A Bitcoinon túl: A vadászat a következő altcoin fenoménért

-


Vendégbejegyzés


A kriptopénzpiac éppen a bizonytalanság és a félelem fázisán navigál, ami különösen a Bitcoin (BTC) pénztárcák csökkenésében tükröződik, amit a piaci félelem jeleként értelmeztek.

Ugyanakkor ez a tendencia történelmileg a későbbi árfolyam-emelkedésekkel járt együtt, ami arra utal, hogy a mostani mélypont egy jelentős fellendülést előzhet meg.

A Bitcoin (BTC) tárcák non-zero értékű tárcáinak közelmúltbeli csökkenése ellenére a történelmi minták arra utalnak, hogy a Bitcoin (BTC) hamarosan pozitív eredményeket tapasztalhat, ahogy a kisebb tárcák kapitulálnak, és a nagyobb címek többet halmoznak fel.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ezt a dinamikát már megfigyelték olyan korábbi esetekben, amikor az aktív tárcák számának csökkenése a Bitcoin (BTC) jelentős áremelkedéséhez vezetett.

Ezenkívül a piac fellendülése, amely a legutóbbi korrekcióból származó veszteségek nagy részét eltörölte, valamint a Szövetségi Nyíltpiaci Bizottság (FOMC) ülését követő megújult kockázatvállalási hajlandóság a kriptotérség potenciálisan bullish kilátásait sugallja.

Természetesen egyes piaci szereplők szerint a Bitcoin (BTC) már régi hír. Olyan altcoinokat keresnek, amelyek jobb lehetőségeket kínálnak.

A leginkább ígéretes altcoinok azonosításához azonban közelebbről kell megvizsgálni. A mai írásban részletesen bemutatunk néhány trendi projektet, néhány rövid statisztikával és ténnyel együtt.

ScapesMania: Szerencsejáték újrafogalmazva

Készülj fel arra, hogy a ScapesMania segítségével egy úttörő utazásra indulj a szerencsejátékok területén.

Az elképesztő előértékesítés után, amely elképesztő 6,125 millió dollárt gyűjtött össze, és több mint 60.000 követőt gyűjtött 18.400 birtokos mellett, a színpad készen áll a ScapesMania debütálására a tőzsdei színtéren, kezdve a PancakeSwap-pal.

Impozáns debütáló kereskedési nap

A teljesítményét hajtó erőteljes tokenomikával a token rugalmasságot mutatott, és a piaci ingadozások közepette is erős árfolyamot tartott.

Már az első 24 órában a birtokosok száma közel 18,41K-nál stabilizálódott, míg a kereskedési volumen elérte a lenyűgöző 2,25 millió dollárt, ami a ScapesManiát a DEXTools Hot Pairs listájának élére katapultálta.

A közösség őrülete és lelkesedése

A kripto-közösség lázban ég a ScapesMania iránti várakozástól, sőt, még a bálnák is jelentős, 20.000 dollárt meghaladó befizetésekkel mutatták ki érdeklődésüket.

Az ilyen mértékű lelkesedés aláhúzza a közösség támogatásának kulcsfontosságú szerepét a ScapesMania sikerének előmozdításában.

A csoport szívből jövő háláját fejezi ki támogatóinak, elismerve, hogy ez még csak a kezdete egy izgalmas utazásnak.

A holnap jövőképe: Bővítés és együttműködés

A jövőre tekintve a ScapesMania lézerfókuszban van, hogy kiterjessze hatását. A vezérigazgató látnokos vezetésével a csapat aktívan együttműködik tapasztalt fejlesztőkkel, hogy ambiciózus elképzeléseit életre keltse.

A bevezetés után dinamikus marketingtervvel a ScapesMania célja, hogy minden egyes lépéssel bővítse a hatókörét, finomítsa a stratégiákat és előrelépést érjen el.

Az előzetes értékesítésre adott elsöprő válasz, valamint a lenyűgöző mérőszámok – 18.400-nál több tulajdonos, 60.000 tagot meghaladó közösség és 75.000 látogatót meghaladó havi átlagos forgalom – jól tükrözik a csapat marketingszakértelmét.

A birtokosok támogatása a fényes jövő érdekében

A ScapesMania kiemelkedik a kriptoszférában az egyedi értékjavaslata miatt.

Azzal, hogy szoros kapcsolatot tart fenn a közönségével, és a játék egyszerűségét kínálja mély közösségi elkötelezettséggel párosítva, a ScapesMania hidat képez a Web2 és a Web3 közötti szakadék között.

A ScapesMania közösségéhez való csatlakozás többet jelent annál, minthogy csak a játékban részt veszel – azt jelenti, hogy aktív résztvevője vagy a játék jövőjének alakításának.

A kiegyensúlyozott tokenomikához, a DAO irányításhoz és a tétprogramhoz hasonló funkciókkal a $MANIA tokenek birtoklása a vezetői székbe juttatja Önt.

Emellett az alaposan ellenőrzött intelligens szerződések biztosítéka minden tulajdonos számára egy plusz bizalmi réteget jelent.

Fogadd el a ScapesMania jelenséget

A tőzsdei bevezetés utáni időszakban a ScapesMania folytatja a folyamatos növekedést, és sokféle olyan tulajdonost vonz, akik hisznek a hosszú távú jövőképében.

A ScapesMania a közösségi erő, a fejlesztési eredmények és a hatékony marketingstratégiák által vezérelt útja során a ScapesMania meggyőző kilátásokat kínál a jövőre nézve.

Ne mulassza el a lehetőséget, hogy részese legyen a ScapesMania jelenségnek. Biztosítsd a $MANIA tokenjeidet a PancakeSwap-on még ma, és lovagold meg a casual gaming növekedési hullámát.

>>> Vesd bele magad – szerezd meg a $MANIA-t most! <<<

Cardano (ADA): A decentralizált jövő fenntartható blokklánca

A Cardano (ADA) a SEC által az ADA nem regisztrált értékpapírként való besorolását követően ingadozásokon ment keresztül.

Mindezek ellenére a Cardano (ADA) növekedést tapasztalt a zárolt összértékben (TVL) és a stablecoin szektorban, ami egy rugalmas és bővülő ökoszisztémát jelez.

A Cardano (ADA) 2024-es árfolyamára vonatkozó prognózisok az 1,47 dolláros optimista előrejelzésektől a 0,9366 dolláros konzervatívabb becslésekig terjednek.

A 2025-re előre tekintve az előrejelzések szerint a Cardano (ADA) ára 1,52 és 1,79 dollár között lehet, a 2030-ra vonatkozó hosszú távú előrejelzések pedig jelentős növekedést jósolnak, 4,45 és 8,74 dollár közé.

A Cardano (ADA) jövője ígéretes a blokklánc fejlesztésének tudományos megközelítése és a fenntarthatóságra való erős összpontosítása miatt.

A szabályozói kihívások és a szélesebb körű elfogadás szükségessége azonban továbbra is akadályok maradnak.

A sikere attól függ, hogy a Cardano (ADA) képes lesz-e innoválni és megszilárdítani pozícióját a decentralizált alkalmazások vezető blokkláncplatformjaként.

Blur (BLUR): Az NFT-piac forradalmasítása

A Blur (BLUR), egy pro-fókuszú NFT piactér, ahol jelentős aktivitást tapasztaltak a közelmúltban közel 50 millió Blur (BLUR) token feloldásával.

E lépés felkeltette az érdeklődést az NFT szektor iránt, és a Blur vezet az NFT kereskedési volumenének újbóli fellendülésében.

A Blur (BLUR) tokenek feloldása hozzájárult az árfolyam emelkedéséhez, az eszköz 16%-os emelkedést tapasztalt a feloldást követően.

Ez a lendület az NFT-k és az őket segítő platformok iránti növekvő érdeklődés szélesebb trendjének része.

A Blur (BLUR) jövőképe fényesnek tűnik, mivel továbbra is jelentős részesedést foglal el az NFT-piacból.

A professzionális tartalomkészítőkre és kereskedőkre összpontosító platform jól pozícionálja magát a fejlődő NFT-térben.

A többi piactér versenye és az NFT-piac volatilis jellege azonban olyan kihívásokat jelent, amelyekkel a Blurnak (BLUR) meg kell majd birkóznia.

Polygon (MATIC): Az Ethereum tömegek számára történő skálázása

A Polygon (MATIC) az Ethereum skálázás egyik kulcsszereplőjévé vált, gyors tranzakciókat és alacsony díjakat kínálva.

A különböző blokkláncokkal való interoperabilitása növeli a vonzerejét, így a decentralizált alkalmazások jövőjének kritikus infrastrukturális darabjává válik.

A Polygon (MATIC) árfolyamának előrejelzései 2024-re 0,72 és 1,31 dollár közötti tartományt sugallnak. 2025-re az ár várhatóan emelkedik, a becslések szerint 1,29 és 1,91 dollár között mozog.

A 2030-ra vonatkozó hosszú távú előrejelzések nagyon optimisták, és azt jósolják, hogy a Polygon (MATIC) ára 8,29 és 10,95 dollár között lehet.

A Polygon (MATIC) az Ethereum skálázhatósági problémáinak megoldásaként betöltött szerepe jelentős növekedésre pozícionálja.

A folyamatos fejlesztése és a dAppok általi elfogadása a Polygon (MATIC) árát felfelé mozdíthatja. Az Ethereum saját skálázhatósági megoldásainak sikere és más Layer-2 hálózatok versenye azonban befolyásolhatja a Polygon piaci pozícióját.

Következtetés

A kriptopénzpiac pillanatnyilag a bizonytalanság és a félelem fázisán navigál, ami különösen a Bitcoin (BTC) tárcák csökkenésében tükröződik, amit a piaci félelem jeleként értelmeztek.

Ugyanakkor ez a tendencia történelmileg a későbbi árfolyam-emelkedésekkel járt együtt, ami arra utal, hogy a jelenlegi mélypont egy jelentős fellendülést előzhet meg.

Ezen a változó tájon az olyan altcoinok, mint a Cardano (ADA), a Blur (BLUR), a Polygon (MATIC) és a ScapesMania a Bitcoinon túli potenciális vezetőkként kapnak figyelmet, meglovagolva az újbóli piaci optimizmus hullámát.

A ScapesMania különösen a casual gaming innovatív megközelítésével pozícionálja magát potenciális kulcsszereplőnek a következő altcoin-jelenség utáni vadászatban.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania
Értesítési csoport: https://t.me/scapesmaniaAnn

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Peter Brandt megelőlegezi a Tether összeomlását és az USD bukását

Peter Brandt a világ legnagyobb stablecoinjának, a Tether-nek a stabilitásával kapcsolatban komoly kételyeinek adott hangot. Ez az aggodalma egybecseng az USDT-t és a Tether menedzsmentjét...

Miért emelkedett ma a Bitcoin ára?

A Bitcoin piacán ma gyors fellendülés következett be a 65.000 dollár közeli medvés kereskedési időszakot követően. A piaci tőke 1,3 billió dollárra ugrott, ami egy figyelemre...

Az ETH ETF lehetséges júliusi bevezetése, hogyan fogja újraértelmezni az altcoin piacot

Vendégbejegyzés Az ETH ETF júliusban tervezett elindítása jelentős változásokat hozhat az altcoinok piacán. Elemzők szerint ez a lépés hatással lehet a kereskedési stratégiákra és a piaci értékelésekre. A...

Sorra hagyják el a bálnák a Bitcoint, inkább a mesterséges intelligencia felé fordulnak

A hosszú távú bitcoin-tulajdonosok és a bányászok az elmúlt két hétben az eszköz legnagyobb eladói közé tartoztak. Úgy néz ki, most inkább a mesterséges intelligenciát...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!