A CoinPoker versenysorozatot indít, robbanhat a CHP token

-

A GambleFi szektor szupersztárja, a CoinPoker bejelentette garantált, 1 millió dolláros versenysorozatát. De mit jelent ez a cég és a CHP árfolyam számára?

A GambleFi szektor számára jelentős lépésként, a CoinPoker egy 1 millió dolláros, garantált versenysorozatot indított.

Annak érdekében, hogy növelje a natív CHP tokenjének értékét.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Crypto Series of Online Poker (CSOP) kizárólagos szervezőjeként a CoinPoker bebiztosította a verseny színvonalát, amit néhány szakértő „az év legnagyobb kripto póker eseményének” nevezett.

Az április 19. és 28. között zajló CSOP Spring 10 napon keresztül, összesen 41 magas oktánszámú versenyt kínál. A freerollok már el is kezdődtek.

Mire számíthatsz a CoinPoker CSOP Spring-en?

CoinPoker

Ne hagyd ki a lehetőséget, érdemes részt venni a CSOP Spring versenyen, hiszen akár 1 000 000 dollár összdíjazású nyereményt, és további 10 000 dollár értékű plusz juttatást is nyerhetsz.

A több száz résztvevő két héten keresztül küzd majd egymással, az esemény a freerollok indításával kezdődött április 18-án.

Az izgalmas, 20 dolláros CSOP Opener és az 50 dolláros MonsterStack versenyek szintén elkezdődtek.

Ha ez nem lenne elég, akkor megteheted, hogy a PKO-akcióhoz csatlakozol, a jelentős GTD eseményeken keresztül a PKO-napokon keretében.

A versenysorozat középső napjain még különleges PLO-versenyek is lesznek, amelyek drámai módon építik fel a várva várt, nagy tétekkel zajló CSOP versenyeket.

Mindez egy átütő összecsapásban csúcsosodik ki a Grand Finale eseményen, ahol a high roller akció megvalósul.

Az új CSOP ranglista akár 10 ezer dollárnyi extra nyereményt is generálhat

Azoknak a résztvevőknek, akik vállalják az 500 dolláros nevezési díjat, lehetőségük nyílik arra, hogy feljebb lépjenek a nyilvános CSOP ranglistán.

Ez a lista a részvétel, a pénzdíjas helyezések és a legfelső körös helyezések alapján szerzett pontok szerint rangsorolja a játékosokat.

A cél az, hogy megteremtsék a tökéletes versenykörnyezetet a játékosoknak gyarapodásához, és bármely CSOP-versenyen való részvétel felkerüljön a tabellára.

Ami pedig nem csak az aktuális dicsekvésre szolgál, hanem a tábla első 20 játékosa egy 10.000 dolláros nyereményalapból is kap.

Ez egy nagyobb összegű jutalmat jelent, és azzal a további lehetőséggel jár, hogy a játékos nevezési jogot is kap a júliusi Summer Showdown sorozatra.

Irány a Coinpoker

A CHP árfolyam elemzése: a tavaszi CSOP felturbózza a CHP token árát?

A cikk írásának idején a CHP token nagyjából 0,059 dolláros piaci áron kereskedik, ami 24 óra alatt +0,10 százalékos változást jelent.

Egy pillantás a CHP árdiagramjára megmutatja a közelgő, tavaszi CSOP felturbózó hatását, amely életet lehelt a küzdelmes árfolyam-araszolásba, és felfelé irányuló mozgást váltott ki.

CoinPoker

Ez a CHP árfolyam dinamikáját a bikás hangulat felé tolja el, és az árfolyam most konszolidálja a közelmúltbeli nyereséget a 0,0575 dollár feletti magasabb támaszszint tetején.

Az esemény bejelentése miatt megnövekedett vételi nyomás (az elmúlt 24 órában a tranzakciók 91 százaléka) további felfelé irányuló mozgásokat táplálhat. Különösen a volumen látható növekedése közepette.

És láthatjuk, hogy a 16,24 millió dolláros piaci kapitalizációval nem tűnik valószínűtlennek, hogy a CHP akár 5-szörös nyereséget is felszabadíthat az elkövetkező hónapokban.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Hogyan válhat a CSOP a póker örökség részévé?

Ha részt veszel a CoinPoker tavaszi CSOP-ján, akkor a GambleFi térben egy jelentős pókerörökség részévé válhatsz. És akár élvonalbeli játékosként pozícionálhatod magad a tér innovációjának egyik izgalmas helyszínén.

A korábbi CSOP-rendezvényeken nagy nevek tűntek fel, és egyértelmű, hogy a CSOP 2024-es versenyen legendák születnek majd.

Nem érdemes tovább keresni Tony Guogát, a CoinPoker („a póker otthona a Web3-on”) alapítóját, a World Series of Poker veteránját és litván politikust.

A Tony G néven ismert Guoga 15 alkalommal ért el pénzdíjas helyezést a World Series-en, és kétszer szerepelt a World Poker Tour döntő asztalánál.

Részt vett a történelem legnagyobb online pókergyőzelmében (7 750 000 dollár a CoinPoker-en), így mondani sem kell, hogy ez az ember ért a kártyához.

CoinPoker

Ennek köszönhetően Guoga irányította az iparág legnépszerűbb kriptokaszinójának létrehozását, több tízezer játékossal világszerte.

Jelenleg a CoinPoker 100 százalékban decentralizált, és országhatárok nélkül működik.

A CoinPokert a pókertér legjobb véleményező oldalai is ajánlják, amilyen például a Rakeback.

Tony sokéves pókeripari tapasztalatának hatása jól látható. Az eredmények magukért beszélnek a teljesen anonim, azonnali kifizetéses platformon, amelyet 33 százalékos rakeback és 1100 USD üdvözlő bónuszok támogatnak.

Nem érdemes kihagyni a GambleFi legnagyobb eseményét, amely már elindult, és április hónap legnagyobb online szerencsejáték parádéja lesz.

Csatlakozz a CSOP-hoz itt

Ez is érdekelhet:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Ezek a Bitcoin címek felhalmozott a legtöbb BTC a legutóbbi rally során

A hét elején a Bitcoin (BTC) több mint 13%-ot emelkedett, és öthetes napi csúcsra, 71.400 dollárra zárta a napot, magával rántva a kriptopiac többi részét...

Eladni, vásárolni vagy tartani? Itt a legjobb stratégia az Ethereum ETF jóváhagyása után

Az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdebizottság (SEC) zöld utat adott nyolc Ethereum tőzsdén kereskedett alapnak (ETF), ami izgalmat keltett a kriptoközösségben. Az Ethereum árfolyama azonban a jóváhagyás...

Mi az a felhőbányászat? A MAR mining megtanítja, hogyan lehet napi 1000 dollárt keresni a felhőbányászat segítségével

Vendégbejegyzés Mivel egyre több játékos lép be a kriptopénzek piacára, a bányászat egyre összetettebbé válik, és egyre nagyobb számítási teljesítményt igényel. A bányászat egyre összetettebbé válik...

5 legjobb filléres kripto, amit ma érdemes megvenni

A 2024-es bikafutás felgyorsulása miatt a megfelelő kriptovaluták alacsony áron történő megtalálása a növekedésre éhes befektetők számára kulcsfontosságú lehet. Ebben a válogatásban öt hatalmas potenciállal rendelkező...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!