Akár “50%-ot is emelkedhet” az Ethereum

-

Az Ethereum jelentős figyelmet kap jelenleg Kínában, egyesek szerint akár 50%-ot is emelkedhet az árfolyam a héten.
A negyedik helyen áll Kína az Ethereum keresések terén
Egy @Journeyto100K_ nevű Twitter felhasználó észrevett egy jelentős ugrást az Ethereum iránti érdeklődésben.
A Google Trends adatai szerint az „Ethereum” iránti érdeklődés hatalmasat ugrott az elmúlt 2 napban Kínában, így a felhasználó szerint hamarosan nagyot ugorhat az ether árfolyama.

„Meglepődnék, ha nem ugrik legalább 50%-ot az ether árfolyama az elkövetkezendő 5 napban.” – jósolta @Journeyto100K_

Az elmúlt hét során a kisebb 350 dolláros csúcsról 222 dollárig zuhant az ether árfolyama a cikk írásakor.
Az ETH/USD árfolyam jól tükrözi az altkoin piacba vetett hitet, jelentősen nagyobbat esett a bitcoin árfolyamához képest.
A bitcoin emelkedésekor sem tartotta a növekedést az ethereum, így a korábbi ciklusokkal ellentétben nem követte arányosan a bitcoin mozgását egyik irányba sem.
Egy 50%-os emelkedés drasztikus fordulat lenne, melyre lehet, hogy nincs sok esély, de már ideje lenne, hogy az ETH/USD árfolyam megpróbálja áttörni a 300 dolláros ellenállást.

Buterin szerint „megoldották” az ethereum kihívásait

Az érdeklődés egy „Kérdezz Bármit” ülés után történt, melyet a hétvégén tartottak az Ethereum fejlesztői.
Vitalik Buterin, az Ethereum társalapítója továbbra is biztos a projekt jövőjében és a hosszú távú Ethereum 2.0 átalakulásban.
Összefoglalta:

„Jelenleg őszintén úgy gondolom, hogy nincsenek olyan problémák, amikre nem találtunk megoldást.”

Vegyes fogadtatást érte a legújabb fejleményeket, köztük Buterin azon ötletét is, hogy társulnának a Bitcoin Cash altkoinnal.
Lényegében a BCH blokkláncát használnák az ethereum skálázási problémáinak megoldására, az ötlet sok kritikát kapott publikálását követően.

„Az ethereum kétéves mélyponton van a bitcoinnal szemben.”tweetelte Francis Pouliot, ismert bitcointámogató.

„Az alapítója lényegében halottnak nyilvánította a projektet azzal a megalázó ötlettel, hogy a bitcoin cashnek kéne megoldani a (jelenleg megoldatlan) skálázódási krízist.”
A heves reakciókat a bitcoin cash korábbi botrányai okozzák, melyek a koin 2017-es létrejötte óta sújtják a hírnevét.

Olvastad már?  John McAfee emelte tétjét 2020-ra a bitcoin jóslatára

2018 novemberében egy belső viszály következtében létrejött egy másik koin, a Bitcoin SV, melyet nem néztek jó szemmel a bitcoinrajongók, ugyanis a bitcoin árfolyamának 50%-os esése kísérte.
Forrás: bitcoinist.com
Kiemelt kép: Alpari Org

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon .
Legyen szép napotok! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

Börtönt kapott az EmpiresX kriptotőzsde vezető kereskedője

Joshua David Nicholas az EmpiresX kriptotőzsde vezető kereskedőjeként aktív résztvevője volt egy közel 100 millió dolláros piramisjátéknak. Ennek következtében most elítélték, és 51 hónap letöltendő...

Az Ukrán Nemzeti Bank bevezetné a digitális hrivnyát

Az NBU bemutatta a bankszakma és a magánszektor, köztük a helyi kriptoipar résztvevőinek a saját fejlesztésű digitális valuta, az e-hrivnya tervezetét. A törvényhozók visszajelzéseket várnak...

Hamisan „tört” ki a Bitcoin

Prémium Az utóbbi időben, szinte mozdulatlanul oldalazott a Bitcoin a legutóbbi árfolyam szakadása óta. Ezt a szakadást a 15971.9 dolláron lévő támasz szint állította meg, majd többször...

A Bitcoin legrosszabb novemberi zárását produkálta az elmúlt 2 évben

A Bitcoin árfolyama erősödött a novemberi havi gyertyazárás felé, de a kereskedők már most figyelmeztetnek a túlságosan „pimasz” Bitcoinra. A Bitcoin december 1-jén megpróbált 17.000 dolláros...

50% Black Friday
kedvezmény a Kriptoworld-ön

Bármelyik Prémium csomagra felhasználható, 2022.11.30.ig! Prémium felhasználóként exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed. Kuponkód: Black Friday

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!