A Cardano masszív felhalmozódást mutat

-

Az ADA, a Cardano natív tokenje, az IntoTheBlock elemző cég adatai szerint jelentős növekedést tapasztalt a nagybefektetők részéről.

Figyelemre méltó, hogy ez a felhalmozódás a 0,249 és 0,271 dollár közötti ársávon belül történt, ami a jelenlegi piaci értékelés mellett több mint 600 millió dolláros befektetés az ADA-ba.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Legutóbbi változások a tulajdonosi körökben

Az ADA tulajdonosainak megoszlását mélyrehatóan elemezve árnyaltabb képet kapunk a piaci dinamikáról.

A 0-100 ADA-tulajdonosok mintegy 179.460 címet képviselnek, ami 30 napon belül 0,15%-os marginális csökkenést jelent.

A spektrum másik végén a 100.000 és 1.000 000 ADA közötti címek 0,87%-os növekedést mutattak, a 10.000-100.000 ADA-val rendelkezők pedig 0,81%-kal emelkedtek.

Figyelemre méltó, hogy a 10 millió dollárnál nagyobb értékű tulajdonnal rendelkező címek száma 138,89%-kal emelkedett.

Ez a Cardano ökoszisztéma leggazdagabb befektetői körében bika kilátásokra utal.

A Cardano DeFi növekedése

A Cardano folyamatosan halad afelé, hogy a teljes zárolt érték (TVL) alapján a top 10 kriptopénz lánca közé kerüljön, ami a DeFi szektorának vibrálását mérő kulcsfontosságú mutató.

Jelenleg a Cardano 245,45 millió dolláros TVL értékkel büszkélkedhet, ami egy hónap alatt jelentős, 53,22%-os növekedést jelent.

A jelentések szerint ez a növekedés a befektetők növekvő érdeklődését jelzi az olyan domináns láncok alternatívái iránt, mint az Ethereum.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


A blokklánc felemelkedése, amely megelőzi a Bitcoin 238,75 millió dolláros TVL-jét, a DeFi hierarchia közelgő átrendeződését is jelezheti.

A befektetési aktivitás ezen fellángolása közepette az ADA árfolyama viszonylag stabil maradt, egy kisebb, 2,5%-os 24 órás csökkenéssel.

Jelenleg 0,34497 dolláron kereskednek vele. A kriptopénz piaci kapitalizációja robusztusan 12 milliárd dolláron áll.

Olvastad már? A SEC biztosa hangsúlyozza, hogy szükség van a kriptószabályozás tisztázására

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért téved a SEC a kriptovaluták értékpapírként való osztályozásában?

Charles Hoskinson, a Cardano (ADA) társalapítója azzal érvelt, hogy a szabályozókat nem szabad megvakítani a maximalista állításokkal, miszerint a Bitcoin és az Ethereum nem értékpapírok. Az...

Vitalik Buterin: A mesterséges intelligencia komoly fenyegetést jelent

Az Ethereum társalapítója, Vitalik Buterin figyelmeztetést adott ki az emberi intelligenciát felülmúló és a földön uralkodó fajjá váló szuperfejlett mesterséges intelligencia (AI) lehetséges veszélyeire. Az Ethereum...

Az FTX népszerűsítéséért beperelik a sportligákat

Most egész sportligák néznek szembe perrel, amiért a szurkolóik számára látható FTX promóciókat mutattak be. Mindez azután történt, hogy az FTX befektetői a tőzsde összeomlását...

Cardano (ADA) technikai elemzés 11.28.

Prémium Cardano (ADA) A Cardano (ADA) 0,40 dollár felett kell zárnia ahhoz, hogy tartósan 0,46 dollárig emelkedjen. A Cardano (ADA) jelenleg egy nagyon fontos keresleti zónán belül mozog,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!