A BONK 30%-ot esett 7 nap alatt – Most mi lesz?

-

A kutyás témájú Solana-alapú Bonk (BONK) , egy hosszabb rali után, megfeneklett, és mindössze hét nap alatt értékének közel 30%-át veszítette el.

A csökkenés azután következik be, hogy az elmúlt hónapban jelentősen megugró kereslet december 15-én a tokent 0,00003419 dolláros történelmi csúcsra repítette.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Addigra a BONK árfolyama több mint 500%-kal emelkedett az előző hónapban.

A csúcs elérése óta a BONK árfolyama csökkent. A CoinMarketCap adatai szerint december 15. óta 44%-kal esett az ára, amikor a cikk megjelenésekor 0,00001849 dolláron cserélt gazdát.

Bonk

Forrás: CoinMarketCap

Egy korszak vége?

A BONK árfolyammozgásának értékelése a napi grafikonon a spot kereskedők körében a kereskedési volumen figyelemre méltó csökkenését mutatta.

A kulcsfontosságú momentumindikátorok december 14. óta csökkenő tendenciát mutatnak, ami a mémérme iránti kereslet meredek csökkenésére utal.

Például a BONK felhalmozási forgalmazási vonalának (ADL) értéke azóta 38%-kal csökkent.

Az ADL egy eszköz mögöttes keresletét és kínálatát méri, mégpedig úgy, hogy meghatározza, hogy a kereskedők ténylegesen vásárolják vagy eladják-e az eszközt.

A csökkenő ADL általában azt jelzi, hogy több befektető adja el az eszközt, mint ahányan vásárolják. Ez egyúttal megerősíti az árfolyam csökkenő tendenciáját, ami azt jelzi, hogy további csökkenés valószínűsíthető.

A BONK Relative Strength Index (RSI) és Money Flow Index (MFI) mutatói is zuhantak az elmúlt napokban.

Bár a szerkesztés idején még mindig a semleges vonalaik felett helyezkedtek el, a BONK körüli csökkenő hype miatt a túladott területre léphetnek át.

A BONK RSI-je és MFI-je a szerkesztési időpontban még mindig csökkenő volt, 61,09 és 58,22 értéken állt.

Bonk
Forrás: tradingview.com

A BONK spot piacán a likviditás jelentős csökkenésére utal, hogy a Chaikin Money Flow (CMF) értéke a szerkesztés idején negatív értéket mutatott.

Jellemzően a nulla alatti CMF-érték a piac gyengeségének jele. A negatív CMF azt jelzi, hogy a piacra érkező pénzáramlás volumennel súlyozott átlaga az eladás felé hajlik. E cikk írásakor a BONK CMF értéke -0,05 volt a szerkesztés idején.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Végül a medvék újra belépést hajtottak végre. Ez a token Moving Average Convergence Divergence (MACD) mutatójának leolvasásán alapult, amely azt mutatta, hogy a MACD vonal a trendvonal alatt nyugszik, a december 22-i lefelé irányuló keresztezést követően.

Ez a piaci hangulat megváltozását erősíti meg, mivel az ilyen típusú kereszteződések jellemzően azt jelzik, hogy a rövid távú momentum csökkenőbe fordul.

Olvastad már? A legjobb 5 érme amibe érdemes befektetni 2024-ben

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Kiterjedt FUD-dal néz szembe a Bitcoin a közösségi oldalakon

A Santiment Bitcoinra vonatkozó közösségi hangulatjelzője pirosan villog, mivel a vezető kriptovaluta árfolyama a 65.000 dolláros szint körül mozog. A Santiment kriptopénz-intelligencia platform adatai szerint a...

A piaci szakértő, aki 2023-ban sikerre vitte a Solana-t, öt altcoint azonosított 55x potenciáljával

Vendégbejegyzés A piaci szakértő, aki korábban a Solana 2023-ban sikerre vitte, most öt új altcoint emel ki, amelyek jelentős növekedési potenciállal rendelkeznek. A jelenlegi, 2024-es bikafutamban...

3 millió dollárt sikerült visszaszereznie a Krakennek a Certikkel folytatott fiaskója után

Nick Percoco, a Kraken biztonsági főnöke megerősítette, hogy a kriptotőzsde visszaszerezte a számlájáról nemrég ellopott pénzösszegeket, amit egy sebezhetőséget követően veszített el. Június 20-án Percoco az...

Maximalizáld a hozamod: fedezd fel a mesterséges intelligencia előnyét az RCO Finance-szel

Vendégbejegyzés A jelenlegi AI hype közepette egy úttörő AI kriptokereskedési platform, a RCO Finance kihasználta az AI és a gépi tanulás (ML) erejét, hogy forradalmasítsa a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!