A Bored Apes és a Moonbirds is rátehető a testreszabható Mastercardokra

-

A testreszabható kártyán csak a kiválasztott blue chip-kollekciókból származó NFT-avatárokat lehet majd használni, a Mastercard tervezési szabványainak és egy tulajdonos-ellenőrzési folyamatnak megfelelően.

A Mastercard elindította az NFT-kkel testreszabható kártyák lehetőségét, amelyek lehetővé teszik a kártyatulajdonosok számára, hogy az általuk birtokolt NFT-kollekciókból a műalkotást a kártyára helyezzék.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A betéti kártyákat a hi európai kriptopénzváltó platformmal kötött hétfői partnerség révén teszik elérhetővé, lehetővé téve annak Gold tagjai számára, hogy személyre szabják betéti kártyáikat egy olyan NFT-vel, amelynek igazolhatóan a tulajdonosaik.

A platform aranytagságához legalább 100.000 hi dollár (HI), a platform natív tokenjének stake-elésére van szükség. A CoinGecko adatai szerint ez összesen 4600 dollárba fáj.

A kártyák lehetővé teszik a fiat, stabilcoinok vagy bármely, a felhasználó birtokában lévő kriptopénzben történő költést, és mindenhol elfogadják, ahol a Mastercard elérhető.

Az egyes tagsági szintek előnyeiként egyéb funkciókat is hirdetnek, például szállodai krediteket, készpénz-visszatérítési ösztönzőket és a Netflix- és Spotify-előfizetésekre vonatkozó kedvezményeket.

Christian Rau, a Mastercard kripto- és fintech-enablement alelnöke elmondta, hogy az NFT-k és a kriptók iránti fogyasztói érdeklődés növekedésével a fizetési szolgáltató „elkötelezett amellett, hogy elérhetővé tegye ezeket a fizetési lehetőségeket azon közösségek számára, akik használni kívánják”.

Az NFT-kollekciók korlátozott köre lesz támogatott, köztük a CryptoPunk, a Moonbirds, a goblintown, a Bored Ape és az Azuki, ezen NFT-k tulajdonosainak aranytaggá kell válniuk a hi-nál, és igazolniuk kell NFT-tulajdonjogukat a platformon, hogy megkapják az egyedi kártyáikat.

Ezenkívül a kártyák csak az Európai Gazdasági Térség (EGT) 25 országában és az Egyesült Királyságban érhetőek el.

A kriptopiacok szélesebb körű visszaesésével az elmúlt hónapokban a legtöbb blue chip NFT-gyűjtemény árfolyamcsökkenést szenvedett el, de az NFTGo adatai szerint a blue chip NFT-k teljesítménye szeptember 12. óta folyamatosan növekszik, ami valószínűleg újbóli érdeklődést hozhat a legnagyobb gyűjtemények iránt.

A Mastercard az eszközök támogatásával segítette a kriptofizetések mainstreammé válását, sőt, júniusban több NFT-piactérrel való partnerség révén a Mastercard-tulajdonosok számára lehetővé tette az NFT-k vásárlását.

Olvastad már? Robert Kiyosaki szerint véget ér a hamis pénz kora – 3 leckét osztott meg

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Legfrissebb bejegyzéseink

Vajon Ethereum ETF kereskedés új altcoin rallyt indít? Az utolsó esély az altcoinok olcsó megvásárlására?

Vendégbejegyzés A kriptopiac mostanában a vihar előtti csendet éli. A szemek az Ethereumra szegeződnek, mivel egy ETF esetleges bevezetése komoly rallyt indíthat el. Az altcoinok vonzó belépési...

A Bitcoin most már a francia nyugdíjbiztosításokban is szerepel!

A VanEck az Inter Investtel együttműködve egy innovatív tőzsdén kereskedett kötvényen (ETN) keresztül bevezeti a Bitcoint a francia nyugdíj-előtakarékossági tervekbe. Ezzel az úttörő együttműködéssel a...

Az Ethereum ETF kereskedés csütörtökön kezdődik – Mi a következő altcoinok?

A kriptopiac nyugodt marad, a várakozás jeleit mutatja egy potenciális bikafutás előtt. Az alcoinok jelenleg vonzó belépési pontokat kínálnak, ami a közelgő növekedésre utal. Az Ethereum...

Dél-Koreában életbe lépett az új kriptotörvény

Július 19-én életbe léptek Dél-Korea pénzügyi felügyeleti hatóságának új szabályozásai, melyek célja a felhasználói eszközök védelme a kriptotőzsdéken. Fogyasztóvédelem a négyzeten Az új előírásokat a Dél-Koreai Pénzügyi...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!