A Cardano masszív felhalmozódást mutat

-

Az ADA, a Cardano natív tokenje, az IntoTheBlock elemző cég adatai szerint jelentős növekedést tapasztalt a nagybefektetők részéről.

Figyelemre méltó, hogy ez a felhalmozódás a 0,249 és 0,271 dollár közötti ársávon belül történt, ami a jelenlegi piaci értékelés mellett több mint 600 millió dolláros befektetés az ADA-ba.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Legutóbbi változások a tulajdonosi körökben

Az ADA tulajdonosainak megoszlását mélyrehatóan elemezve árnyaltabb képet kapunk a piaci dinamikáról.

A 0-100 ADA-tulajdonosok mintegy 179.460 címet képviselnek, ami 30 napon belül 0,15%-os marginális csökkenést jelent.

A spektrum másik végén a 100.000 és 1.000 000 ADA közötti címek 0,87%-os növekedést mutattak, a 10.000-100.000 ADA-val rendelkezők pedig 0,81%-kal emelkedtek.

Figyelemre méltó, hogy a 10 millió dollárnál nagyobb értékű tulajdonnal rendelkező címek száma 138,89%-kal emelkedett.

Ez a Cardano ökoszisztéma leggazdagabb befektetői körében bika kilátásokra utal.

A Cardano DeFi növekedése

A Cardano folyamatosan halad afelé, hogy a teljes zárolt érték (TVL) alapján a top 10 kriptopénz lánca közé kerüljön, ami a DeFi szektorának vibrálását mérő kulcsfontosságú mutató.

Jelenleg a Cardano 245,45 millió dolláros TVL értékkel büszkélkedhet, ami egy hónap alatt jelentős, 53,22%-os növekedést jelent.

A jelentések szerint ez a növekedés a befektetők növekvő érdeklődését jelzi az olyan domináns láncok alternatívái iránt, mint az Ethereum.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


A blokklánc felemelkedése, amely megelőzi a Bitcoin 238,75 millió dolláros TVL-jét, a DeFi hierarchia közelgő átrendeződését is jelezheti.

A befektetési aktivitás ezen fellángolása közepette az ADA árfolyama viszonylag stabil maradt, egy kisebb, 2,5%-os 24 órás csökkenéssel.

Jelenleg 0,34497 dolláron kereskednek vele. A kriptopénz piaci kapitalizációja robusztusan 12 milliárd dolláron áll.

Olvastad már? A SEC biztosa hangsúlyozza, hogy szükség van a kriptószabályozás tisztázására

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Nagyon optimista Bitcoin árelőrejelzés a Mechanism Capital részéről

A geopolitikai erők kezdenek megmozdulni a Bitcoin körül, egy elemző szerint bármi lehetséges a digitális valuta árfolyamát illetően. A Bitcoin potenciálisan elérheti az 1 millió dollár...

A Solana egy 900%-os emelkedést tartogathat 1000 dollárig, de CSAK HA…

A július 15-21. hét folyamán a Solana (SOL) visszaszerezte a 150 dollárt, majd magasabbra emelkedett, és a 173 dolláros cikkírásakor 17% -ot tett ki. A...

Vajon Ethereum ETF kereskedés új altcoin rallyt indít? Az utolsó esély az altcoinok olcsó megvásárlására?

Vendégbejegyzés A kriptopiac mostanában a vihar előtti csendet éli. A szemek az Ethereumra szegeződnek, mivel egy ETF esetleges bevezetése komoly rallyt indíthat el. Az altcoinok vonzó belépési...

A Bitcoin most már a francia nyugdíjbiztosításokban is szerepel!

A VanEck az Inter Investtel együttműködve egy innovatív tőzsdén kereskedett kötvényen (ETN) keresztül bevezeti a Bitcoint a francia nyugdíj-előtakarékossági tervekbe. Ezzel az úttörő együttműködéssel a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!