A Bored Apes és a Moonbirds is rátehető a testreszabható Mastercardokra

-

A testreszabható kártyán csak a kiválasztott blue chip-kollekciókból származó NFT-avatárokat lehet majd használni, a Mastercard tervezési szabványainak és egy tulajdonos-ellenőrzési folyamatnak megfelelően.

A Mastercard elindította az NFT-kkel testreszabható kártyák lehetőségét, amelyek lehetővé teszik a kártyatulajdonosok számára, hogy az általuk birtokolt NFT-kollekciókból a műalkotást a kártyára helyezzék.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A betéti kártyákat a hi európai kriptopénzváltó platformmal kötött hétfői partnerség révén teszik elérhetővé, lehetővé téve annak Gold tagjai számára, hogy személyre szabják betéti kártyáikat egy olyan NFT-vel, amelynek igazolhatóan a tulajdonosaik.

A platform aranytagságához legalább 100.000 hi dollár (HI), a platform natív tokenjének stake-elésére van szükség. A CoinGecko adatai szerint ez összesen 4600 dollárba fáj.

A kártyák lehetővé teszik a fiat, stabilcoinok vagy bármely, a felhasználó birtokában lévő kriptopénzben történő költést, és mindenhol elfogadják, ahol a Mastercard elérhető.

Az egyes tagsági szintek előnyeiként egyéb funkciókat is hirdetnek, például szállodai krediteket, készpénz-visszatérítési ösztönzőket és a Netflix- és Spotify-előfizetésekre vonatkozó kedvezményeket.

Christian Rau, a Mastercard kripto- és fintech-enablement alelnöke elmondta, hogy az NFT-k és a kriptók iránti fogyasztói érdeklődés növekedésével a fizetési szolgáltató „elkötelezett amellett, hogy elérhetővé tegye ezeket a fizetési lehetőségeket azon közösségek számára, akik használni kívánják”.

Az NFT-kollekciók korlátozott köre lesz támogatott, köztük a CryptoPunk, a Moonbirds, a goblintown, a Bored Ape és az Azuki, ezen NFT-k tulajdonosainak aranytaggá kell válniuk a hi-nál, és igazolniuk kell NFT-tulajdonjogukat a platformon, hogy megkapják az egyedi kártyáikat.

Ezenkívül a kártyák csak az Európai Gazdasági Térség (EGT) 25 országában és az Egyesült Királyságban érhetőek el.

A kriptopiacok szélesebb körű visszaesésével az elmúlt hónapokban a legtöbb blue chip NFT-gyűjtemény árfolyamcsökkenést szenvedett el, de az NFTGo adatai szerint a blue chip NFT-k teljesítménye szeptember 12. óta folyamatosan növekszik, ami valószínűleg újbóli érdeklődést hozhat a legnagyobb gyűjtemények iránt.

A Mastercard az eszközök támogatásával segítette a kriptofizetések mainstreammé válását, sőt, júniusban több NFT-piactérrel való partnerség révén a Mastercard-tulajdonosok számára lehetővé tette az NFT-k vásárlását.

Olvastad már? Robert Kiyosaki szerint véget ér a hamis pénz kora – 3 leckét osztott meg

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Legfrissebb bejegyzéseink

Íme, mi történt ma a kriptoszférában

Szeretnéd tudni, mi történt ma a kriptoszférában? Itt vannak a legfrissebb hírek a napi trendekről és eseményekről, amelyek hatással vannak a Bitcoin árára, a blokkláncra,...

Avalanche (AVAX) technikai elemzés 12.08.

Prémium Avalanche (AVAX) Az Avalanche (AVAX) árfolyamának közelmúltbeli emelkedő tendenciája sok tulajdonosnak nyereséget eredményezett. Annak ellenére, hogy a nyereséges tulajdonosok százalékos aránya nőtt, az általános hangulat pozitív maradt. Az...

A BLUR árfolyama 10%-ot zuhant 24 óra alatt

A BLUR árfolyama a december 7-i kereskedés során jelentős esést szenvedett el, egyetlen nap alatt közel 10%-ot zuhant. A Lookonchain on-chain sleuth szerint az altcoin értékének...

A Worldcoin új decentralizációs tervekkel készül: Mit nyerhet a WLD?

A Sam Altman vs. OpenAI vita által érintett Worldcoin (WLD), a Tools for Humanity csapat által vezetett Worldcoin (WLD) saját frissítéssel állt elő. A Worldcoin Alapítvány...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!