A Blockchain Capital csatlakozott a Facebook által támogatott Librához

-

A Librához újabb tag csatlakozott, miközben egyesületének célja az, hogy összesen 100 taggal büszkélkedhessen.
A Facebook által kezdeményezett Libra blokkláncprojekt tovább fejlődik, ugyanis irányító testülete egy új, jelentős ipari partnerrel bővült.

Egy szeptember 18-ai hivatalos közlemény szerint a Blockchain Capital, a blokkláncipar egyik legnagyobb kockázatitőke-társasága csatlakozott a Libra Associationhöz.
A többi 26 egyesületi résztvevővel együtt a Blockchain Capital azon fog dolgozni, hogy egy „igazságosabb fizetési rendszert” hozzon létre a Librával.
Bart Stephens, a Blockchain Capital társalapítója és ügyvezető partnere elmondta:

„A blokklánc-technológia kihasználása a pénzügyi hozzáférés javítása és az innovációk elősegítése érdekében a Blockchain Capital portfólió-stratégiájának legfontosabb tényezője az utóbbi időben”.

A Libra Association 2018 júniusában alakult meg, miután a Facebook egy fehér könyvet adott ki stabilkoin-projektjéhez, a Librához.
Az érme elindításakor az egyesületnek olyan nagy globális vállalatok voltak alapítótagjai, mint a Mastercard, a Paypal, a Visa, a Stripe, az eBay, a Coinbase, az Andreessen Horowitz, vagy akár az Uber is.

Globális szabályozási nyomás következtében azonban azóta számos kezdeti tag elhagyta az egyesületet.
A Libra ezen az éven némi revitalizációt tapasztalt, a Libra Association ugyanis olyan további tagokkal bővült, mint a Checkout.com és a Shopify. Jelenlegi 30 tagjával a Libra irányító testülete azonban még mindig messze áll a tervezett 100 tagtól.
A svájci székhelyű egyesület 2020-ban továbbá jelentős pénzügyi szolgáltatási szakértőket nevezett ki vezetőkként.
Szeptember 17-én a Libra Association a HSBC egykori tagját, James Emmettet nevezte ki leányvállalatának, a Libra Networks LLC-nek az ügyvezető igazgatójává.
Korábban pedig az egyesület azt jelentette be, hogy első vezérigazgatójává Stuart Levey, a HBSC egykori jogi igazgatója vált.

Olvastad már? Újabb kampányokat hirdetett az OKEx – Zsebelj be akár 90 dollárt!

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


 

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin white paper visszatér a Bitcoin.org weboldalra

Jogi korlátozások miatt az Egyesült Királyságban élő felhasználók továbbra is csak korlátozottan férhetnek hozzá a Bitcoin white paper-hez a Bitcoin.org weboldalon. A Bitcoin white paper újra...

A BlastUP előértékesítése elérte a 7 millió dollárt, utolsó napok a $BLP megvásárlására

Vendégbejegyzés A BlastUP, a Blast elsőszámú launchpadja, az első IDO-k sikeres elindításával megerősítette robusztus hasznosságát. Miközben az előértékesítése a befejezéshez közeledik, továbbra is jelentős figyelmet kap...

Bitcoin (BTC) technikai elemzés 05.25.

Prémium Bitcoin (BTC) A Bitcoin (BTC) árfolyama új történelmi csúcsot készül elérni, miután korábban a 70.000 dolláros határon túlra szökött, és a piaci szereplők azon tűnődnek, hogy...

A Pepe és Meme AI bálnák beváltják a pénzt: A Raboo az újabb, aki 100-szoros profit előtt áll?

Vendégbejegyzés A kriptovilág zsong, ahogy a bálnák készpénzre váltják a Pepe és a Meme AI érméket, de a reflektorfény a Raboo-ra terelődik. A Raboo jelenleg az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!