A Cardano projekt aktivitása kiemelkedő Githubon

-

Jó ütemben haladnak a Cardano fejlesztések, miközben a Fund4 közösségi szavazásra készül.

A top 100 token nagy része ma veszteséges, de a piaci bizonytalanság ellenére a Cardano szokásához hűen jól teljesít.

Próbáld ki a CoinCharliet, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Github tevékenységi adatok alapján a Cardano a legaktívabb az összes projekt közül, emellett a Fund4 Project Catalyst (PC) jövő keddi szavazásával az ADA-tulajdonosoknak lehetőségük lesz alakítani Cardano jövőjét.
A piaci zuhanástól való félelem ellenére a Cardano tovább dolgozik hosszú távú törekvésein.

Cardano továbbra is vezeti a Github aktivitást

A CryptoDiffer kutatócég adatai azt mutatják, hogy az elmúlt 30 napban a Cardano volt a legaktívabb kriptoprojekt a GitHubon, 436 committal (új létrehozott verzióval).


Szorosan mögötte szerepel a Polkadot 407 db-al, míg az Ethereum az ötödik helyen állt 271 db-al. Érdekes módon a staking-re történő átállással is hasonló a helyzet, ugyanis április végén mindhárom projekt szintén az első, a második és az ötödik helyet foglalta el.
Ha megnézzük az egy éves adatokat a Github-os aktivitás szempontjából, azt láthatjuk, hogy a Cardano vezeti a listát, az Ethereum a harmadik helyen áll, a Polkadot pedig nem szerepel a listán, ugyanis a projekt ekkor még nem indult el.
A Fund4 lezárása után hatalmas mennyiségű új projekt várható, így valószínűleg a Cardano növelni fogja előnyét a Polkadot előtt.

Fund4 Project Catalyst

A Project Catalyst egy közösségi innovációs kísérlet, amelynek célja egy olyan keretrendszer felépítése, amely segít az ötleteket hatékony, valós projektekké konvertálni.
A PC eredetileg 2020 harmadik negyedévének végén indult, és a Cardano ütemtervének Voltaire szakaszába tartozott.

„A szavazási és kincstári rendszer bevezetésével a hálózat résztvevői felhasználhatják részesedésüket és szavazati jogaikat a hálózat jövőbeli fejlődésének befolyásolására” – olvasható a Cardano hivatalos oldalán.

A projekt célja, hogy magas szintű közösségi együttműködést érjen el a legjobb, legnépszerűbb ötletek integrálásával. Ez képezi a Cardano által elképzelt önfenntartó modell alapját.
Charles Hoskinson, az Input Output Global (IOG) vezérigazgatója korábban az irányítást jelölte meg a Cardano-t az Ethereumtól megkülönböztető tényezőként.

„Az egyik nagy dolog, amellyel az ETH 2.0 nem foglalkozik, az irányítás. Nem világos, hogyan fejlesztik és frissítik a rendszert az alapítók nyugdíjazása vagy kilépése után. És ugye minél nagyobbak a rendszerek, annál lassabban fejlődnek, nézzék meg a Bitcoint…”

Minden finanszírozási kör növekedett a céljai, az elkötelezettség és a finanszírozás tekintetében. A Fund4 az eddigi legnagyobb forduló – 1 millió dollár áll rendelkezésre fejlesztési projektek finanszírozására.
Az IOG továbbá azt is állítja, hogy a Fund4 az előző fordulóhoz képest jelentősen továbbfejlesztett szavazási folyamatot kínál, és a szavazás már közvetlenül elérhető a natív Daedalus pénztárcában.

A javaslatokat különféle kategóriákba sorolják, mint például az értékalapú beszállás és a közösségi központok.
Az átlagos befektető számára azon talán a legérdekesebb a dApp-ok és az integrációk lehetnek az elfogadás ösztönzése szempontjából.
Ez a szakasz olyan ötleteket mutat be, mint például a Cardax decentralizált tőzsde, defi-híd, lakás- és autóbiztosítás, lottó és tokenizált ADA rendszer a hozamgazdálkodáshoz, hogy csak néhányat említsünk.
A PC fejlesztések megtekintéséhez regisztráció szükséges.

Olvastad már? Hogyan alakítsd ki kriptovaluta portfóliódat kezdőként 2021-ben? – A BitPadre tippjei

Forrás: cryptoslate.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Újabb adag bitcoint akar vásárolni a MicroStrategy

Az előző negyedévben a MicroStrategy 34 millió dollár értékben adott el bitcoint, hogy a veszteségeket le tudják írni az adójukból. A 2022-es év papíron nagy...

Bemutatkozik a CoinCharlie, a magyar kriptovaluta-váltó

CoinCharlie egy fiat-kripto váltó, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyedén váltsák át a hagyományos pénzüket kriptopénzekre vagy fordítva. A CoinCharlie célja, hogy egyszerű, biztonságos...

Bitcoin technikai elemzés 02.04.

Prémium Bitcoin A Bitcoin árfolyama jelenleg 23 300 dollár körül mozog, 24 órás kereskedési volumene 25 milliárd dollár. A CoinMarketCap listáján, a piaci kapitalizációja pedig meghaladja a 449...

Miért emelkedik a bitcoin?

Robert Kiyosaki, a népszerű pénzügyi író nemrégiben részletesebben is megosztotta a gondolatait arról, hogy miért emelkedik a bitcoin, vagy éppen az arany és az ezüst,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!