Waves (WAVES) technikai elemzés 07.07.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Waves (WAVES)

A Waves (WAVES) bikák figyelemre méltó mozgást végeztek az árfolyamgrafikonon június végén.

A március eleje óta tartó csökkenő tendencia után a bikák berobbantak a színpadra. Június 15-től kezdve a WAVES árfolyama lassan emelkedni kezdett.

Június 24-én a WAVES 1,55 dollárról 2,89 dollárra szökött fel, ami 1 napos, majdnem 87%-os emelkedést jelent, mielőtt visszahúzódásba kezdett volna.

Az elmúlt héten a token árfolyama az 1,9 dolláros szint körül konszolidálódott, mielőtt ismét a 2,15 dolláros régióba emelkedett volna.

Az 1,3 dollártól 2,89 dollárig tartó pumpát használtuk fel a Fibonacci retracement szintek megrajzolására.

Az elmúlt két hétben a WAVES az 1,9 dolláros 61,8%-os szintig vonult vissza. Június 30-án egészen 1,78 dollárig süllyedt.

A cikk írásakor a WAVES piaci szerkezete ismét bikás volt a 4 órás grafikonon, miután az 1,99 dollár fölé emelkedett. Az RSI is bikás momentumot mutatott.

Az OBV június 26. óta szintén emelkedő trendben volt, annak ellenére, hogy maga a WAVES is visszahúzódást tapasztalt.

Ez erős jele volt annak, hogy a bikák felkészültek egy újabb felfelé irányuló mozgásra, és várakozásképpen felhalmozták a tokent.

Az OBV-vel ellentétben a CMF azt mutatta, hogy a tőkeáramlás június 26. óta nagyrészt kifelé irányult a piacról.

A napos grafikonon látható volt, hogy a 2,14 dolláros szint egy korábbi, május végi alacsonyabb csúcs volt.

Az e szint feletti emelkedés azt jelentette, hogy a piac szerkezete a napi idősíkon is bikás volt.

Ezért a swing kereskedők az 1,9-2,1 dolláros tartományban kereshetik a long pozíciók kialakítását, megcélozva a 2,89 dolláros helyi csúcsot. Az ambiciózusabb bikák várhatnak a 3,26 dolláros 23,6%-os kiterjesztési szintre.

A kérdés az maradt, hogy vajon a WAVES elég hosszú ideig halmozódott-e fel ahhoz, hogy a bikás hangulat ilyen mértékű kitörését indokolja?

A WAVES július 1-től július 6-ig, azaz egy teljes hétig nem is kereskedett az 1,83 és 2 dollár közötti tartományban.

wave

 

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Ezért indította el a Tottenham a digitális szurkolói tokent

A Chiliz és a Socios a Tottenham Hotspur-rel együttműködve elindította a SPURS Fan Tokent, amely a sport világszintű ökoszisztémáját bővíti. A szurkolói elkötelezettség erősítése felé tett...

A PEPE 4.negyedéve ígéretesen indul, folytatódik-e a növekedés?

Aligha volt unalmas fejezet a Pepe (PEPE) békás témájú termék rövid történetében. A mémcoint szeszélyes árfolyam-ingadozásai, amelyek egy portfóliót megalapozhatnak vagy megtörhetnek, sok kriptopénz megfigyelő érdeklődését...

Jövő héten kezdődik az FTX tőzsde alapítóinak a büntetőpere

Sam Bankman-Fried, a becsődölt FTX tőzsde alapítója és ügyvezetője a jövő héten áll a bíróság elé. A vádak között csalás, összeesküvés, értékpapír-csalás, és pénzmosás is...

Miért érdemes odafigyelni az Arbitrumra?

Az Arbitrum nagyjából egy hete indította el a saját fejlesztési programját, egyfajta ösztöndíjat, és már most látszik a hálózati változásokból, hogy a kezdeményezés megfelelő útra...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!