A RippleX fontos mérföldkövet jelent be

-

A RippleX, az XRP Ledger (XRPL) támogatásával és fejlesztésével megbízott csapat jelentős mérföldkövet jelentett be.

Miután három hónappal ezelőtt bejelentették az új XRPL Accelerator programot, a program most hivatalosan is elindult a projektek és startupok első csoportjával.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Áprilisban a RippleX bemutatta az XRPL Accelerator programot, egy 12 hetes kezdeményezést, amely az XRP Ledger (XRPL) építőinek támogatására és felhatalmazására irányul.

A vállalat pályázati felhívást tett közzé, amelyben különböző projekteket sürgetett a jelentkezésre.

A blogbejegyzés szerint kilenc innovatív projektet választottak ki a 12 hetes program első csoportjába egy szigorú felvételi eljárás után.

A kezdeményezéssel kapcsolatban bővebben kifejtették, hogy az XRPL Accelerator célja, hogy segítse a vállalkozókat abban, hogy az XRP Ledger (XRPL) skáláján építsék fel vállalkozásaikat és sikeresek legyenek.

A kezdeményezés részeként a kiválasztott projektek 50.000 dolláros programtámogatást, fontos betekintést kapnak az iparág vezető mentoraitól, lehetőséget kapnak a befektetőkkel és a lehetséges partnerekkel való kapcsolattartásra, és még sok minden mást is.

A korai fázisban lévő csapatok a program révén alapvető készségeket, erőforrásokat és előnyöket kapnak, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy felgyorsítsák a hasznosság és az értékteremtés érdekében tett erőfeszítéseiket.

Az XRPL gyorsító elsősorban virtuális program, helyszíni demó komponenssel.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Egy korábbi bejelentés szerint az első csoport demónapját augusztus 21-25. között tartják New Yorkban.

Az XRPL gyorsító program első csoportjának kiválasztott projektjei a következők: VerifyED, xrp.cafe, Chimoney, Ap0cene, CornerMarket, GemWallet, Kudos, Droplinked és NIR-Watchdog.

Olvastad már? A jegybanki digitális valuták veszélyeire figyelmeztet egy amerikai képviselő

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A PayPal USD (PYUSD) debütálása a KuCoin tőzsdén

A KuCoin kriptopénz tőzsde egy pénteki bejelentés szerint bevezette a PayPal PYUSD stablecoinját. Ez a tőzsdei bevezetés jelentős előrelépés a még fiatal stablecoin hozzáférhetőségének javításában, amely...

A Binance jogi küzdelme a SEC-el

A Binance (BNB) a közelmúltban megtámadta az Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet keresetét, arra hivatkozva, hogy nincs hatásköre a jogi eljárás megindítására. A Binance a SEC vádjainak elutasítására...

Dogecoin (DOGE) technikai elemzés 09.22.

Prémium Dogecoin (DOGE) A piaci korrekció az elmúlt nap során visszafogta a Dogecoin (DOGE) bikás előretörését a 0,06 dolláros támaszszintről. A vevők azonban tartották a támaszt, a mém...

Egy bálna nagy tételben vásárol Ethereumot

A bálna tevékenység nagy érdeklődésnek örvend a kriptotérségben, az elemzők és a kereskedők szorosan figyelemmel kísérik, hogy hasznos információkhoz jussanak. Az egyik ilyen érdekes lépésre nemrégiben...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!