A kettős megítélésű politikai aktivista régóta jó kapcsolatot ápol a BCH csapatával, de most jobban bele akar folyni a közösség ügyeibe.

A most már nem működő MegaUpload alapítója a legújabb tweetje alapján hivatalosan is csatlakozott a projekthez.

Csatlakozz Discord-közösségünkhöz és mondd el a véleményed ott is!

Nagyjából egy éve kezdte el a Bitcoin Cash ügyeit követni, és támogatni a kezdeményezést, miután úgy nyilatkozott, a Bitcoin közössége toxikus, és túl sok a belharc.

Kim azt tervezi, hogy a segítségével a BCH lehet a világ vezető elektronikus fizetési megoldása. Ennek megvalósulásához pedig azon fog dolgozni, hogy minél szélesebb körben legyen használható a kriptopénz, és a kereskedők közül egyre többen elfogadják azt.

A német-finn vállalkozó a kétezres évek elején lett híres, miután az internetes cégeiből meggazdagodott, és hírhedtté vált a hedonista életviteléről. 2012-ben az USA-ban elítélték csalásért, azóta Új-Zélandon él, és politikai aktivistaként dolgozik. Azóta támogatja a kriptopénzeket is.

A Bitcoin helyett pedig azért választotta a Bitcoin Casht, mert működik.

„Alacsony jutalékok, gyors tranzakciók, könnyen használható, és biztonságos. Ez tényleg működik. Az összes kriptót megnézem, és a Bitcoin Cash az egyedüli, amelyik megfelel minden követelménynek. A BCH már most is használható több, mint 100 ezer elfogadóhelyen, és ez a szám gyorsan növekszik.”

Az aktivista egyértelműen kijelentette, hogy továbbra is azon fog dolgozni, és a kapcsolati hálóját is ennek rendeli alá, hogy a Bitcoin Cash még jobban elterjedjen az emberek körében.

Érdekel a tőzsde? Szeretnél beletanulni a Bitcoin és kriptovaluta kereskedésbe? Akkor látogass el a Cryptofalka oldalára!

Amellett, hogy Kim vitathatatlanul beállt a BCH mögé, nem tekinti értéktelennek az eredeti bitcoint. Elmondása alapján az továbbra is kiváló értéktároló, értékmegőrző kriptopénz, és ebben egyezik e véleménye számos befektetési alap és cégvezető nézetével.

A Bitcoin Cash szerinte viszont jobb fizetési megoldást nyújt, de persze ezt a nézetet nem mindenki osztja.

Olvastad már? 3 merész jóslat a bitcoin számára

Forrás: decrypt.co

Kiemelt kép: Bitcoin Art

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon. Legyen szép napotok! 🙂