A Chainlink felrobban, tovább fog nőni, vagy inkább erre az új kriptora kell koncentrálni?

-


Vendégbejegyzés


A Chainlink (LINK) figyelemre méltó árfolyam-emelkedésen ment keresztül, amelyet a bálnák és az intézmények agresszív felhalmozása hajtott, amint arról a Spot On Chain beszámolt.

A BNB-n egy tranzakciósorozat során 227 350 Chainlink (LINK), mintegy 4,12 millió dollár értékben, nyolc új pénztárcába került át, ami a Chainlink (LINK) felhalmozásának célzott stratégiájára utal.

Ez a tevékenység közvetlenül azelőtt történt, hogy a Chainlink (LINK) árfolyama körülbelül 7%-kal megugrott, ami 35%-os növekedést jelentett az elmúlt héten, és 3,5 milliárd dollárral növelte a Chainlink (LINK) piaci értékét.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ez az ugrás felkeltette az érdeklődést a Chainlink (LINK) potenciális piaci befolyása és jövőbeli pályája iránt, mivel a kriptovaluták között a top 10-es helyet célozza meg.

Ahogy a Chainlink (LINK) évek óta tartó várakozás után robbanásszerűen növekszik, a piac kíváncsian figyeli, hogy ez a lendület folytatódik-e, vagy a figyelem az új és feltörekvő kriptovaluták felé fordul, amelyek hasonló robbanásszerű növekedési potenciált kínálhatnak.

ScapesMania: A TGE felé menetel

A ScapesMania egy lenyűgöző előértékesítést követően sikeresen összegyűjtött több mint 5 millió dollárt, és a várva várt nyilvános értékesítés felé mozdult el.

Egy nemrég tartott AMA ülésen a ScapesMania vezérigazgatója megosztotta az izgalmas hírt, hogy a Token Generation Event (TGE) márciusban lesz.

A nyilvános eladás kizárólag a ScapesMania weboldalán zajlik, így a közvetítők megszűnnek, és a folyamat egyszerűbbé válik.

Cselekedj most, mivel a rendelkezésre álló token-állomány 80 millióra zsugorodott, amelynek értéke 720.000 dollár.

Ha lemaradsz erről az esélyről, akkor egy remek lehetőségről maradsz le, amely csak egy kattintásra van a TGE előtt.

chainlink

A ScapesMania növekedését ösztönző katalizátorok

Merüljön el a ScapesMania növekedését mozgató hajtóerőkben:

  • Tartós érték és valós hasznosság: A ScapesMania a hype által vezérelt mémérméktől eltérően a tartós értéket és a gyakorlati hasznosságot helyezi előtérbe. A biztonság a legfontosabb, a BlockSAFU alapos auditot végez a projekt intelligens szerződésén.
  • Kedvezmények a tulajdonosoknak és befolyásos támogatás: A ScapesMania tokenjeinek birtoklása olyan előnyökkel jár, mint a token visszavásárlás, égetés, tét, bónuszok és ajánlói jutalmak. A befolyásos kripto figurák támogatásával a hitelesség az egekbe szökik.
  • A stratégiai marketing elősegíti a terjeszkedést: A tőzsdei bevezetés utáni erőteljes marketingstratégia aktívan támogatja a ScapesMania folyamatos növekedését.
  • Gyarapodó közösség és elismert siker: A 60 000 követőnél is több aktív közösséggel a ScapesMania kiemelkedik a többi közül. A project sikerét az is megerősíti, hogy az előértékesítési listákon az első helyeket foglalja el.

>>> Az élő nyilvános értékesítés a hivatalos oldalon most érhető el <<<<

A korán érkező érdeklődők jutalmat kapnak

Ha most csatlakozol a projekthez, a korai vásárlók csábító hozamokat érhetnek el a tőzsdei bevezetés után.

Ne maradj le a nyilvános eladás során a potenciális kedvezményekről, és teremtsd meg a feltételeket a piacot verő sikerhez.

Az idő a legfontosabb. Cselekedj gyorsan, hogy biztosítsd a maradék tokenekből a részed, mielőtt azok eltűnnek.

Az egyre csökkenő pool kiemeli a sürgős részvételt, így biztosítva, hogy ne maradjon le a ScapesMania hullámról.

Ha már most is benne vagy mindabban, amit a ScapesMania kínál, akkor van egy egyedülálló lehetőség a számodra: egy különleges felajánlott kód, az OAT178.

A korlátozott ideig érvényes ajánlat a cikk megjelenésétől számítva csak korlátozott ideig érvényes.

Ez az utolsó esélyed, hogy 10%-os bónuszt kapj, miután a pénztárnál beírtad az OAT178 kódot egy speciális mezőbe, úgyhogy cselekedj gyorsan, az óra ketyeg.

A Chainlink (LINK) parabolikus árfolyam-emelkedést mutat, mivel a bálnák és intézmények agresszívan halmoznak fel.

A kriptopénzpiacot felvillanyozó fejlemény, hogy a Chainlink (LINK) figyelemre méltó árfolyam-emelkedésnek volt tanúja, ami a bálnák és az intézmények agresszív felhalmozásának tulajdonítható.

A Spot On Chain jelentései masszív tranzakciósorozatról árulkodnak a BNB-n, ahol nyolc új pénztárcán keresztül elképesztő 227 350 Chainlink (LINK) került kivonásra, körülbelül 4,12 millió dollár értékben és átlagosan 18,1 dollár/ LINK értékben.

E stratégiai lépés emelkedő hangulatot váltott ki az egész piacon, ami a Chainlink (LINK) árfolyamát 18,15 dollárról lenyűgöző 19,42 dollárra emelte, ami 35%-os emelkedést jelent az elmúlt héten.

A kriptopénz piaci tőkeértéke jelentős lökést kapott, mindössze egy hét alatt 3,5 milliárd dollárral nőtt, ami a Chainlink (LINK) nehézsúlyú versenyzővé tette a kriptoarénában.

Az árfolyam és a piaci tőke ilyen mértékű emelkedése nemcsak a befektetők figyelmét keltette fel, hanem a Chainlink (LINK) kereskedési ülésén is bikás hangot ütött meg.

Az izgalmak fokozására az elemzők szerint a Chainlink (LINK) egy potenciális 38%-os rallyra készül, ha sikerül áttörnie egy kritikus ellenállási szintet.

A Chainlink (LINK) jelenleg a 19,40 és 20,03 dollár közötti félelmetes ellenállással néz szembe, és ha ezt az akadályt leküzdi, akkor az árfolyama akár 26,87 dollárig is emelkedhet.

Az optimista kilátásokat alátámasztja a kereskedési volumen megugrása és a forgalomban lévő piaci tőke növekedése, ami a befektetők növekvő érdeklődésére utal.

A legutóbbi tevékenységek arra utalnak, hogy az intézmények stratégiai felhalmozást hajtanak végre a Chainlink (LINK) tokenekből, előre látva a jövőbeli árfolyam-emelkedést.

A központi tőzsdékről való kivonulásnak ez a mintája közvetlenül az árfolyam-emelkedés előtt aláhúzza az intézményi befektetők potenciális befolyását a piacra.

A technikai elemzés kiemeli a Chainlink (LINK) pozitív kilátásait, a jelenlegi 1,83-as értékkel és az alacsony időkereteken zöld jelzéssel.

A 200 hetes mozgóátlag (200WMA) közelmúltbeli áttörése a piaci hangulat megváltozását és a Chainlink (LINK) potenciális emelkedő tendenciáját jelzi.

Következtetés

A Chainlink (LINK) továbbra is jelentős lépéseket tesz, a bálnák és intézmények agresszív felhalmozása, valamint a technikai kitörés a Chainlink (LINK) befektetési potenciáljába vetett növekvő bizalomra utal.

Azok a befektetők és piacfigyelők, akik élénken figyelik a Chainlink (LINK) pályáját, további nyereségre számítanak, mivel új ellenállási szinteket céloz meg.

Bár ez a coin nagyon lenyűgöző, egyre több piaci szereplő fordítja figyelmét a ScapesMania felé, egy őrült potenciállal rendelkező újonc felé.

A projekt folyamatban lévő nyilvános eladása lehet az utolsó esélyed arra, hogy nagyon kedvező áron hozzájuss.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance együttműködik a makaói igazságszolgáltatással a bűnüldözés megerősítése érdekében

A Binance, az egyik vezető kriptovaluta-tőzsde, összefogott a makaói igazságszolgáltatással, hogy úttörő szerepet vállaljon egy személyes bűnüldözési képzési programban, ami jelentős mérföldkő a bűnüldöző szervekkel...

A szakértők fogadásokat kötnek a mémcoin rallyra a jelenlegi mélypont után: Melyik emelkedik először?

Vendégbejegyzés A mémcoinok a közelmúltban figyelemre méltó zuhanást éltek át, ami felkeltette az elemzők és a kereskedők érdeklődését. A piaci feltételek 2024-ben bikás trendnek kedveznek, a szakértők...

John Bollinger megtörte a csendet a Bitcoin áráról

A Bitcoin árfolyama az egekbe? John Bollinger feltárja a legfontosabb piaci meglátásait. John Bollinger, pénzügyi elemző és a Bollinger-szalagok megalkotója nemrég megosztotta gondolatait a Bitcoin (BTC)...

Tovább gyorsul a kriptoeszközök adoptációja

Richard Teng, a világ legnagyobb kriptotőzsdéje, a Binance vezérigazgatója szerint a digitális pénzügyi eszközök és a Web3 által generált változás csak az internet, a telefonok...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!