A Bored Apes és a Moonbirds is rátehető a testreszabható Mastercardokra

-

A testreszabható kártyán csak a kiválasztott blue chip-kollekciókból származó NFT-avatárokat lehet majd használni, a Mastercard tervezési szabványainak és egy tulajdonos-ellenőrzési folyamatnak megfelelően.

A Mastercard elindította az NFT-kkel testreszabható kártyák lehetőségét, amelyek lehetővé teszik a kártyatulajdonosok számára, hogy az általuk birtokolt NFT-kollekciókból a műalkotást a kártyára helyezzék.

Próbáld ki a CoinCharliet, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A betéti kártyákat a hi európai kriptopénzváltó platformmal kötött hétfői partnerség révén teszik elérhetővé, lehetővé téve annak Gold tagjai számára, hogy személyre szabják betéti kártyáikat egy olyan NFT-vel, amelynek igazolhatóan a tulajdonosaik.

A platform aranytagságához legalább 100.000 hi dollár (HI), a platform natív tokenjének stake-elésére van szükség. A CoinGecko adatai szerint ez összesen 4600 dollárba fáj.

A kártyák lehetővé teszik a fiat, stabilcoinok vagy bármely, a felhasználó birtokában lévő kriptopénzben történő költést, és mindenhol elfogadják, ahol a Mastercard elérhető.

Az egyes tagsági szintek előnyeiként egyéb funkciókat is hirdetnek, például szállodai krediteket, készpénz-visszatérítési ösztönzőket és a Netflix- és Spotify-előfizetésekre vonatkozó kedvezményeket.

Christian Rau, a Mastercard kripto- és fintech-enablement alelnöke elmondta, hogy az NFT-k és a kriptók iránti fogyasztói érdeklődés növekedésével a fizetési szolgáltató „elkötelezett amellett, hogy elérhetővé tegye ezeket a fizetési lehetőségeket azon közösségek számára, akik használni kívánják”.

Az NFT-kollekciók korlátozott köre lesz támogatott, köztük a CryptoPunk, a Moonbirds, a goblintown, a Bored Ape és az Azuki, ezen NFT-k tulajdonosainak aranytaggá kell válniuk a hi-nál, és igazolniuk kell NFT-tulajdonjogukat a platformon, hogy megkapják az egyedi kártyáikat.

Ezenkívül a kártyák csak az Európai Gazdasági Térség (EGT) 25 országában és az Egyesült Királyságban érhetőek el.

A kriptopiacok szélesebb körű visszaesésével az elmúlt hónapokban a legtöbb blue chip NFT-gyűjtemény árfolyamcsökkenést szenvedett el, de az NFTGo adatai szerint a blue chip NFT-k teljesítménye szeptember 12. óta folyamatosan növekszik, ami valószínűleg újbóli érdeklődést hozhat a legnagyobb gyűjtemények iránt.

A Mastercard az eszközök támogatásával segítette a kriptofizetések mainstreammé válását, sőt, júniusban több NFT-piactérrel való partnerség révén a Mastercard-tulajdonosok számára lehetővé tette az NFT-k vásárlását.

Olvastad már? Robert Kiyosaki szerint véget ér a hamis pénz kora – 3 leckét osztott meg

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Legfrissebb bejegyzéseink

Elon Musk súlyos recesszióra figyelmeztet

A Tesla vezérigazgatója és Twitter főnöke, Elon Musk súlyos recesszióra figyelmeztetett az Egyesült Államokban. A milliárdos hangsúlyozta, hogy a Federal Reserve-nek „azonnal” csökkentenie kell a kamatokat,...

Bitcoin – technikai elemzés 12.01.

Prémium A Bitcoin árfolyama képes volt áttörni a 17 000 dolláros határt. A konszolidálja a nyereséget, és továbbra is 16 750 dollár felett kaphat támogatást. A Bitcoin...

Az OpenSea bevezette a Binance Chain támogatását

A legnagyobb forgalmat bonyolító NFT-piactér az OpenSea a hét elején jelentette be, hogy integrálja a rendszerébe a Binance Chain blokkláncát. A felhasználóknak így lehetősége lesz,...

Brazíliában törvényes fizetőeszközzé váltak a kriptopénzek

El Salvador hivatalos pénznemmé tette a bitcoint tavaly, Brazíliában a képviselők viszont egyelőre még csak törvényes fizetőeszközzé tettéka kriptopénzeket, egy ezt szabályozó törvény megszavazásával. Ennek...

50% Black Friday
kedvezmény a Kriptoworld-ön

Bármelyik Prémium csomagra felhasználható, 2022.11.30.ig! Prémium felhasználóként exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed. Kuponkód: Black Friday

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!