A Brave böngésző integrálja a Binance Smart Chain pénztárcát

-

Az előre konfigurált Binance Smart Chain pénztárca hamarosan bekerül a Brave böngészőbe.

Egy friss bejelentés szerint a Brave webböngésző hamarosan integrálja a dedikált Binance Smart Chain (BSC) pénztárcát, amely utat nyit a felhasználók számára a BSC-re épülő defi-termékek ökoszisztémája előtt.

Bár a Brave már konfigurálható úgy, hogy manuálisan csatlakozzon a Binance Smart Chainre, egy előre konfigurált pénztárca hozzáadása várhatóan leegyszerűsíti a folyamatot, hiszen nem igényel speciális alkalmazást, vagy további beállításokat.
Időközben a Brave böngésző natív tokenje, a Basic Attention Token (BAT) kompatibilissé vált a BSC-vel Wrapped BAT (WBAT) formájában.
A csomagolás (wrapping) az a folyamat, amely lehetővé teszi, hogy egy adott blokklánc tokenjei egy másik blokkláncon is megjelenjenek.
A legnépszerűbb példa erre az Ethereumon lévő Wrapped Bitcoin (WBTC) lehet, ahol a bitcoint technológiailag kompatibilissé teszik az Ethereum kibővített folyamataival.

„Reméljük, hogy a BAT és a Brave segít majd a kriptó népszerűsítésében, és felhasználóbaráttá teszi a defi-t a nagy tömegek számára.” – mondta Brendan Eich, a Brave vezérigazgatója.

Állítólag a Brave havonta több mint 25 millió és naponta több mint 7 millió aktív felhasználóval rendelkezik.
A Brave a mainstream böngészők alternatívájaként jelent meg azáltal, hogy megnövelt adatvédelmet, kevesebb követést és több lehetőséget kínál a felhasználó által kiválasztott feliratkozásokkal és hirdetésekkel kapcsolatban.

A Binance Smart Chain koordinátora, Xiaoguang Zhang is egyetért Brendan Eich álláspontjával, miszerint a Binance Smart Chain integrálása a Brave böngészőbe tovább ösztönzi a defi és a kriptó elfogadását.

„Ezzel a stratégiai integrációval a Brave böngésző és a Binance Smart Chain között bevezetjük a zökkenőmentes felhasználói élményt a kriptohasználók számára, hogy hozzáférjenek a defi-hoz és a dApp-hoz a BSC-ben és más blokkláncokban, ami drámai módon fogja ösztönözni a tömeges használatot és finanszírozást.” – mondta Zhang.

Sok altcoinhoz hasonlóan, az Basic Attention Token is új rekordárat ért el 2021-ben. Január és március között a BAT 20 dollárcentről 1,27 dollárra emelkedett, amely 515%-os gyarapodásnak felel meg.

Olvastad már? Cristiano Ronaldo 770 tokent kapott a megszerzett góljaiért

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin ára eléri a 70.000 dollárt, amint BTC ETF vásárlása megugrik

Az elemzők szerint a Bitcoin árfolyama új csúcsok felé tart most, hogy a közelmúltbeli konszolidációs szakasz véget ért. A Bitcoin árfolyam a hőn áhított 70.000 dolláros...

Ez olyan, mintha 10 dollárért SOL-t vásárolnál: A szakértők ezeket az altcoinokat nevezik meg Solana jövőbeli versenytársaiként

A blokkláncplatformok versenyének birodalmában az altcoinok egy válogatott csoportja robusztus teljesítményével kelt hullámot, és a jól ismert Solana hálózat lehetséges riválisaiként pozícionálja őket. Mi teszi ezeket...

Vége a mémszezonnak? Mi vár a mémérmékre?

A mémérmék alig egy-két héttel ezelőtt voltak a csúcson, és jelentősen felülmúlták a többi altcoint az úgynevezett „mémszezon" alatt. Ez a trend azonban megfordult, és...

Mikor ér véget a Bitcoin bull run?

A Bitcoin 65.000 dollárra emelkedése reményt adott az instabil kriptopiacoknak. A Bitcoin visszatérését követően egyes altcoinok 10%-20%-kal megugrottak, így a befektetők kíváncsiak, hogy ez vajon...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!