Jupiter (JUP) technikai elemzés 02.06.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Jupiter (JUP)

A Jupiter (JUP) a tőzsdei jegyzést követő napokban folyamatosan csökkenő tendenciát mutatott.

A airdrop nagy izgalmat keltett, és hatalmas aktivitási hullámot mutatott a Solana (SOL) hálózaton.

Ez a csökkenő tendencia még egy ideig folytatódhat.

Míg 440k cím már igényelte a JUP-ot, a jogosult tárcák 54%-a még nem igényelte a JUP-ot. Így körülbelül 378 millió JUP marad igénylés nélkül.

A JUP a cikk megjelenésének időpontjában kevesebb, mint egy hete van forgalomban.

Ezért úgy döntöttem, hogy megnézzük a 2 órás árfolyamgrafikát, hogy megértsük a jelenlegi tendenciát.

A piaci struktúra az elmúlt napok alacsonyabb csúcsok és alacsonyabb mélypontok sorozata miatt medvés volt.

A 0,55 dollár alatti csökkenés alapján egy sor Fibonacci kiterjesztési szintet rajzoltam meg.

Ezek azt mutatták, hogy a 23,6%-os és 61,8%-os lentebb irányú kiterjesztési szintek a 0,489 és 0,44 dolláros szinteknél helyezkednek el.

Ezért ezek lehetséges támaszszintek, ha az árak tovább csökkennének.

A cikkírás idején a token egy olyan sávban (fekete) kereskedett, amely 0,52 dollár és 0,568 dollár között mozgott.

A 0,544 dolláros középtartományi jel szintén támaszként és ellenállásként is szolgált.

Ha a token hosszabb ideig (ideális esetben több hónapig) ebben a tartományban, vagy egy másik hasonló, 0,5 dollár alatti tartományban kereskedik, az felhalmozási fázisnak tekinthető.

A Coinalyze adatainak elemzése az Open Interest marginális növekedését mutatta, ahogy a JUP ára 0,56 dollárról 0,52 dollárra csúszott. Ez a shortolók és a medvés hangulat felé mutatott.

A spot CVD szintén lefelé tendált február 3. óta, ami a vételi nyomás hiányára utal.

A korábban tárgyalt hosszú távú tartományi formáció 0,52 dollárnál vagy a 0,5 dollárnál alacsonyabb értéken a konszolidáció jele lenne.

Ezt követően a mélypontok minden egyes újratesztelése ideális vételi lehetőséget biztosítana a befektetőknek. A kitörés valószínűleg erős rallyt eredményezne, feltéve, hogy az spotpiacokon kereslet támasztja alá.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért emelkedett ma a Bitcoin ára?

A Bitcoin piacán ma gyors fellendülés következett be a 65.000 dollár közeli medvés kereskedési időszakot követően. A piaci tőke 1,3 billió dollárra ugrott, ami egy figyelemre...

Az ETH ETF lehetséges júliusi bevezetése, hogyan fogja újraértelmezni az altcoin piacot

Vendégbejegyzés Az ETH ETF júliusban tervezett elindítása jelentős változásokat hozhat az altcoinok piacán. Elemzők szerint ez a lépés hatással lehet a kereskedési stratégiákra és a piaci értékelésekre. A...

Sorra hagyják el a bálnák a Bitcoint, inkább a mesterséges intelligencia felé fordulnak

A hosszú távú bitcoin-tulajdonosok és a bányászok az elmúlt két hétben az eszköz legnagyobb eladói közé tartoztak. Úgy néz ki, most inkább a mesterséges intelligenciát...

Miért nem emelkedik az altcoinok árfolyama?

Egy ismert kriptoelemző, Miles Deutscher rámutatott egy alapvető problémára, amely miatt az altcoinok lemaradnak a növekedésben a jelenlegi piaci ciklusban. Minden nap ezer új versenyző lép...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!