Újabb nagyágyú figyelmeztetti a Bitcoin bikák

-

A kriptopiac legújabb elemzésében Peter Brandt tapasztalt kereskedő figyelmeztető üzenetet küldött a Bitcoin-bikáknak, arra utalva, hogy a jelenlegi piaci dinamika közepette nem biztos, hogy az önelégültség a legbölcsebb álláspont.

Brandt, a terület elismert szakértője a közösségi médiában osztotta meg meglátásait, kiemelve, hogy bár a Bitcoin árát más értéktároló eszközökkel.

Ilyen, például az arannyal és a svájci frankkal összehasonlító grafikonok nem mutatnak riasztó forgatókönyvet, vannak olyan finom jelek, amelyeket nem szabad figyelmen kívül hagyni.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A svájci frankkal szemben a Bitcoin ellenálló képességről tett tanúbizonyságot azzal, hogy kétszer is sikeresen tesztelte a támaszszintet, és a konszolidáció szakaszába lépett.

Hasonlóképpen, ha az aranyhoz viszonyítjuk, a BTC 2022 vége óta pozitív tendenciát mutat.

E biztató jelek ellenére Brandt kiemelte a potenciális rövid távú buktatók jelenlétét, nevezetesen a mindkét grafikonon megjelenő fej-váll mintázat formájában.

Brandt elemzése azt sugallja, hogy a Bitcoin rajongóinak óvatosnak kell lenniük és mérsékelniük kell az elvárásaikat, jelezve, hogy azonnali és jelentős emelkedés nem biztos, hogy a horizonton van.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Mivel a kriptopiac folytatja természetes ingadozásait, Brandt meglátásai arra ösztönzik a befektetőket, hogy legyenek résen, és ennek megfelelően igazítsák stratégiáikat.

A lehetséges áringadozásokkal szemben szavai gyakorlati emlékeztetőként szolgálnak a BTC-bikák számára, hogy reális kilátásokkal közelítsék meg a piacot, hangsúlyozva a megalapozott döntéshozatal és a stratégiai tervezés szükségességét.

Olvastad már? 3 új kriptoérme, amit érdemes lehet figyelemmel követni

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Solana (SOL) technikai elemzés 05.23.

Prémium Solana (SOL) A Solana (SOL) esetében megugrott a non-fungible token kereskedési volumene. Egy friss jelentésből kiderült, hogy a Solana-alapú NFT volumene 30%-kal nőtt a megjelenést megelőző 24...

3 altcoin, amely megnyerheti az ETH ETF jóváhagyása által indított bikafutamot

Vendégbejegyzés A piac felhevülésével az ETH tőzsdén kereskedett alap (ETF) lehetséges jóváhagyása pozitív hullámokat indított el a kriptoterületen. Az új fejlemény kibontakozásával több kriptovaluta is készen áll...

A Bybit vezérigazgatója tagadja a fizetésképtelenségi pletykákat

Ben Zhou, a Bybit vezérigazgatója az X-en foglalkozott a fizetésképtelenségről szóló pletykákkal, megerősítve azok alaptalanságát és bizonyítékot szolgáltatva a tartalékokról. A Bybit tőzsde vezérigazgatója, reagált a...

Az Axie Infinity (AXS) kitörése hamarosan bekövetkezik

Az Axie Infinity (AXS), a gyorsan növekvő, számos nosztalgikus játékkal foglalkozó virtuális világ, közeledik a bikás kitörés fordulópontjához. A közepes kapitalizációjú altcoin, melynek fully diluted értékelése...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!