A Brave böngésző elérte a 8 millió havi felhasználót

-

A Brave böngészőplatform újabb mérföldkőhöz ért a felhasználók és az adatvédelemmel ellátott reklámok tekintetében. A BAT kriptotoken által támogatott platform gyorsan növekszik és az altkoin azon kevés koinok között van, amik zöldben vannak.

A Brave formabontó

Az internetes reklámokat jelenleg néhány monopólium uralja, mely a világháló szinte összes szegletébe beférkőzte magát. A Brave nemcsak biztonságosabb és gyorsabb böngészési élményt nyújt, hanem jutalomtokenekkel támogatja a tartalomgyártókat is amelyek kriptopénzalapúak.


A cég blogbejegyzése szerint a Brave már 8 millió havi és 2,8 millió napi felhasználóval rendelkezik. A bejegyzés szerint már 290 000 hitelesített kiadó van, melynek legnagyobb része YouTube-tartalomgyártó.

A cég belépésalapú Brave Ads rendszere egyre több társulást köt. A legtöbbjüknek kezd elegük lenni abból, hogy a Google Ads lassan elfoglalja a világot. Az adatvédelmi botrányok terjedésével a Facebook és a Google célkeresztbe került, a felhasználók és kiadók egy biztonságosabb alternatívát szeretnének.
A bejegyzés szerint eddig 385 kampány volt a Brave felületén, 97 millió visszaigazolt reklámtevékenységgel. Az ipari átlag 2%, a Brave platformon azonban 14% a platform interakcióinak száma, amelyből 12% kattintásokon keresztül jön létre, 10 másodpercnél hosszabb oldallátogatással.
Az Intel is reklámkampányt indított az Intel Gamer Days 2019 alkalmából, ennek keretében egy interaktív Twitter-kampányt kezdeményeztek, melyben a válaszadók termékeket kaphattak a techóriástól. Emellett számos egyéb üzleti megállapodást kötöttek a projekt növekedésével.

A BAT árfolyama továbbra is stabil

A Basic Attention Token (BAT) értéke relatíve stabil maradt a többi altkoinhoz képest, amelyek nagyot buktak. A BAT értéke jelenleg 4%-ot emelkedett az elmúlt 24 órában, jelenleg 0,22 dolláron áll.
0,86 dolláros csúcsa óta 74%-t esett, ami nem olyan nagy a többi kriptopénzhez képest, mint az Ethereum, XRP és az EOS. A BAT értéke a héten majdnem 9%-ot emelkedett, és úgy tűnik, hogy ez az egyik olyan ritka altkoin, amely függetlenül mozog a többitől.
A BAT piaci összértéke szerint a 29. helyen áll, jelenleg 300 millió dolláron, napi forgalma 40 millió dollár a Coinmarketcap.com adatai alapján.

Olvastad már? A hálózati aktivitás előrejelezheti a bitcoin árfolyamát

Szembeszállni a Google-lel merész dolog, de a Brave valami egyedit ígér a masszív profitokhoz képest, amire a többi monopólium koncentrál. A token értéke idővel a projekttel együtt növekedhet.
Forrás:  bitcoinist.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyd ki a többi hírt, és iratkozz fel hírlevelünkre. Ne felejtsd el nyomon követni oldalunkat a Facebookon az Instagramon és a Telegramon.
Legyen szép napod! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

Leállította a bíróság az amerikai bitcoin-bányászok kérdőívezését

Az amerikai EIA, azaz az Energiaügyi Hivatal kötelezni akarta a bányászokat, hogy minden információt adjanak át számára az üzleti folyamataikról, egy texasi bíróság viszont kimondta,...

Egy kriptó, amelynek hatodik érzéke van a csalások kivédésére

Vendégbejegyzés A Scotty the AI egy igazán ügyes kriptoérme, a befektetők el is kényeztetik az előértékesítése során. A számláló eddig 779 ezer dollárnál jár, és természetesen...

A Bitcoin ára 2021 decembere óta először éri el az 57.000 dollárt

A Bitcoin árfolyama február 15. és 25. között alacsony volatilitást mutatott, de az elmúlt két napban úgy tűnik, hogy a vevők visszatértek, mivel a BTC...

Bitcoin előrejelzés: Michael Novogratz szerint 150.000 dollárra emelkedhet

A bitcoin tőzsdén kereskedett alapok (ETF-ek) körüli lelkesedés nem mutatja a lanyhulás jeleit, és a várakozások szerint az ágazatban tartós növekedés és elfogadás várható. Michael Novogratz,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!