A Coinbase kereskedési volumene 52%-kal csökken

-

A Coinbase mintegy 76 milliárd dollárnyi spot kereskedési volument könyvelhetett el, ami 2022 azonos negyedévéhez képest jelentős visszaesést mutat.

Az Egyesült Államok egyik legnagyobb kriptotőzsdéjének, a Coinbase-nek az spot kereskedési volumene több mint felére esett vissza, ami rávilágít a kriptokereskedés iránti érdeklődés megváltozására.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Bloomberg mainstream média a CCData digitális eszközadatszolgáltató elemzésére hivatkozva október 11-én arról számolt be, hogy a Coinbase mintegy 76 milliárd dollárnyi spot kereskedési volument regisztrált.

A 2022 harmadik negyedévére vonatkozó negyedéves rekordjához képest az új adatok 52%-os csökkenést mutatnak a spot kereskedésben 2023 harmadik negyedévére vonatkozóan.

coinbase
Forrás: Bloomberg

A jelentés szerint az új számok a legalacsonyabbak azóta, hogy a Coinbase 2021-ben bevezetésre került a Nasdaq tőzsdén, ami szintén hónapokkal azelőtt volt, hogy a kriptoárak a csúcson voltak.

Az spot kereskedési volumenének csökkenése ellenére a jelentés megjegyezte, hogy a Coinbase piaci részesedést szerzett az elmúlt negyedévben, mivel a Binance kriptotőzsde fokozottan a szabályozó hatóságok ellenőrzése alá került.

Október 6-án a Binance kriptotőzsde spot piaci részesedése a hetedik egymást követő hónapban csökkent.

Az elvesztett kereskedési volument a jelentések szerint a konkurens tőzsdék, például a Coinbase, a Bybit és a DigiFinex kaparintották meg.

A kriptotőzsdék csökkenő kereskedési volumene és piaci részesedése ellenére néhány kriptokereskedési platform sikert könyvelhetett el a weboldal forgalma tekintetében.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Míg a Binance és a Coinbase a forgalom tekintetében erőteljes visszaesést tapasztalt, a szeptember 18-án visszatekintő adatok azt mutatták, hogy az OKX, HTX (korábban Huobi), Gate.io, CoinW, XT.com és Bitmart tőzsdéknek figyelemre méltó növekedés volt a webes forgalomban az év eddigi részében (YTD).

Az adatok szerint a HTX webes forgalma 200%-kal nőtt, míg a Gate.io és a Coinw forgalma 143%-kal, illetve 66%-kal emelkedett YTD.

Olvastad már? 3 új kriptoérme, amit érdemes lehet figyelemmel követni

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Revolut három év várakozás után megszerzi a brit banki engedélyt

A Revolut hároméves szabályozási folyamat után megszerezte a brit banki engedélyt, ami jelentős mérföldkő a terjeszkedésben, és megszilárdítja pozícióját a hazai piacon. A londoni székhelyű fintech...

A Solana útja az 500 dollárig: A stratégiai lépés és az altcoinok készen állnak a következő lépésre

Vendégbejegyzés A Solana értékének 500 dollár felé történő robbanása nagy port kavar a kriptovilágban. A Solana csapatának stratégiai lépései mozgatják ezt az emelkedő tendenciát, és mindenhol...

Ripple (XRP) árfolyam elemzés 07.25.

Prémium Ripple (XRP) A kriptopiaci összeomlásban a top altcoinok masszív napközbeni esést regisztrálnak, ami egy FUD-rohamot jelez. A Ripple (XRP) árfolyama azonban lényegesen kisebb esést és alacsonyabb árfolyam-visszautasítást...

Ethereum (ETH) árfolyam elemzés 07.25.

Prémium Ethereum (ETH) A kriptopénzek piaca jelentős, 3,47%-os korrekciót regisztrált az elmúlt 24 órában. Továbbá, a top kriptopénz tokenek is hasonló árfolyammozgást mutattak, letörve a fontos szintjeiket. Ráadásul az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!