A Trezor bemutatja az új Safe 3 modellt

-

A Trezor, a vezető hardvertárca-gyártó vállalat csütörtökön három új terméket mutatott be, amelyek a kezdő és tapasztalt kriptopénz-felhasználókat egyaránt megcélozzák, akik digitális eszközeiket biztonságosan szeretnék saját maguk őrizni.

A prágai székhelyű cég bemutatta a Trezor Safe 3-t, a cég legújabb generációs hardvertárcáját, amely négy színben kapható, a Trezor Keep Metal-t, a kriptográfiai biztonsági mentését szolgáló eszközt, valamint a Trezor Safe 3 limitált kiadású, csak BTC-t használó változatát.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Trezor új eszközöket dob ki az önmegőrzés hívei számára

A Trezor Safe 3 olyan új biztonsági funkciókat tartalmaz, mint a hamisításálló biztonságos chip, miközben a vállalat szerint továbbra is tartja magát a Trezor nyílt forráskódú fejlesztés iránti elkötelezettségéhez.

A legújabb generációs Trezor hardvertárca támogatja a bitcoint, az ethereumot és több mint 7.000 egyéb kriptovalutát.

Integrálódik a Trezor Suite asztali alkalmazással a kriptokezeléshez, és jelenleg 79 dolláros egységenkénti áron kerül forgalomba.

„Ahogy közeledünk a Bitcoin elfogadásának következő hullámához, bemutattunk néhány meggyőző új eszközt, amelyek lehetővé teszik a kripto kezdők és az újoncok számára, hogy élvezzék a biztonságot és a nyugalmat, ami a saját kriptójuk birtoklásával és védelmével jár” – mondta Matěj Žák, a Trezor vezérigazgatója.

A Trezor első hardvertárcájának 10 éves évfordulója tiszteletére a vállalat 2.013 darab limitált kiadású, kizárólag Bitcoin-tartalmú Trezor Safe 3 modellt is forgalomba hoz, a cég alapításának évére utalva.

A Bitcoin-narancsszínű eszközök 79 dollárért kerülnek majd a kiskereskedelembe, és minden egyes eladásból 21 dollár a Trezor Bitcoin-oktatási kezdeményezését támogatja.

Žák szerint az új termékcsalád célja, hogy a kripto kezdők számára is elérhetőbbé tegye az önmegőrzést.

Az újratervezett asztali és mobilalkalmazások tovább egyszerűsítik a digitális eszközök kezelését a Trezor hardvertárcáival és biztonsági mentési eszközeivel – tette hozzá

Olvastad már? Újabb nagyágyú figyelmeztetti a Bitcoin biká

Kiemelt kép: Sophia Smith

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért téved a SEC a kriptovaluták értékpapírként való osztályozásában?

Charles Hoskinson, a Cardano (ADA) társalapítója azzal érvelt, hogy a szabályozókat nem szabad megvakítani a maximalista állításokkal, miszerint a Bitcoin és az Ethereum nem értékpapírok. Az...

Vitalik Buterin: A mesterséges intelligencia komoly fenyegetést jelent

Az Ethereum társalapítója, Vitalik Buterin figyelmeztetést adott ki az emberi intelligenciát felülmúló és a földön uralkodó fajjá váló szuperfejlett mesterséges intelligencia (AI) lehetséges veszélyeire. Az Ethereum...

Az FTX népszerűsítéséért beperelik a sportligákat

Most egész sportligák néznek szembe perrel, amiért a szurkolóik számára látható FTX promóciókat mutattak be. Mindez azután történt, hogy az FTX befektetői a tőzsde összeomlását...

Cardano (ADA) technikai elemzés 11.28.

Prémium Cardano (ADA) A Cardano (ADA) 0,40 dollár felett kell zárnia ahhoz, hogy tartósan 0,46 dollárig emelkedjen. A Cardano (ADA) jelenleg egy nagyon fontos keresleti zónán belül mozog,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!