A Circle ügyvezetője kitart a bitcoin mellett

-

A Circle igazgatója szerint a bitcoin ára folyamatosan emelkedni fog az évek alatt, ami minden egyéb kriptopénzekkel kapcsolatos termék értékét is növelni fogja.

Olvastad már? Mindössze két bányászgép nyereséges

Jeremy Allaire, a Circle ügyvezető igazgatója és társalapítója nagyon optimista a bitcoin jövőjét illetően, még a kriptopénz árában beállott a jelenlegi zuhanás ellenére is.

A CNBC-nek adott interjújában elmondta, hogy bízik a bitcoinárfolyam rakétaszerű kilövésében, amellyel felhúzza magával a többi kriptopénz értékét is. Nem mert konkrét számot mondani, de megemlítette, hogy az a jelenleginél jóval magasabb lesz.

„Nem szoktam árfolyamokat jósolni, de az biztos, hogy jóval többet fog érni a jelenleginél.” – mondta.

Érvelése szerint megfigyelte, hogy világszerte hány ember használ kriptopénzeket. A bitcoin és ethereum lényege nem változott, egyszerűen csak túl sokan adnak el belőle a jelenlegi piacon.

Allaire szerint a bitcoin „meghatározó szerepet” tölt majd be az értéktárolás terén. Úgy véli, a jelenlegi ára ellenére a kriptopénz egyedi abban, hogy mennyi lehetőség van benne és mennyire biztonságos.

„A bitcoin legfőbb tényezője, hogy egyedi, mind biztonságosságában, mind pedig kiterjedésében. Az a mögöttes ötlet is egyedi, hogy egy nemzetektől független, mindenki által birtokolható, véges számú és abszolút biztonságos pénzforma. Ezek a tényezők teszik világszerte vonzóvá a bitcoint”

A kriptopiac jövője

Az igazgató hozzátette, hogy egy digitális pénz sikere nem jelenti a többi token halálát. Szerinte nem lesz egyetlen győztes pénzneme a piacnak, hanem több millió különböző kriptó lesz köztük: értékpapírok, értékpapírtokenek és kriptoárucikkek.

„Szerintem ez nem lesz egy ‘győztes mindent visz’ helyzet. Van egy kulcsmondatunk: Mindennek a tokenizálása. Szerintünk a kriptotokenek a pénzügyi világ minden szegmensébe betörnek majd, és idővel több millió lesz belőlük a világon.”

Bitcoin árbecslések

A múlt héten a Kriptoworld is beszámolt róla, miszerint a Fundsrat Global Advisor társalapítója, TomLee azt nyilatkozta, hogy a bitcoin árának legalább 13.000 dollárnak kellene lennie.

Úgy gondolja a 150.000 dolláros árfolyamot is el lehet érni, ha az aktív kriptotárcák száma eléri a 315 milliót.

A Goldman Sachs egy korábbi partnere, Mike Novogratz is pozitívan vélekedik. A dollármilliárdos, aki nagyon aktív bitcointámogató, szintén úgy gondolja, hogy a kriptopénzek értéke újra elindul felfelé, annak ellenére, hogy több mint 80%-os zuhanás állt be árfolyamukban.

Egy másik milliárdos, Jim Breyer szerint a piac már így is túl nagy ahhoz, hogy ne foglalkozzon vele a világ. Szerinte lassan véget ér a jelenlegi medve trend. Hasonlóan gondolkodik Tim Draper is aki szerint a bitcoin ára emelkedni fog az elkövetkezendő években.

Forrás: coinspeaker.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyd ki a többi hírt, és iratkozz fel hírlevelünkre. Ne felejtsd el nyomon követni oldalunkat a Facebookon és az Instagramon. Legyen szép estéd!

Ha tetszenek a posztok és az oldalam, illetve szeretnéd támogatni a munkámat, akkor itt megteheted:

BTC: 37Vhz41ZecsMqmDkCntAmY8JUsu6Jp32DC

LTC: MGfcUc7YSHLbYuoEEaoFvhZBLRW1KuSnRE

ETH: 0x7A653baD688C5c09C2D8A4A1eb39C1505e48CaCd

KÖSZÖNÖM!

2 HOZZÁSZÓLÁS

Hozzászólások lezárva.

Legfrissebb bejegyzéseink

Kifogyóban a kriptopiac a Bitcoinból? Mit kell tudni

A központi tőzsdékről február folyamán közel 50.000 Bitcoint (BTC) vontak ki, ami a világ legnagyobb kriptopénzének „megvásárolható" kínálatában meredek visszaesést okozott. A CryptoQuant adatainak felhasználásával elemezve,...

Új Solana-t keres? Tekintsd át ezt a kripto választékot

Vendégbejegyzés A kriptopénzek piacán jelenleg jelentős fellendülés tapasztalható, amelyet a Solana (SOL) vezet, amely erős bikás mintát mutatott, meghaladta a 130 dolláros határt, és erőteljes piaci...

Az Ethereum ETF 2024-ben? A kíváló kripto ügyvéd pesszimista

Az Egyesült Államok felügyeleti hatósága, a SEC túl sok „politikai ellencsapást" kapott, miután a Bitcoin spot ETF-eket engedélyezték az Egyesült Államokban, mondja a tapasztalt jogi...

A Floki a következőkben különbözik a többi mémérmétől

A Floki (FLOKI) tokenek összértéke, amelyeket a platform négy hónapja futó staking programjában zároltak, 300 millió dollár fölé szökött, miután az elmúlt 24 órában parabolikusan...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!