A BlackRock azt állítja, hogy „kevés” a kereslet az Ethereum iránt

-

Robert Mitchnick, a BlackRock digitális eszközökért felelős vezetője azt állítja, hogy a pénzügyi óriás ügyfelei kevéssé érdeklődnek más kriptovaluták iránt.

A BlackRock ügyfelei „kevés” érdeklődést mutatnak az Ethereum iránt

Robert Mitchnick, a BlackRock digitális eszközökért felelős vezetője elárulta, hogy a pénzügyi óriáscég ügyfelei „kevés” érdeklődést mutatnak az Ethereum, a piaci kapitalizáció alapján második legnagyobb kriptopénz iránt.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ezzel párhuzamosan ” mindenhol másutt is nagyon kicsi az érdeklődés”, amiből arra lehet következtetni, hogy a befektetési társaság a kisebb érméket nem is veszi figyelembe.

Mitchnick elismerte, hogy a kriptopénzek közössége szeretné, ha a pénzügyi óriás több lehetőséget is megvizsgálna, de szerinte a BlackRock továbbra is elsősorban a Bitcoinra koncentrál.

A vezető szerint a Bitcoin „túlnyomórészt az első számú prioritás”.

Nemrégiben a BlackRock is beszállt a tokenizációs versenybe azzal, hogy egy új, az Ethereum-hálózatra épülő alapot indított.

A hét elején hivatalos útjára indított alap lehetővé teszi, hogy a blokklánc-technológia segítségével dollárhozamot lehessen elérni.

A BlackRock novemberben szintén bejelentette egy Ethereum tőzsdén kereskedett alap elindítását.

Az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyelete azonban idén március elején tovább halasztotta a döntést erről a kérelemről.

Amint arról beszámoltunk , az Ethereum ETF jóváhagyásának esélyei a szabályozási nyomás miatt összeomlottak.


A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!

Egy hete Jack Reed és Laphonza Butler szenátorok kifejezetten kérték Gary Gensler SEC elnököt, hogy ne hagyjon jóvá ETF-et több kriptopénz tokenre.

Ezzel egyidejűleg a SEC állítólag agresszív kampányt indított az Ether értékpapírként való megjelölésére, ami tovább csökkenti egy Ether-alapú spot ETF közeljövőben történő jóváhagyásának valószínűségét.

Olvastad már? Bitcoin: Várható-e idén egy „18 hónapos” feleződés utáni rally?

Kiemelt kép

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

PlanB: „A Bitcoin feleződése nem lesz másmilyen, mind korábban”

PlanB ragaszkodik ahhoz, hogy a Bitcoin feleződés után idén 100.000 dollárra fog szökni, és 2025-ben 300.000 dollár fölé emelkedik. A kriptoközösségben keringő általános hiedelemmel ellentétben a...

Pepe (PEPE) technikai elemzés 04.18.

Prémium Pepe (PEPE) A Pepe (PEPE) néhány hete még jelentős növekedést tapasztalt, de mostanra már veszít a lendületéből. A nyereségben való ellátottsága az elmúlt hetekben csökkent, és több...

Vajon a Binance legújabb lépései rosszat jelentenek?

A Binance (BNB) az elmúlt hónapokban számos problémán ment keresztül, a szabályozási ellenőrzéstől kezdve az alkalmazottak tömeges elvándorlásáig. Mindezek ellenére a tőzsde ellenálló maradt, és folytatta...

Fedezd fel 5 kripto befektetést, amelyek idén milliomos-csináló potenciállal rendelkeznek!

Vendégebejegyzés A kripto befektetések iránti izgalom teljes lendületben van, ahogy a 2024-es bikafutás egyre nagyobb lendületet vesz. Sokak keresik a következő nagy lehetőséget a vagyonuk gyarapítására. Ebben...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!