A BNB átesett kilencedik havi tokenégetésén, de nem ez az eddigi legnagyobb

-

A világ legnagyobb kriptoplatformja, a Binance bejelentette, hogy befejezte kilencedik tokenégetését, a token fehér könyvének megfelelően. A folyamat során több mint kétmillió BNB token került elégetésre, nagyjából 37 millió dollár értékben.
Ez nagy égetés volt ugyan a BNB számára, de nem a legnagyobb. A legtöbbet a második égetéskor tüntették el, ekkor 1,8 millió binance coin került megsemmisítésre, nagyjából 40 millió dollárt értékben.

Changpenz Zhao (CZ), a platform vezérigazgatója egy blogbejegyzést írt a hivatalos weboldalon, melyben megosztotta gondolatait a témáról, valamint a BNB-token teljesítményéről az idei év harmadik negyedéve során.

 „Ez a szám hatalmas növekedést jelent az elmúlt negyedév során. A fő hozzájáruló tényező az olyan új szolgáltatások megjelenésé volt, mint a tőkeáttételes kereskedés, az egyre több fiat belépési pont, mellyel könnyebben hozzáférhetünk a kriptopénzekhez és számos egyéb szolgáltatás, mely kezd eredményeket hozni.

A vezérigazgató elmondta, hogy a nemrég elindult határidős kereskedelmi platformjuk úgy tűnik, hogy nagyot ugorhat 2019 utolsó negyedévében.
CZ szerint a token értékének növekedése már nem függ a készlet csökkenésétől, értékét nagyrészt a felhasználhatósága adja.
Zhao azt is tisztázta, hogy nem az égetések elvégzéséhez vásárolnak vissza BNB-tokeneket.
A bejegyzés szerint a Binance határidős piaca máris nagyobb forgalommal rendelkezik, mint a hagyományos. A határidős platformok közül itt zajlik a második legnagyobb forgalom, annak ellenére, hogy csak szeptemberben indult.

Az AMB Crypto szerint CZ beszélt a BUSD-ről, valamint arról, hogy a bermudai kormány is elfogadja fizetésekre és adók kifizetésére, emellett a BUSD kereskedelemi párok forgalmát is növelni akarják a platformon.

 „Tényként tudom, hogy azok a hosszú távon győztesek, akik olyan termékeket építenek, amelyeket az emberek használnak, mi pedig ennek fényében szeretnénk továbbhaladni.” 

Olvastad már? A Brave böngésző elérte a 8 millió havi felhasználót

Forrás: cryptodaily.co.uk
Kiemelt kép: Bitcoin BD

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon .
Legyen szép napotok! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin bálnák követése egyáltalán kifizetődő?

Annak ellenére, hogy a Bitcoin (BTC) ára magasabb szintre emelkedett, az új adatok azt sugallják, hogy a bálnák nem a legkedvezőbb ügyleteket biztosították a Bitcoinjaikért. A...

A Polygon (MATIC) végre 1 dollárt ér, de ezek az altcoinok 10 dollárra ugorhatnak

Vendégbejegyzés A Polygon (MATIC) a 2021-es figyelemre méltó növekedésről mint top Layer 2 skálázási megoldásról áttért, és késedelemmel szembesült a tranzakciós sebesség és a költségek javítását...

Az Ethereum eladással szembesülhet, ha eléri ezt az ártartományt

Az Ethereum (ETH) legutóbbi, 3000 dolláros ársávba való emelkedését követően a nyereséges kereskedők száma megnőtt, majd csökkent. Mivel most az árfolyam e tartomány alá esett, fennáll...

A Bitcoin (BTC) ára már márciusban elérheti a 63.000 dollárt

A Matrixport, egy vezető digitális eszközökkel kapcsolatos pénzügyi szolgáltatási platform egy merész új jelentésében azt prognosztizálta, hogy a Bitcoin (BTC) már 2024 márciusában elérheti a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!