A feltörekvő kriptocsillagok 2024-ben

-


Vendégbejegyzés


2024-ben egy izgalmas szakasz kezdődik a kriptopiacon. Figyelem fordul az altcoinok felé, amelyek rendkívüli nyereséget hozhatnak.

Jelen cikk néhány ígéretes választásba mélyül el, amelyek lenyűgöző hozamot kínálhatnak ebben az időszakban.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az olvasókat kulcsfontosságú meglátások és potenciális lehetőségek várják, ahogy a bikafutás formát ölt.

A BlastUP előértékesítés: A kiszámíthatóság jelzőfénye a változékony kriptotérben

Az előértékesített tokenek immunisak a piac vad kilengéseire, mivel áruk egy bizonyos szinthez van rögzítve.

A kiszámíthatóság az egyik legfontosabb előnye az olyan előértékesítési projekteknek, mint a BlastUP.

A BlastUP az első launchpad a Blast-on, az egyetlen Layer 2 megoldás, amely natív hozammal rendelkezik az ETH és a stablecoins számára.

Ez a platform az előértékesítés mindössze néhány hete alatt több mint 7 millió dollárt gyűjtött össze, ami sokat elmond arról, hogy széles körben elismert a hozzáértő befektetők körében.

A BlastUP tokenek előértékesítése egy hét múlva véget ér, így utolsó esélyt kínálva arra, hogy alacsony áron fektessenek be egy ígéretes eszközbe.

>> Ragadd meg a pillanatot! Vásároljon BlastUP tokeneket a legjobb áron! <<

Akik ebben a szakaszban BlastUP tokeneket vásárolnak, exkluzív hozzáférést kapnak egy Airdrophoz, amely ingyenes tokenek egy részét osztja szét. Emellett extra jutalmakhoz juthatnak staking révén.

A BlastUP elkötelezett amellett, hogy a Blast ökoszisztémával egy erős közösséget ápoljon, ahol mindenki profitál a kölcsönös növekedésből.

Az AI és a Web3 eszközök kombinálására irányuló ambiciózus tervekkel a BlastUP célja, hogy egy igazán kifizetődő és biztonságos környezetet hozzon létre a DApps zökkenőmentes bevezetéséhez.

A BlastUP felemelkedőben van, és a kripto startupokat táplálja a közösséget előtérbe helyező hangulattal és az innovációval a középpontjában. Gyorsan a Blast ökoszisztéma központjává válik, nagy tervekkel 2026-ig.

>> Gyorsan cselekedj! A BlastUP tokenek kínálata korlátozott – biztosítsa a helyét MOST! <<

A Solanánál impulzív mozgások várhatóak, ahogy a fellendülés folytatódik

A SOL a 153,32- 181,14 dolláros tartományban mozog. A héten bekövetkezett 4,97%-os csökkenés ellenére az elmúlt hónapban 22,90% -kal, hat hónap alatt pedig 185,55% -kal emelkedett.

A 49,49-es stabil RSI-vel és a 39,49-es stochastic kiegyensúlyozott lendületet mutat.

A 10 napos és a 100 napos SMA közel van, 170,44 és 167,37 dolláron, ami stabil felfelé irányuló mozgásra utal. A SOL hamarosan tesztelheti az ellenállást 198,87 dollárnál.

A Starknet (STRK) árelemzése: A potenciális felfelé ívelő trend a horizonton

A Starknet (STRK) jelenleg az 1,09 és 1,36 dollár közötti tartományban kereskedik. A 41,18-as RSI és a 25,51-es stochastic azt mutatja, hogy a túladott területhez közelíthet.

A -0,006-os MACD szint arra utal, hogy a medvés lendület lassul. A legutóbbi árfolyamváltozások -1,39% 1 hétre és -2,44% 1 hónapra vonatkozóan, de hat hónap alatt jelentős, 511,87%-os növekedés tapasztalható.

Az érme valószínűleg korrekciós mozgásban van, ami a visszapattanás lehetőségét mutatja.

A Worldcoin árfolyamának áttekintése: Potenciális felfelé irányuló mozgás

A Worldcoin (WLD) árfolyama 4,21 és 5,06 dollár között mozog. Az elmúlt héten enyhe, 3,88%-os csökkenéssel szembesült, de az elmúlt hónapban 4,31%-ot erősödött.

Hat hónap alatt az érme 101,35%-kal emelkedett. A jelenlegi mutatók, mint a 71,06-os magas RSI és a 86,08-as Stochastic erős lendületre utalnak, ami impulzív mozgások felé hajlik.

A legközelebbi ellenállás 5,58 dollárnál van, míg a támasz 3,89 dollárnál tart. A 10 napos SMA 4,78 dollár, ami enyhe emelkedő tendenciát mutat.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Következtetés

A SOL, WLD, STRK kevésbé mutatnak potenciális azonnali nyereséget. A BlastUP azonban úgy tűnik, hogy a legnagyobb potenciállal rendelkezik.

A projekt egyedi koncepciója és a Blast ökoszisztémába való integrációja miatt kiemelkedik.

Ez teszi erős versenyzővé a folyamatban lévő 2024-es bikafutamban.

Webhely: https://blastup.io/
Twitterhttps://twitter.com/Blastup_io
Discordhttps://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegramhttps://t.me/blastup_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A legjobb altcoinok listája a hosszú távú nyereségért

Conor Kenny elemző és befektető megosztott egy listát azokról az altcoinokról, amelyek szerinte maximális nyereségre képesek a közelgő bikafutás során. A lista első helyén a kriptovaluták...

Szeptemberi kitörésre készülhet a bitcoin

A Bitcoin volatilitási jelzései mindössze kétszer mutattak ilyen erős torzítást a bikák javára a coin története során – derült ki a heti BTC árfolyamgrafikon elemzéséből. Az...

Vége a mémszezonnak? A PEPE és a SHIB megtorpan, a MEME új ATL-el, de a CYBRO új csúcsokat döntöget

Vendégbejegyzés A kriptopiac továbbra is nyugodt, miközben a következő bikafutásra vár. A befektetők jó belépési ponton keresik az altcoinokat. A legutóbbi trendek vegyes teljesítményt mutatnak a népszerű...

A BlastUP idén nyáron átlépheti az 1 dolláros határt? A befektetők óvatosak a NOT, RNDR és a NEAR tekintetében

Vendégbejegyzés A kriptopiac nyugodt, várva a következő bikafutást. Az altcoinok jó belépési pontokat kínálnak, a nagyobb kitörésre való felkészültség jeleit mutatják. Közülük néhány token, mint a NOT,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!