A Binance elindítja a másolás kereskedési modulját

-

A Binance, a világ legnagyobb kriptopénz kereskedési platformja meghívja minden ügyfelét, hogy próbálják ki képességeiket egy automatizált másolási kereskedési modulban.

Ranglistáján lenyűgöző PnL és kezelt vagyon (AUM) mérőszámokkal rendelkező mesterkereskedők szerepelnek.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Binance-on már él a másolásos kereskedés, jelentette be CZ

Automatizált másolási kereskedési modul indul a Binance. A Binance vezérigazgatója és alapítója, Changpeng „CZ” Zhao ma, 2023. október 9-én jelentette be ezt a frissítést az X-fiókján.

CZ szerint a Binance másolási kereskedési platformján a különböző szintű szakértelemmel rendelkező ügyfelek lemásolhatják a Binance néhány legképzettebb kereskedőjének kereskedési stratégiáit.

Egy újonnan indított dashboardon a kriptokereskedők kiválaszthatják a legjobb „mesterkereskedőt”, akinek a kereskedési stratégiáját lemásolhatják.

Annak érdekében, hogy a másolásos kereskedés a lehető legátláthatóbb legyen, a Binance bemutatja azokat a kulcsfontosságú mérőszámokat, amelyek jellemzik az adott kereskedő hátterét.

Nevezetesen, az előfizetők ellenőrizhetik a potenciális „mester” „Return-on-Investments” (RoI), „Maximum Drawdown” (MDD)” és „Assets Under Management” (AUM) (kezelt vagyon) adatait a névjegyén.

A legképzettebb és legsikeresebb kereskedők 90 nap alatt 500%-os ROI-t mutatnak fel, míg 7 és 30 napos adatok is rendelkezésre állnak.

A Binance az új brit kriptorendelet szerint fog működni

A „mesterkereskedők” hozzájárulásukért részesedést kapnak az előfizetőik által generált nyereségből. A számlák többségénél ez a mérőszám 10%-ban van meghatározva.

Amint arról korábban beszámoltunk, az elmúlt 12 hónapban hasonló másoló kereskedési modulokat indított számos központi tőzsde, köztük a PrimeXBT, a Blofin, a Bitget, a Bexplus stb. is.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Szintén ma, 2023. október 9-én a Binance bejelentette, hogy kiigazított promóciós stratégiával és korlátozott funkcionalitással folytatja működését az Egyesült Királyságban.

Az új szabályok bevezetése azt eredményezte, hogy számos jelentős kriptotőzsde elhagyta az Egyesült Királyság piacát.

A Bybit a legnagyobb platform, amely bejelentette, hogy megszünteti működését az Egyesült Királyságban.


Olvastad már? A Bitcoin eléri a 28.000 dollárt, a bálnák segítenek ebben?

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Elon Musk: „B*szódjanak meg a hirdetők!”

A milliárdos vállalkozó a The New York Times éves konferenciáján fejtette ki a nézeteit a hirdetők hozzáállásáról, élő tévéadásban. A Fehér Ház antiszemita és rasszista...

Történelmi bukáshoz közelíthet az amerikai dollár

Peter Schiff, az ismert közgazdász a közösségi médiában osztotta meg a gondolatait az USA pénzrendszeréről, és a felvázolt kép távol van az idillitől. Hogy mennyire...

Solana (SOL) technikai elemzés 12.01.

Prémium Solana (SOL) A Solana (SOL) erős bullish kilátásokkal rendelkezik az árfolyamgrafikonon. Az USD Coin (USDC) havi 70 milliárd dollár feletti átutalási volumenéről szóló hírek csak megerősítették...

4 kripto decemberre, amit feltétlenül nézz meg

Vendégbejegyzés Összeállításunk azokról a kriptókról szól, amelyeket érdemes figyelemmel követni 2023 decemberében. Ezek a kriptoprojektek ugyan még az előértékesítésük szakaszában járnak, de máris aktív közösségük van,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!