A Blockchain.com saját bankkártyát ad ki

-

A vállalat belejelentette, hogy hamarosan elérhetővé válik az előre feltöltött Visa kártyája, a várólistára pedig már 50 ezren iratkoztak fel.

A kártya a Marqueta közreműködésével jelenik majd meg, a birtokosok pedig 1%-os pénzvisszatérítést kapnak minden egyes kártyás vásárlásuk után.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A cég ezzel csatlakozott a Crypto.com, a Ripio, a Bitso, Bitpay, Blockfi, Coinbase és az FTX társaságához, akik mind rendelkeznek kriptóval feltölthető kártyával.

A Blockchain.com szerdai bejelentéséből az is kiderül, hogy a vásárlásokért semmiféle díjat nem számol fel a rendszer, és a pénzvisszatérítés mellett egyéb kriptós nyereményekre is lehet számítani.

Eddig 50 ezren iratkoztak fel a cég várólistájára. A cég ügyvezetője, Peter Smith is megszólalt a témában.

„A kriptoipar egyik legrégebbi, legmegbízhatóbb platformjaként kifejezetten izgalmasnak találjuk, hogy új szintre léphetünk. Így még közelebb hozhatjuk a kriptopénzeket a hétköznapokhoz, és a lehető legtöbb ember számára tesszük használhatóvá, hozzáférhetővé. Egy ilyen lépés egyértelmű jele, hogy a digitális eszközök kezdik letenni a névjegyüket a pénzvilág közmondásos asztalára, és mi is részt vehetünk a pénzügy jövőjének az alakításában.”

A Blockchain.com részéről ez a második nagy bejelentés idén.

Áprilisban a sport világába léptek be szponzorként, és a Dallas Cowboys csapatának az exkluzív partnerei lettek a digitális eszközök terén.

A Visa kriptós részlegének a vezetője, Cuy Sheffield elmondta, a vállalatuk kifejezetten hisz a kriptó jövőjében, és az olyan megoldások, mint a már elterjedtnek mondható kártyás fizetés, nagy segítséget nyújt a mainstream pénzügy területére való belépésben.

„A Visa-nál úgy gondoljuk, hogy az elfogadottság tovább fog nőni, de ehhez nagyon fontos, hogy egyszerűen használható legyen a kriptopénz. Izgatottak vagyunk a tőzsde és tárcaszolgáltató Blockchain.com-mal kötött megállapodásnak köszönhetően, hiszen közösen újabb utakat nyithatunk meg a fogyasztók előtt, hogy használhassák a kriptójukat a hétköznapokban.”

Olvastad már? Cardano (ADA) befektetők figyelem

Forrás: news.bitcoin.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Legfrissebb bejegyzéseink

Solana – Long vagy short? A SOL kereskedők álláspontja

A Solana alapítvány legutóbbi frissítése szerint a Solana devnet sikeresen újraindult és újraindította a normál működést. A fejlesztői környezet április 19-én a hajnali órákban ment tönkre....

72 embert tartóztatnak le a JPEX-botrány kapcsán

A hongkongi rendőrség 29,37 millió dollár értékű, a JPEX-hez kapcsolódó pénzeszközöket fagyasztott be a városállam állítólagos legnagyobb csalásában. A hongkongi hatóságok több mint 70 személyt tartóztattak...

A Bitcoin negyedik feleződése immár befejeződött

Ime, mit jelenthet a most befejezett felezés a bányászok és a befektetők számára. A Bitcoin negyedik feleződése, a kriptopénzek világában négyévente bekövetkező, nagy várakozással kísért esemény...

A szakértők szerint ezek a rejtett kripto drágakővek hamarosan berobbannak

Vendégbejegyzés A kriptopiac bővelkedik lehetőségekben, mivel 2024-ben új szakaszba lép. A szakértők néhány kiválasztott kriptovalutára összpontosítottak, amelyek jelentős növekedésre vannak kilátásban. Ebben a cikkben mélyrehatóan elemezzük ezeket...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!