A BlackRock Fund-ról kiderül, hogy PEPE mémérme rajongó?

-

Mivel a mémérmék egyre népszerűbbek mindenütt, a kriptoanalitikai betekintést nyújtó Lookonchain megosztott egy közelmúltbeli tranzakciót, amely vegyes reakciót vált ki a közösségben.

A megosztott adatbetekintés szerint egy BlackRock Fund tárca címén összesen 1,27 billió PEPE-t vettek ki a Binance-ről négy wallet címre, mintegy 1,98 millió dollár értékben csütörtökön a kora reggeli órákban.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A tárca tevékenységébe való betekintés arra késztette a közösséget, hogy elgondolkodjon azon, vajon a címek kapcsolatban állnak-e az amerikai BlackRock befektetési alapkezelő céggel.

Míg a közösség egyes tagjai azzal érveltek, hogy lehet kapcsolat, addig jó néhányan úgy vélik, hogy a BlackRock nevét viselő tárca címke nem utal semmiféle kapcsolatra a legnagyobb vagyonkezelőként ismert, több mint 10 billió dollárnyi kezelt vagyonnal rendelkező céggel.

Az érvelés egy része szerint a BlackRock befektetési világban meglévő integritása alapján a mémérmékben való pozícionálás valószínűleg nem okos lépés a vállalat számára.

Ezen eszközosztályok nagyfokú volatilitása és instabilitása is komoly aggodalomra ad okot, ami valószínűleg visszatartotta ezt a vezető céget és számos más céget attól, hogy pozíciót vegyen fel a mémérmékben.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

A mémérme és a mainstream felkarolása

Nem ritka, hogy az iparágban elismert nagybefektetők felkarolják a mémérméket.

Az elmúlt években Mark Cuban a Dogecoin (DOGE), az iparág első mémérméjének egyik fő támogatója.

Cuban támogatását egészen új szintre emelve, a Dallas Mavericks csapata bejelentette, hogy támogatja a Dogecoin-t, mint fizetési módot a jegyek és az árucikkei vásárlásakor.

A Tesla, az Elon Musk tulajdonában lévő elektromos autógyártó vállalat is tett egy ehhez kapcsolódó lépést, ahol elfogadja a DOGE-t egyes termékeiért.

Bár a BlackRock pozitívan viszonyul a kriptókhoz, figyelembe véve a Coinbase Exchange-szel való partnerséget, a vállalat nem tett kézzelfogható befektetést a Bitcoinba.

Így nagyon kicsi az esélye annak, hogy befektetést eszközöljön a PEPE-be.

Olvastad már? A Tether a Bitcoin segítségével erősíti tartalékait

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Ripple visszautasítja a SEC kemény követelményeit

Az XRP útja nem volt más, mint egy hullámvasút, köszönhetően a folyamatos Ripple vs. SEC drámának. Az XRP 0,55 dollár körüli árfolyamon, a jogi zűrzavar közepette...

A Binance a hatóságokkal együttműködve teszi biztonságosabbá a kriptopiacot

Több mint 186 millió regisztrált felhasználót szolgál ki jelenleg a Binance, a világ legnagyobb kriptotőzsdéje és a számuk folyamatosan nő. Március első hetében 100 milliárd...

Jelentős altcoin nyereség a láthatáron: Melyik érme emelkedik először?

Vendégbejegyzés A kriptopiac emelkedő szakaszban van, több kevésbé ismert érme is jelentős növekedési potenciált mutat. A befektetők élénken figyelik a trendeket, hogy megállapítsák, melyek emelkedhetnek először. Ez a...

Vajon az Ethereum visszatérésre készül a 3.700 dolláros visszautasítás után?

Az Ethereum (ETH) a cikkírás idején 3.200 dolláros árfolyamon mozgott. A 3.000 dolláros pszichológiai szintet április 13. óta többször is áttörték az alacsonyabb időkereteken, és...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!