A Huobi elérhetővé tette a TRY-USDT fiat belépési pontot

-

A Huobi kiáll a török kriptoközösség mellett, több kezdeményezést is bejelentett a múlt héten tartott Eurasia Blockchain Csúcstalálkozón.
A töröklíra-alapú (TRY) utalások engedélyezése a globális tőzsdén volt a legfőbb téma, de a Huobi egyéb bejelentésekkel is kifejezte támogatását a 80 millió lakossal rendelkező ország felé.
A TRY fiat utalások mellett a Huobi egy exkluzív költségpromóciót hirdetett a török felhasználók számára, akik 0,07 %-os költségeket élvezhetnek, ha Huobi Tokennel (HT) kereskednek.
A Huobi azt is megerősítette, hogy csapatot alakít ki az országban, hogy támogassák a kriptoközösséget és a blokklánc fejlesztését.

A Huobi kiáll Törökország mellett

Mivel a Huobi Global szponzorálta az Isztambulban rendezett első Eurasia Blockchain Csúcstalálkozót, így nem lehetnek kétségeink afelől, hogy valamilyen módon támogatják majd az országot. Csak annyi volt a kérdés, hogy mikor.
Az esemény miatt logikus a török líra támogatása: a TRY a világ ötödik legnépszerűbb fiat kereskedési párja, Törökország pedig Európa kriptofellegvára, az emberek 20%-a birtokol digitális eszközöket.
Mindezek ellenére a török kirptoközösség alul támogatott a belföldi tőzsdék által, és korlátozottak a lehetőségek a líra kriptopénzre váltásában.
A Huobi forgalma (egy átlagos napon 400 millió dollár. A globális elérése miatt egy ideális tőzsde, ahhoz, hogy kielégítse Törökország kriptoszükségleteit. A Huobi fiat belépési pontja lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy lírájukat tetherre váltsák, ezzel pedig több száz kriptopénzhez férhessenek hozzá.

 „A TRY/USDT kereskedés bevezetése fordulópont, ezzel is elhivatottságunkat fejezzük ki a közösség iránt a lokalizált megközelítéssel a piac növekedése érdekében, közvetlenül isztambuli csapatunktól.” – mondta Mohit Davar, a Huobi Group regionális elnöke.

Azt is elmondta, hogy jól haladnak egy helyi csapat megalapításában, hogy továbbfejlesszék a Huobi közösségét, ügyfélszolgálatát és a vállalkozók támogatását az országban.
A líra nehezen tartja értékét a dollárral szemben, számos geopolitikai konfliktus, a Trump-elnökség fenyegetései és Szíria miatt. A körülmények miatt érthető, hogy a lakosság a kriptopénzekben keres menedéket.

A csapatok segíthetnek a blokkláncon

Júniusban a Huobi – számos egyéb szolgáltatás mellett – felfedte hivatalos belépését Törökországba, hogy kielégítse a lakosság igényeit. Az Eurasia Blockchain Csúcstalálkozó a legjobb lehetőség volt a cég számára, hogy közölje a legújabb fejleményeket.
Úgy tűnik, hogy mindennel jól haladnak, a tapasztalt személyzet is megkezdte a fejlesztéseket az országban, köztük a blokkláncvállalkozások tanácsadását is.
A csúcstalálkozón visszatérő téma volt, hogy hogyan lehetne gyorsítani blokklánc terjedését a vállalkozások és a kormány körében. A kormány korábban elmondta, hogy szeretnének egy nemzeti blokkláncinfrastruktúrát építeni, hogy támogassák a blokklánc valós felhasználását az állami szektorban.
A török kormány hivatalnokai és C-színtű képviselői is találkoztak a Huobi képviselőivel a múlt heti csúcstalálkozó során, a megbeszélések produktívan zajlottak.
A kriptotőzsdék egyre jobban felismerik a vásárlók hűségének értékét az olyan szolgáltatások kiadásán keresztül, melyeket a földrajzi igényekhez szabnak.

Olvastad már? Három ok arra, miért nem érdemes komolyan venni Warren Buffett tanácsait

A Huobi már több mint 130 országban elérhető, a mostani döntés, hogy Törökországra összpontosítanak azt bizonyítja, hogy olyan országokat céloznak, ahol nagy az érdeklődés a kriptopénzek iránt. Ezek alapján Törökország minden feltételnek megfelel.
Forrás: cryptoslate.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon .
Legyen szép napotok! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin bálnák követése egyáltalán kifizetődő?

Annak ellenére, hogy a Bitcoin (BTC) ára magasabb szintre emelkedett, az új adatok azt sugallják, hogy a bálnák nem a legkedvezőbb ügyleteket biztosították a Bitcoinjaikért. A...

A Polygon (MATIC) végre 1 dollárt ér, de ezek az altcoinok 10 dollárra ugorhatnak

Vendégbejegyzés A Polygon (MATIC) a 2021-es figyelemre méltó növekedésről mint top Layer 2 skálázási megoldásról áttért, és késedelemmel szembesült a tranzakciós sebesség és a költségek javítását...

Az Ethereum eladással szembesülhet, ha eléri ezt az ártartományt

Az Ethereum (ETH) legutóbbi, 3000 dolláros ársávba való emelkedését követően a nyereséges kereskedők száma megnőtt, majd csökkent. Mivel most az árfolyam e tartomány alá esett, fennáll...

A Bitcoin (BTC) ára már márciusban elérheti a 63.000 dollárt

A Matrixport, egy vezető digitális eszközökkel kapcsolatos pénzügyi szolgáltatási platform egy merész új jelentésében azt prognosztizálta, hogy a Bitcoin (BTC) már 2024 márciusában elérheti a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!