Az amerikai kriptotőzsde és tárca-szolgáltató, a Coinbase hivatalos blogposztban jelentette be, hogy mostantól három, az általuk rendszerezett adatsorokon alapuló kereskedési szignál is a felhasználóik rendelkezésére áll.

A három szignál a legfontosabb paramétereket, a coinok tartását, és annak tipikus időtartama, eloszlása, valamint az ár korrelációját mutatja.

Ezek célja, hogy biztosítsák a befektetők számára, hogy jobb értesülések alapján alkothassák meg a kereskedési stratégiáikat, hiszen így láthatják, mi van a nyers árfolyamadatok mögött.

A tipikus tartási idő megmutatja, hogy mediánértékben számolva hány napig van az adott eszköz egy kézben, mielőtt tranzaktálnának vele. A népszerűségi mutató ugyanebben a kategóriában pedig a holderek létszámát adja meg.

Ezzel az a cél, hogy a befektetők jobban megértsék a felhasználók viselkedését a rendszerezett adatok segítségével.

A hirdetmény szerint ezek a kimutatások elsők a maguk nemében a kriptók esetében, és hozzáteszi, ezek a mérőszámok a hagyományos piaci adatok mellett érhetőek el, amelyeket már eddig is biztosítottak a felhasználóiknak.

Ahogy már olvashattuk, a Coinbase június 28.-án kiadott egy jelentést, amelyben a digitális pénzek adopcióját, és megfigyelhető trendjeiket részletezték.

Olvastad már? 6 módszer, hogy részesüljünk a blokklánc előnyeiből

Az adatokat 2019-ben gyűjtötték, mintegy 2000 résztvevő megkérdezésével lebonyolított kutatással. Ez alapján állítják, az amerikaiak 58%-a saját bevallása szerint már hallott a bitcoinról.

Forrás: cointelegraph.com

Kiemelt kép: Bit Gid


Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon .

Legyen szép napotok! 🙂