártson az üzletüknek.

Dan Schulman, a PayPal vezérigazgatója elmondta, hogy a PayPal szabályozási alapjai világszerte megbízhatóak.

Emellett elmondta, hogy a PayPal egy olyan terméken dolgozik, „amely nem feltétlenül száll versenybe a Librával.”

Érdekel a tőzsde? Szeretnél beletanulni a Bitcoin és kriptovaluta kereskedésbe? Akkor látogass el a Cryptofalka oldalára!

Október 21-én a PayPal hivatalosan is bejelentette, miszerint lehetővé tesz több kriptopénzt, név szerint a bitcoin, ethereum, bitcoin cash és litecoin „vásárlását, eladását és tárolását”, közvetlenül a PayPal digitális tárcán keresztül.

Ezzel az új szolgáltatással 2021-től a felhasználok a PayPal 26 millió kereskedője közül bármelyiknél fizethetnek majd kriptopénzekkel.

Olvastad már? Binance-vezérigazgató: egy jó stabilcoin veszély a bitcoinra

Forrás: cointelegraph.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon. Legyen szép napotok! 🙂