A Coca-Cola Szerbia egyesítette erőit a SolSea-val

-

A hagyományos vállalati márkaépítés és a digitális eszközök érdekes fúziója révén a Coca-Cola Szerbia egyesítette erőit a SolSea-val, a Solana blokkláncra épülő, a non-fungible tokenek (NFT-k) vezető piacterével.

Ez az innovatív partnerség lehetővé teszi az italóriás hűséges ügyfelei számára, hogy egyedi termékeket és NFT-ket vásároljanak, izgalmas új dimenzióval bővítve a fogyasztói élményt.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Coca-Cola Szerbia 2023. július 6. és 9. között a nemzetközileg elismert EXIT Fesztivállal együttműködve mutatja be első NFT-jét.

A „Magic Mirror” elnevezésű innovatív interaktív kijelző segítségével a fesztiválozókat lenyűgöző látványban lehet részük, amikor a különböző Coca-Cola termékekkel díszített 3D-s virtuális képmásukat láthatják.

Ennek az exkluzív együttműködésnek a részeként a fesztivál VIP vendégei száz kivételes pulóvert kapnak, amelyekhez egy-egy pár NFT is jár.

Ez a limitált kiadású ajánlat tovább növeli a partnerség exkluzivitását és kívánatosságát, és megragadja a lelkes gyűjtők és a fesztivál rajongóinak figyelmét egyaránt.

A Coca-Cola nem új keletű vállalkozás az NFT-k területén

A vállalat már korábban is kihasználta ezt a digitális terepet olyan jeles alkalmak során, mint a Nemzetközi Barátság Napja és a Pride Hónap, és NFT aukciókat rendezett, hogy jótékonysági célokra gyűjtsön pénzt.

Emellett a Coca-Cola közel-keleti ága a Crypto.com-mal együttműködve NFT-ket bocsátott ki a katari FIFA világbajnokság alkalmából, ami jól példázza a Coca-Cola elkötelezettségét az innováció és a kriptoközösséggel való együttműködés iránt.

Míg a Coca-Cola előretörése az NFT-k terén figyelemre méltó, nem ők az egyetlenek, akik felismerték a feltörekvő piacban rejlő lehetőségeket.

Olyan neves márkák, mint a Marvel, a Starbucks és a Porsche szintén belevágtak a digitális gyűjteményekbe, ami azt jelzi, hogy a nagyvállalatok körében jelentős tendencia mutatkozik a fizikai és digitális áruk e lenyűgöző metszéspontjának felfedezése.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


A kritikusok szerint ezek a törekvések pusztán profitorientáltak. Ezzel szemben mások úgy látják, hogy a vállalatok pozitív hatást gyakorolhatnak a jótékonysági ügyek támogatásával és a kriptoművészekkel és innovátorokkal való együttműködés elősegítésével.

Ahogy az NFT-k iránti érdeklődés folyamatosan növekszik, egyre világosabbá válik, hogy a vállalatok új utakat fedeznek fel a közönségükkel való kapcsolattartásra és az ebben az izgalmas digitális határon rejlő lehetőségek kiaknázására.


Olvastad már? A jegybanki digitális valuták veszélyeire figyelmeztet egy amerikai képviselő

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A SEC bepereli az FTX tőzsdét auditáló céget

A SEC célkeresztjébe került a bedőlt FTX tőzsdét auditáló Prager Metis, mivel a vádak alapján számos ponton megsértették a felülvizsgálati pártatlanság elveit. A PM elsősorban...

A Bitcoin tulajdonosok megújult bizalmat mutatnak

A Bitcoin (BTC) hosszú távú tulajdonosai rendületlenül hisznek a coinban, mivel a BTC az induló hónapban is 27.000 dollár felett tartotta az árfolyamát. Ez a...

Arbitrum (ARB) technikai elemzés 10.01.

Prémium Arbitrum (ARB) Az Arbitrum (ARB) veszteségeinek több mint 20%-át a szerkesztési időre visszaszerezték. Az ARB szeptember első felében 0,929 dollárról 0,739 dollárra esett, de az összes veszteségét...

Meglepi-e a Bitcoin a befektetőket 2023 utolsó negyedévében?

A Bitcoin (BTC) árfolyama nem volt olyan volatilis, mint korábban, ami elbátortalanította a befektetőket. A legfrissebb adatok szerint a Bitcoin az elmúlt 900 napban egy...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!