A Huobi kiáll a török kriptoközösség mellett, több kezdeményezést is bejelentett a múlt héten tartott Eurasia Blockchain Csúcstalálkozón.

A töröklíra-alapú (TRY) utalások engedélyezése a globális tőzsdén volt a legfőbb téma, de a Huobi egyéb bejelentésekkel is kifejezte támogatását a 80 millió lakossal rendelkező ország felé.

A TRY fiat utalások mellett a Huobi egy exkluzív költségpromóciót hirdetett a török felhasználók számára, akik 0,07 %-os költségeket élvezhetnek, ha Huobi Tokennel (HT) kereskednek.

A Huobi azt is megerősítette, hogy csapatot alakít ki az országban, hogy támogassák a kriptoközösséget és a blokklánc fejlesztését.

A Huobi kiáll Törökország mellett

Mivel a Huobi Global szponzorálta az Isztambulban rendezett első Eurasia Blockchain Csúcstalálkozót, így nem lehetnek kétségeink afelől, hogy valamilyen módon támogatják majd az országot. Csak annyi volt a kérdés, hogy mikor.

Az esemény miatt logikus a török líra támogatása: a TRY a világ ötödik legnépszerűbb fiat kereskedési párja, Törökország pedig Európa kriptofellegvára, az emberek 20%-a birtokol digitális eszközöket.

Mindezek ellenére a török kirptoközösség alul támogatott a belföldi tőzsdék által, és korlátozottak a lehetőségek a líra kriptopénzre váltásában.

A Huobi forgalma (egy átlagos napon 400 millió dollár. A globális elérése miatt egy ideális tőzsde, ahhoz, hogy kielégítse Törökország kriptoszükségleteit. A Huobi fiat belépési pontja lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy lírájukat tetherre váltsák, ezzel pedig több száz kriptopénzhez férhessenek hozzá.

 „A TRY/USDT kereskedés bevezetése fordulópont, ezzel is elhivatottságunkat fejezzük ki a közösség iránt a lokalizált megközelítéssel a piac növekedése érdekében, közvetlenül isztambuli csapatunktól.” – mondta Mohit Davar, a Huobi Group regionális elnöke.

Azt is elmondta, hogy jól haladnak egy helyi csapat megalapításában, hogy továbbfejlesszék a Huobi közösségét, ügyfélszolgálatát és a vállalkozók támogatását az országban.

A líra nehezen tartja értékét a dollárral szemben, számos geopolitikai konfliktus, a Trump-elnökség fenyegetései és Szíria miatt. A körülmények miatt érthető, hogy a lakosság a kriptopénzekben keres menedéket.

A csapatok segíthetnek a blokkláncon

Júniusban a Huobi – számos egyéb szolgáltatás mellett – felfedte hivatalos belépését Törökországba, hogy kielégítse a lakosság igényeit. Az Eurasia Blockchain Csúcstalálkozó a legjobb lehetőség volt a cég számára, hogy közölje a legújabb fejleményeket.

Úgy tűnik, hogy mindennel jól haladnak, a tapasztalt személyzet is megkezdte a fejlesztéseket az országban, köztük a blokkláncvállalkozások tanácsadását is.

A csúcstalálkozón visszatérő téma volt, hogy hogyan lehetne gyorsítani blokklánc terjedését a vállalkozások és a kormány körében. A kormány korábban elmondta, hogy szeretnének egy nemzeti blokkláncinfrastruktúrát építeni, hogy támogassák a blokklánc valós felhasználását az állami szektorban.

A török kormány hivatalnokai és C-színtű képviselői is találkoztak a Huobi képviselőivel a múlt heti csúcstalálkozó során, a megbeszélések produktívan zajlottak.

A kriptotőzsdék egyre jobban felismerik a vásárlók hűségének értékét az olyan szolgáltatások kiadásán keresztül, melyeket a földrajzi igényekhez szabnak.

Olvastad már? Három ok arra, miért nem érdemes komolyan venni Warren Buffett tanácsait

A Huobi már több mint 130 országban elérhető, a mostani döntés, hogy Törökországra összpontosítanak azt bizonyítja, hogy olyan országokat céloznak, ahol nagy az érdeklődés a kriptopénzek iránt. Ezek alapján Törökország minden feltételnek megfelel.

Forrás: cryptoslate.com


Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon .

Legyen szép napotok! 🙂