A Coinbase mostantól három kereskedési szignált is biztosít

-

Az amerikai kriptotőzsde és tárca-szolgáltató, a Coinbase hivatalos blogposztban jelentette be, hogy mostantól három, az általuk rendszerezett adatsorokon alapuló kereskedési szignál is a felhasználóik rendelkezésére áll.
A három szignál a legfontosabb paramétereket, a coinok tartását, és annak tipikus időtartama, eloszlása, valamint az ár korrelációját mutatja.

Ezek célja, hogy biztosítsák a befektetők számára, hogy jobb értesülések alapján alkothassák meg a kereskedési stratégiáikat, hiszen így láthatják, mi van a nyers árfolyamadatok mögött.
A tipikus tartási idő megmutatja, hogy mediánértékben számolva hány napig van az adott eszköz egy kézben, mielőtt tranzaktálnának vele. A népszerűségi mutató ugyanebben a kategóriában pedig a holderek létszámát adja meg.
Ezzel az a cél, hogy a befektetők jobban megértsék a felhasználók viselkedését a rendszerezett adatok segítségével.
A hirdetmény szerint ezek a kimutatások elsők a maguk nemében a kriptók esetében, és hozzáteszi, ezek a mérőszámok a hagyományos piaci adatok mellett érhetőek el, amelyeket már eddig is biztosítottak a felhasználóiknak.

Ahogy már olvashattuk, a Coinbase június 28.-án kiadott egy jelentést, amelyben a digitális pénzek adopcióját, és megfigyelhető trendjeiket részletezték.

Olvastad már? 6 módszer, hogy részesüljünk a blokklánc előnyeiből

Az adatokat 2019-ben gyűjtötték, mintegy 2000 résztvevő megkérdezésével lebonyolított kutatással. Ez alapján állítják, az amerikaiak 58%-a saját bevallása szerint már hallott a bitcoinról.
Forrás: cointelegraph.com
Kiemelt kép: Bit Gid

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon .
Legyen szép napotok! 🙂

 

Legfrissebb bejegyzéseink

Tron (TRX) fontos frissítések

A Tron natív kriptovalutája, a TRX november utolsó hetét bullish fellendüléssel zárta. Bár ez jó hír, a befektetők is örülni fognak a hálózat legújabb heti...

Hongkong egy befektetővédelmi szabályozáson dolgozik

A hongkongi központi bank vezetője optimistának tűnt a decentralizált technológia jövőjét illetően, míg a koreai központi bank kormányzójának kétségei vannak a közelmúltbeli kriptofertőzés nyomán. A világ...

Ethereum árelőrejelzés decemberre

Prémium Az Ethereum (ETH/USD) árfolyama nehéz helyzetben volt novemberben, a kriptopiaci feszültségek, aggodalmak miatt. Az FTX és az Alameda Research összeomlását követően 1073 dolláros mélypontra esett. Az elmúlt...

Börtönt kapott az EmpiresX kriptotőzsde vezető kereskedője

Joshua David Nicholas az EmpiresX kriptotőzsde vezető kereskedőjeként aktív résztvevője volt egy közel 100 millió dolláros piramisjátéknak. Ennek következtében most elítélték, és 51 hónap letöltendő...

50% Black Friday
kedvezmény a Kriptoworld-ön

Bármelyik Prémium csomagra felhasználható, 2022.11.30.ig! Prémium felhasználóként exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed. Kuponkód: Black Friday

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!