XRP „Aranykereszt”

-

A Ripple lépése a SEC ellen további reményt adhat a befektetőknek. Az eredménytől függetlenül az XRP tulajdonosok nem hagyták abba az altcoin támogatását.

A Ripple natív tokenje, az XRP óriási árfolyamesésen ment keresztül, mely 2020 decemberében kezdődött.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

De úgy tűnik, hogy az XRP végre megtalálta a helyét, mivel az utóbbi idők birtokosai hatalmas elszántságról és erőről tettek tanúbizonyságot.

Állítólag a ‘Troubled’ XRP bemutatta első „arany keresztjét” 15 hónap után, amelyet neves elemzők bikapiaci mutatónak tekintettek.

xrp

Forrás: www.tradingview.com

Az XRP 50 napos mozgóátlaga meghaladta az eszköz 200 napos mozgóátlagát, és egy bullish arany keresztmintát alkotott.

Relatív erősségi indexe (RSI) és mozgóátlagos konvergencia-divergencia (MACD) mutatói is támogatták a vásárlókat a sajtó idején.

Az aranykereszt korábban néhányszor feltűnt az XRP listákon. Utoljára 2021. július 17-én fordult elő, amit később 176%-os árrally követett, az XRP 1,41 dolláros csúcsával, mielőtt lefelé fordította az irányt.

LÉGY TE A KRIPTOWORLD CSÁSZÁRA

Ezen túlmenően az XRP-nek való kitettséget kínáló kriptovaluta befektetési termékek jelentős beáramlást tapasztaltak.

A CoinShares jelentése szerint az XRP-központú befektetési termékek 800 000 dolláros beáramlást értek el a múlt héten. Ez az összeg „a legnagyobb összeg a SEC-vel folytatott per kezdete óta”.

Eközben a kereskedők késői hangulata pozitívra fordult. Következésképpen az XRP fellendülése várható a negyedik negyedévben.

xrp

Forrás: twitter.com/fiatleak

Az XRP továbbra is sebezhető állapotban marad. Az XRP még most is 0,5 dollár alatt marad az árgrafikonon.

Továbbá, annak ellenére, hogy a Ripple lelkes kísérleteket tesz a partnerségek és együttműködések elősegítésére, az XRP-nek még hosszú utat kell megtennie.

Figyelemre méltó, hogy a Ripple napi aktív címei csökkentek az elmúlt hónapban.

Ez arra utal, hogy a Ripple hálózat felhasználói passzívak voltak a tevékenység szempontjából. Egy másik mérőszám a csökkenő aktivitás jelzésére a Ripple sebessége volt.

A kereskedőknek ezért nagyon óvatosnak kell lenniük, mielőtt bármilyen lépést megtennének.


Olvastad már? Cardano (ADA) befektetők figyelem

Kiemelt kép: Kripto Kritik

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Egy amerikai szenátor is beszédet tartott a Bitcoin Policy Summit rendezvényen

Marsha Blackburn egyértelművé tette, hogy számára mennyire jól beleillik a bitcoin a magánszféra és a fogyasztóvédelem kategóriájába, és, hogy a jövőben a mainál sokkal nagyobb...

A 99Bitcoins lehet a következő berobbanó BRC20 token?

A Bitcoin ezen a héten kifejezetten erős arcát mutatta, nemrég ugyanis visszaszerezte a 70.000 dolláros árfolyamot, miután 5 százalékot emelkedett. Eközben az újonnan előértékesített BRC20...

A Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) és más kriptodevizák a közel-keleti feszültség növekedésével elvéreznek

A kriptopénzek piaca hatalmas mértékű reakciót jegyzett a közel-keleti feszültségek eszkalálódására. A Bitcoin (BTC), a néhány perc alatt értékének közel 8%-át veszítette el, miközben más...

ONDO (ONDO) árfolyam elemzés 04.13.

Prémium ONDO (ONDO) Az ONDO (ONDO) függetlenítette magát a szélesebb kriptopiactól, mivel a napi grafikonja zöld maradt, míg mások elvéreztek. Tény, hogy az ONDO-nak sikerült az altcoinok királyát,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!