A Trezor bemutatja az új Safe 3 modellt

-

A Trezor, a vezető hardvertárca-gyártó vállalat csütörtökön három új terméket mutatott be, amelyek a kezdő és tapasztalt kriptopénz-felhasználókat egyaránt megcélozzák, akik digitális eszközeiket biztonságosan szeretnék saját maguk őrizni.

A prágai székhelyű cég bemutatta a Trezor Safe 3-t, a cég legújabb generációs hardvertárcáját, amely négy színben kapható, a Trezor Keep Metal-t, a kriptográfiai biztonsági mentését szolgáló eszközt, valamint a Trezor Safe 3 limitált kiadású, csak BTC-t használó változatát.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Trezor új eszközöket dob ki az önmegőrzés hívei számára

A Trezor Safe 3 olyan új biztonsági funkciókat tartalmaz, mint a hamisításálló biztonságos chip, miközben a vállalat szerint továbbra is tartja magát a Trezor nyílt forráskódú fejlesztés iránti elkötelezettségéhez.

A legújabb generációs Trezor hardvertárca támogatja a bitcoint, az ethereumot és több mint 7.000 egyéb kriptovalutát.

Integrálódik a Trezor Suite asztali alkalmazással a kriptokezeléshez, és jelenleg 79 dolláros egységenkénti áron kerül forgalomba.

„Ahogy közeledünk a Bitcoin elfogadásának következő hullámához, bemutattunk néhány meggyőző új eszközt, amelyek lehetővé teszik a kripto kezdők és az újoncok számára, hogy élvezzék a biztonságot és a nyugalmat, ami a saját kriptójuk birtoklásával és védelmével jár” – mondta Matěj Žák, a Trezor vezérigazgatója.

A Trezor első hardvertárcájának 10 éves évfordulója tiszteletére a vállalat 2.013 darab limitált kiadású, kizárólag Bitcoin-tartalmú Trezor Safe 3 modellt is forgalomba hoz, a cég alapításának évére utalva.

A Bitcoin-narancsszínű eszközök 79 dollárért kerülnek majd a kiskereskedelembe, és minden egyes eladásból 21 dollár a Trezor Bitcoin-oktatási kezdeményezését támogatja.

Žák szerint az új termékcsalád célja, hogy a kripto kezdők számára is elérhetőbbé tegye az önmegőrzést.

Az újratervezett asztali és mobilalkalmazások tovább egyszerűsítik a digitális eszközök kezelését a Trezor hardvertárcáival és biztonsági mentési eszközeivel – tette hozzá

Olvastad már? Újabb nagyágyú figyelmeztetti a Bitcoin biká

Kiemelt kép: Sophia Smith

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Revolut három év várakozás után megszerzi a brit banki engedélyt

A Revolut hároméves szabályozási folyamat után megszerezte a brit banki engedélyt, ami jelentős mérföldkő a terjeszkedésben, és megszilárdítja pozícióját a hazai piacon. A londoni székhelyű fintech...

A Solana útja az 500 dollárig: A stratégiai lépés és az altcoinok készen állnak a következő lépésre

Vendégbejegyzés A Solana értékének 500 dollár felé történő robbanása nagy port kavar a kriptovilágban. A Solana csapatának stratégiai lépései mozgatják ezt az emelkedő tendenciát, és mindenhol...

Ripple (XRP) árfolyam elemzés 07.25.

Prémium Ripple (XRP) A kriptopiaci összeomlásban a top altcoinok masszív napközbeni esést regisztrálnak, ami egy FUD-rohamot jelez. A Ripple (XRP) árfolyama azonban lényegesen kisebb esést és alacsonyabb árfolyam-visszautasítást...

Ethereum (ETH) árfolyam elemzés 07.25.

Prémium Ethereum (ETH) A kriptopénzek piaca jelentős, 3,47%-os korrekciót regisztrált az elmúlt 24 órában. Továbbá, a top kriptopénz tokenek is hasonló árfolyammozgást mutattak, letörve a fontos szintjeiket. Ráadásul az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!