John McAfee, amerikai vállalkozó és vokális kriptotámogató emelte a tétjét jóslatára, miszerint 1 millió dollár lesz a bitcoin árfolyama 2020-ra.

A bitcoin elmúlt heti áringadozása született közösségi kommentekre azt írta július 15-én, hogy „kiröhögi a belét” a túlzott pesszimizmus miatt:

„A bitcoin árfolyam 10 000 dollár körül mozog és aggódnak az emberek. LMFAO!!! Miért figyelitek a heti ingadozásokat? Csak nézzétek meg az elmúlt pár hónapot az Isten szerelmére!

Meredeken emelkedik. Még mindig bízok jóslatomban, miszerint a bitcoin árfolyama 1 millió dollár lesz 2020 végére. Az olyan altkoinok, mint az MTC és Apollo tízszer ilyen jól fognak teljesíteni.”

Azonban egy hónap alatt 23%-ot emelkedett és az elmúlt hónap során nagyjából 100%-ot.

Forrás: cointelegraph.com

A nyáron a Wall Street Journal egyik cikke felfedte, hogy milyen eszméletlen hozama volt a Grayscale Investments Bitcoin alapjának, mely több mint 300%-ot emelkedett az elmúlt évben, így az lett a piac legjobban teljesítő pénzügyi alapja.

Egy nemrég közölt Cointelegraph interjúban McAfee azt jósolta, hogy 10 év múlt „nem lesz sehol fiatpénz a világban, minden kriptopénz lesz.”

Az elhivatott, kormányellenes harcos a karizmájának köszönheti hírnevét, McAfee jelenleg Kubában van száműzetésben, az USA ugyanis adócsalással vádolja, miközben második elnöki kampányát folytatja az Egyesült Államok elnöki posztjára.

Anthony Pompliano, a Morgan Creek Digital Assets társalapítója és szintén a bitcoin heves támogatója nemrég azt jósolta, hogy 2021 végére 100 000 dollár lesz a bitcoin értéke.

McAfee altkoinokról mint a doc.com Token (MTC) és az Apollo (APL) alkotott véleményével szemben, Max Keiser amerikai rádióelőadó azt jósolta, hogy vége az altkoin jelenségnek és minden érték a bitcoinba fog vándorolni a következő kripto bika piac alatt.

McAfee számára nem is lehetnek nagyobb a tétek: két éve azt ígérte, hogy nemzeti tévén fogja elfogyasztani péniszét, ha a bitcoin árfolyama nem lesz 500 000 dollár 2020-ra. Itt követheted a visszaszámlását.

Olvastad már? 6 módszer, hogy részesüljünk a blokklánc előnyeiből

Forrás: cointelegraph.com

Kiemelt kép: Cryptocurrency News


Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon .

Legyen szép napotok! 🙂