Aave (AAVE) technikai elemzés 07.06.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Aave (AAVE)

Az Aave (AAVE) 53%-os növekedése június 16. és július 5. között teljesen megfordította az altcoin csökkenő árfolyamát.

Az 51 dolláros támaszszintet ugródeszkaként használva a bikák a 61,4 és 69,3 dolláros ellenállás áttöréséig emelkedtek.

Ez a4 órás időkereten bikára fordította az AAVE-t, mivel áttörte a medvés trendvonalat és az alsó csúcsot.

Mivel a kriptopiac bikás fellendülésnek örvend, az AAVE vásárlói mérsékelten bíznak abban, hogy további nyereséget regisztrálhatnak.

Az AAVE-re nehezedő intenzív eladási nyomás miatt az árfolyam 43,7%-os esést könyvelhetett el 2023 második negyedévében.

Ennek következtében a kriptohitelezési token 47,4 dolláros éves mélypontra süllyedt.

A 47,4 és 52,1 dollár közötti bikás rendelési blokk, valamint a kritikus támaszszint azonban kulcsfontosságú volt az AAVE újbóli felemelkedéséhez.

A bikák június 25-én egy jelentős bikás gyertyával erősen rallyztak, és az AAVE-t a 61,4 és 69,3 dolláros ellenállási szintek fölé vitték.

Az árfolyam a profitfelvétel miatt visszalépett, de azonnal támaszt talált a trendvonalon, hogy folytassa az emelkedő lendületet.

A megjelenés időpontjában a 72,60 dolláros árfolyam mellett a bikák a 83,6 dolláros ellenállási szintet tartják szem előtt.

Ennek az ellenállásnak a megtörése lehetőséget kínál a vevőknek, hogy az AAVE éves csúcsát regisztrálják.

A napi időkeret árfolyammozgása azonban azt mutatta, hogy a medvék még megállíthatják a bikás lendületet, különösen, ha a Bitcoin jelentős árcsökkenést szenved el.

Eközben a Relatív Erősség Mutató (RSI) 48-as értéke rávilágított az AAVE semleges zónában van..

Aave

 

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Solana (SOL) technikai elemzés 05.23.

Prémium Solana (SOL) A Solana (SOL) esetében megugrott a non-fungible token kereskedési volumene. Egy friss jelentésből kiderült, hogy a Solana-alapú NFT volumene 30%-kal nőtt a megjelenést megelőző 24...

3 altcoin, amely megnyerheti az ETH ETF jóváhagyása által indított bikafutamot

Vendégbejegyzés A piac felhevülésével az ETH tőzsdén kereskedett alap (ETF) lehetséges jóváhagyása pozitív hullámokat indított el a kriptoterületen. Az új fejlemény kibontakozásával több kriptovaluta is készen áll...

A Bybit vezérigazgatója tagadja a fizetésképtelenségi pletykákat

Ben Zhou, a Bybit vezérigazgatója az X-en foglalkozott a fizetésképtelenségről szóló pletykákkal, megerősítve azok alaptalanságát és bizonyítékot szolgáltatva a tartalékokról. A Bybit tőzsde vezérigazgatója, reagált a...

Az Axie Infinity (AXS) kitörése hamarosan bekövetkezik

Az Axie Infinity (AXS), a gyorsan növekvő, számos nosztalgikus játékkal foglalkozó virtuális világ, közeledik a bikás kitörés fordulópontjához. A közepes kapitalizációjú altcoin, melynek fully diluted értékelése...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!