A CMC felvásárlása után CZ szeretné hallani a közösség véleményét

-

Miután a népszerű adatszolgáltató oldal felvásárlása felemás érzéseket keltett a kriptós közösségben, CZ azt kérte, osszuk meg, milyen fejlesztést vagy változtatást látnánk szívesen az oldalon.
A Binance kriptotőzsde nemrégiben vásárolta meg a CoinMarketCap adatgyűjtő és szolgáltató oldalt, amely a kriptósok körében a legnépszerűbbnek számít.

Válts stabilcoinokat a CoinCashnél! Kattints a részletekért!

A tőzsde alapítója és ügyvezetője, CZ ezután azzal a kéréssel fordult a közösséghez, hogy mondják el, milyen új fejlesztéseket vagy funkciókat szeretnének.
Ezzel egyidőben egyre többen pletykálnak a 400 milliós üzletről, és növekszik azok száma is, akiket aggodalommal tölt el a tőzsde növekvő befolyása a szektorban.

CZ kíváncsi a közösség gondolataira

CZ a Twitteren tette közzé a felhívást:

„Hadd halljuk a közösséget! Mit szeretnétek változtatni, hozzáadni, vagy kivenni a CMC rendszeréből?”

Charlie Shrem, az egyik első kriptotőzsde, a BitInstant alapítója gyorsan meg is trollkodta a tweetet:
„Sokmindent.” Persze gyorsan hozzátette, hogy amúgy teljesen rendben van az oldal.
Más felhasználók a különböző scam projektek eltávolítását vetették fel, valamint, hogy fordítsanak több energiát a hamis tőzsdei adatok kiszűrésére.
Emellett felmerült az is, hogy külön aloldalt lehetne létrehozni a különböző címek, tárcák monitorozására, és a decentralizált pénzügyi protokollok számára.
Szarkasztikus komment is érkezett természetesen, amelyben megkérdőjelezték, hogy a CMC vajon a jövőben tényleg képes lesz-e a Binance tőzsdétől függetlenül működni, annak befolyásától mentesen.

Izgalmasnak ígérkezik a jövő

A legutóbbi, 2020-as BlockDown konferencián előadva a CMC egyik jelenlegi vezetője, Carylyne Chan beszélt a felvásárlásról is.
Őszerintük a CMC számára ez egy nagyon jó dolognak ígérkezik, hiszen a Binance szakértelmét az is megmutatja, hogy a 2017-es indulás óta közel 900 fősre nőtt a munkatársaik létszáma.
Az akvizíció egyik legnagyobb változását az egyik alapító, Brandon Chez „távozása” jelenti számukra, hozzátéve, hogy Brandon bizalmat szavazott mind a csapatnak, mind az új tulajdonosnak.
Chen végül a teljes CMC csapat nevében szólva kifejezte az izgatottságukat, hogy mit tartogathat számukra a jövő.
A cég további, hosszabb távú terveiről viszont egyelőre nem beszélt, mivel szerinte „még nincs teljesen tisztázva, hogy mi is a következő lépés”.

Olvastad már? A bitcoin összértéke elérheti a 10 billió dollárt?

Forrás: cointelegraph.com
Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon.
Legyen szép napotok! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

Melyik coint kell megvenni, hogy milliomossá váljon ezen a bikafutamon

Vendégbejegyzés A felgyorsuló kriptopiaci lendület a közelmúltban 60.000 dolláros csúcs felé vitte a Bitcoint, ami intenzív piaci spekulációkat váltott ki. Ilyen bika futások közepette a megfelelő digitális...

Anthony Scaramucci elmélete az Bitcoinról

A Bitcoin (BTC) feleződése körüli növekvő várakozás közepette befektetői jóslatok készülnek. A legújabb Anthony Scaramucci-tól, a SkyBridge Capital alapítójától származik. A CNBC TV-nek nyilatkozva Scaramucci kiemelte...

Ez az altcoin áttörte a fő trendvonalat: Megmenekül a medvecsapdából?

A bika futás úgy tűnik, hogy hivatalosan is elkezdődött, mivel a Bitcoin árfolyama belép az ATH előtti utolsó ellenállási zónába. Mindeközben az altcoin rally még...

A republikánus szenátorok szerint a CBDC-k „sértik a szabadságukat” – Miért?

Ted Cruz szenátor vezette republikánusok nemrégiben megosztották véleményüket a központi banki digitális valutákról (CBDC). A fiat valuták e digitális formáit, amelyeket számos ország, köztük az Egyesült...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!