A BNB ára ellenállással néz szembe 600 dollárnál, miközben a befektetők az Algotech előértékesítéshez nyúlnak az utolsó fordulóban

-


Vendégbejegyzés


A kriptopénz piac befektetési csatatérré vált a legjobb tippekért és a befektetési körök figyelemért.

Ezek egyike a Binance natív tokenje a BNB, amelynek emelkedő árfolyama valószínűleg kemény ellenállásba ütközik 600 dollárnál.

A színpadra lépett egy másik játékos is, a BNB árfolyama ellenállásba ütközött, amikor megpróbálta áttörni ezt a kulcsfontosságú szintet, az Algotech, egy algoritmikus kereskedési platform, amely gyorsan magára vonta a befektetők figyelmét, mivel az előértékesítés utolsó fordulójában van.

A BNB a 600 dollár felé emelkedik a növekvő piaci hangulat közepette.

A Binance Coin nagyon jól teljesített az elmúlt egy évben, 300 dollár körüli alacsony szintről egészen mostanáig emelkedett. A 600 dollárhoz közelítő kemény ellenállással néz szembe.

bnb
Forrás: coingecko.com

Míg a piaci hangulat kissé vegyesnek tűnik, a szilárd fundamentumok és a Binance ökoszisztémájának növekvő elfogadása a BNB-t konszolidációs szakaszba vezette.

Technikai mutatók most sorakoznak egy kritikus ponton, és egy 600 dollár feletti emelkedés valószínűleg újabb lépést indíthat el az örök csúcs felé.

Ezenkívül a kereskedési volumen exponenciálisan megugrott az elmúlt néhány napban a lakossági és intézményi befektetők növekvő érmeérdeklődésének köszönhetően.

A token jelenleg 597,19 dollár körül kereskedik, a 24 órás kereskedési volumen pedig meghaladja az 1 milliárd dollárt, ami 25%-os növekedést jelent.

A Binance ökoszisztéma naponta új partnerségekkel, integrációkkal, innovatív termékekkel és szolgáltatásokkal bővül.

Ezzel a gyors növekedéssel a kriptopénz elfogadása, a növekvő forgalom és az ebből eredő megnövekedett hasznosság, mint a világ egyik legnagyobb kriptopénz tőzsdéjének natív tokenje, a keresletnek képesnek kell lennie arra, hogy a BNB árfolyamát magasabbra tolja, növelve a potenciális értékelést.

Az Algotech előértékesítése rekordidő alatt 5,8 millió dollárt gyűjtött össze, kiemelve a befektetői izgalmat

Míg az olyan bevált kriptovaluták, mint a BNB ellenállási szintekkel szembesülnek, az Algotech innovatív projektje megragadta a dinamikus kriptovalutapiacon új lehetőségeket kereső befektetők fantáziáját.

A decentralizált algoritmikus kriptokereskedési platform, az Algotech a folyamatban lévő előértékesítésével keltett hullámokat, és jelenleg az utolsó fordulóban van.

Az előértékesítés során már több mint 5,8 millió dollár gyűlt össze, ami bizonyítja, hogy az oldalbefektetők részéről hatalmas kereslet mutatkozik a projekt iránt, amely a technológiák és az automatizálás révén forradalmi változást vetít előre a kereskedésben és a befektetésekben.

A befektetők ugranak a lehetőségre, hogy befektessenek a platformba, kevesebb mint 18 millió token áll rendelkezésre.

A tőzsdére való bevezetéskor a projekt várhatóan az egekbe szökik, és 0,15 dolláros alapáron kerül bevezetésre, ami jelentős nyereséget kínál a projekt kezdeti befektetőinek.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Az Algotech izgalmas ösztönzőket tartalmazó jutalmazási rendszert mutat be

Az Algotech egy kifinomult és innovatív jutalmazási rendszert épít be, amelyet a felhasználók és befektetők közösségének kiszolgálására és bevonására fejlesztettek ki.

A szintek a „Sea Urchins”-tól egészen a „The Kraken” csúcsrangú címig terjednek, amelynek keretében mindenki részesedhet a vállalat nyereségéből a befektetett összeg függvényében.

Ez a megújult modell a befektetés élvonalbeli megközelítésével átalakítja a szegmenst.

A platform egy ugyancsak izgalmas, 250.000 dollárból álló nyereményt is bejelentett, amelyet 10 szerencsés nyertesnek ajándékoz.

Minden nyertes jogosult 25.000 dollárnyi ALGT-t, az Algotech natív tokenjét nyerni.

Ez segít a felhasználói bázis élénkülésében és aktivitásában, ami viszont hozzájárul az ökoszisztéma növekedéséhez és az innovatív kereskedési megoldásainak elterjedéséhez.

További információk:

Látogass el az Algotech előértékesítésre
Csatlakozz az Algotech közösséghez

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Csökken a Bitcoin-tárcák száma, de ez egyáltalán nem baj

A Bitcoin tárcák száma jelentősen csökkent az elmúlt hónapban, ez derül ki a Santiment adataiból. Az árfolyam stabilizálódik A legutóbbi árfolyam-emelkedés ellenére, amely a Bitcoint ismét 65...

A legjobb kriptoprojektek érkező airdropokkal: Celestia, Dymension, és Algotech

Vendégbejegyzés A piac gyors változásokon megy keresztül, új kriptoprojektek és tokenek bevezetésének tanúja. Ennek egyik jelentős trendje az airdropok megjelenése, egy olyan stratégia, amelyben a projektek ingyenes...

Sebességet váltott a digitális rubel, közeledhet a tényleges bevezetés

Vlagyimir Putyin orosz elnök kijelentette, hogy itt az ideje az országban olyan környezetet teremteni, amely növeli a digitális rubel, azaz az orosz központi banki digitális...

3 érme, amit ne hagyj ki a nyaralás előtt

Mivel a kriptopiacok erősen bikás jeleket mutatnak, ez a legjobb időszak arra, hogy kedvező áron lépjünk be az egyes előértékesítésekbe. Azt követően, hogy a Bitcoin július...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!