Austin Arnold kriptokereskedő Youtube-er megosztotta saját kriptoranglistáját azokkal a coinokkal az élen, amelyekben a legtöbb esélyt látja egy februári növekedésnek.

A kereskedő úgy véli, hogy a decentralizált pénzügyek továbbra is fontos trendet képviselnek majd 2021-ben.

Csatlakozz Discord-közösségünkhöz és mondd el a véleményed ott is!

Ezzel összhangban igyekezett olyan projektekre fókuszálni, amelyek képesek megoldani az Ethereum fő defiprotokolljainak hiányosságát: a blokkláncok közötti átjárhatóságot.

Az első helyre éppen ezért a Cardanót helyezte. A Shelley-fejlesztéssel a háta mögött az ada jelentős növekedéseket produkált az elmúlt 30 napban, több mint 90%-kal gyarapodott az értéke.

Decemberben a Cardano elindította az „Allegra” hard forkot, amely az egyik első lépése volt a decentralizált pénzügyi összetevők kifejlesztésének.

A platformon februárban futtatják majd le a „Mary” hard forkot, amely még több funkciót ad hozzá a hálózathoz, és lehetővé fogja tenni a felhasználók számára, hogy defiprotokollokat építhessenek okosszerződésekkel, támogatni fogja a különféle eszközöket, és olyan natív tokenek létrehozása is lehetségessé válik, amelyek átjárhatók lesznek egy ERC-20 tokenátváltó segítségével.

A Cardano új funkciói erős konkurenciát jelentenek majd azoknak a decentralizált pénzügyi protokolloknak, amelyek most az Ethereum hálózatán futnak.

Ez utóbbi ökoszisztémában azonban úgy néz ki, a SushiSwap is egyre nagyobb elfogadottságnak örvend. A protokoll ezért még nagyobb hatalmat szeretne közössége kezébe adni.

Arnold megjegyezte, hogy a SushiSwap csapata nemrég mutatta be ütemtervét a decentralizált kormányzási struktúra megvalósítását illetően, amely már néhány, a Polkadottal átjárható eszközt is támogatni fog.

Ily módon a SushiSwap tovább növelheti felhasználóinak a számát. A protokoll szintén szeretné elindítani kölcsönmegoldását, hogy színesebbé tegyék termékpalettájukat, és lehetővé tegyék a kölcsönzés és kölcsönadás funkciókat:

(…) Ez azt jelenti, hogy a még nagyobb decentralizáltság felé tartanak, ami számomra bullish. Szintén bullish, hogy a Polkadot segítségével implementálnak egy új, láncközi DEX-et. Ez hatalmas. Ez azt jelenti, hogy mindenkivel együtt fognak tudni dolgozni.

NEO, az Ethereum méltó kihívója?

A kínai alternatív Ethereumként elhíresült Neo platform egy új blokkláncra fog költözni az elkövetkező hónapokban.

A platform ezzel párhuzamosan olyan új funkciókat is integrálni fog, amely átjárható ökoszisztémát jelent majd, egyebek mellett defiszolgáltatásokkal, orákulumokkal, decentralizált tárolással.

A több mint 300.000 követővel rendelkező kereskedő feltette a kérdést:

Hová illik be a Neo a kriptopénzek világába? (…) mára már, 2021-ben vannak értéktároló protokolljaink a bitcoin által, nagy teljesítményű, nyílt blokkláncaink az Ethereum által, homogén, láncközi hálózataink a Polkadot által, adattárolási protokolljaink a Filecoin által, orákulummegoldásaink a Chainlink által.

A DefiPulse adatai szerint mostanra már 21,34 milliárd dollárnyi zárolt értékkel rendelkező defiszektor az Ethereumon masszív növekedést produkált a mögöttünk álló évben.

2021-ben a fent említett piacok kaphatnak majd nagyobb szerepet a kriptoterületen, és potenciálisan elfoglalhatják a most még Uniswap, MakerDAO, Aave és Compound által bemelegített helyeket.

Olvastad már? Kim Dotcom hivatalosan is a Bitcoin Cash támogatója

Forrás: crypto-news-flash.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!